![]() |
Re: Auto-tuning Show 1 Satu Mare
Sa aveti vreme frumoasa si un spectacol pe cinste baieti! Multa bafta!
|
Cel putin un membru RoadRunners vine.
|
Quote:
|
ce premii se pun la bataie....?
|
si cluju vine dar de data asta mai multi ca si spectatori!
|
Se pare ca o sa fie vreme faina !
|
Domnilor, este ora 09.16, in SatuMare este soare, vreme frumoasă, sper să rămānă şi pe după masa!
|
Quote:
|
Salutare
Acuma am sosit de la Satu Mare. Vreme minunata, organizare buna, oameni civilizati, prezentare reusita, locatia pentru liniute ok, cam scurta dar nu era de unde sa fie mai mult, drift-eri din Ungaria au facut spectacol, clasele la liniute mi s-au parut cam ciudate dar e iesit foarte bine, vorbesc din punctul de vedere al spectatorului. Din pacate (pentru cei implicati in eveniment ) nu a fost de mancare la "botul calului" dar am gasit repede o pizzerie. Pentru prima editie a fost foarte bine. Asteptam parerile participantilor pentru ca pana la urma asta conteaza. Bafta si Drive Fast & Safe !!! :P |
inca nimic?...nici o poza de la satu mare...haidetzi cu ele ca banuiesc ca toata lumea le asteapta
|
Pun eu poze cat de curand! Nu m-am asteptat dar liniutzele au fost pe 301 metri :D. Destul de reusit show-ul pacat ca s-au miscat cam ggreu cu startul liniutelor .:)
|
Quote:
|
Eu unu asa am inteles cand s-a prezentat, vreau careva sa ma aprobe dar oricum nu parea a fi 201 m, sincer chiar imi pare rau ca nu s-a anuntat, masina tari au fost.
|
15 Attachment(s)
Imi cer scuze de dublu post!! Poze!!
|
37 Attachment(s)
Poze & Filme!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning