![]() |
Re: Siab 2007
Quote:
|
Asa e.Se circula ingrozitor:sad: Eu am fost ieri pana in Buc si mi-am intins nervii la maxim:???: Am facut d la intrare in Buc pana la Baneasa kt am facut d la Brasov la Buc:rolleyes2 :rolleyes2 Nuj cum au bucureshtenii atata rabdare,dak se paote zice asha:shock:
|
PT SIAB inarmati-va cu rabdare si daca sunteti pe roti cu incaltari de facut praf pe pietre si denivelari.
Parcarea e pe un camp cu pietris mult in spate si mergi de te plictisesti pana la Salon(un cort mare). Oricum ar fi trebuie vazut iar eu dau nota 6 la organizare, ma asteptam la mult mai mult din partea organizatorilor. |
Sper k toata lumea sa mearga pana weekendul viitor:D Poate o sa fie mai liber atunci:rolleyes2 eu ink nu ma inghesui:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ashtept pozele.Multi au fost deja insa poze nu prea am vazut:sad: |
Acum am venit de pe DN1.. e GROAZNIC.. dinspre bucuresti spre siab... e teroare.. coada de cativa km.. bara la bara..... masini parcate peste tot... ft departe de salon..
|
U mergeai la salon sau doar aveai drum p acolo:?: Ma gandesc k cei kre se duc sa vada mashinile mai au kt d kt rabdare k pana la urma sa ajunga;dar cei kre doar vor s ajunga undeva si trebuie sa ashtepte atat ...:rolleyes2
|
Quote:
ca baterie din cate tin eu minte ai mai avut...:rolleyes2 deci pozele.....;) |
E... poze!
|
Re: Primele poze cu cateva din atractiile de la SIAB 2007
Quote:
|
7 Attachment(s)
cateva atractii>>>
|
3 Attachment(s)
|
sa-ti fie rusine si nu ai fost la standul 4tuning..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning