![]() |
Quote:
|
Foarte reusit Kadettul......mi s-ar parea si mai resusit sa fie tot de culoarea alba insa....
Fa o presentare in \"Masina mea\" PS: de ce are numere de germania? |
SEBA: nice Kadettu'... nu stiam pozele :) ( imi place mai mult ala galben )
PS: daca mergeai la VTM National, poate stii un Kadett rosu cu alb, ceva gen la al tau, condus de Codrut Cioroiu, sau un Fiat Uno rosu, condus tot de el :) |
da chiar cai frumos kadett-ul dar pune si tu o poza cu tine sa te vad si eu :lol: :lol: :lol:
|
;D
dA ESTE O MASINA REUSITA
|
lol bine ca esti deal meu din timisoara nu o sam fac problema ca nu o sa te vad :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: lol trebuie sal am format :lol: :lol: :lol:
|
bine ai venit gabi printre noi :lol: :lol: :lol:
|
cunosc si eu pe multi care nau permis si conduc deja :lol: :lol: :lol: intrun fel ii fain dar si daca te prinde :roll: :roll: :roll:
|
lol pai masina nu se da nu sti asta :lol: assai tot timpul cand lasi pe altcuneva sa conduca stiu cum este sa te oftici :lol: :lol: :lol:
|
Hahahahahaha! Eu am avut CALORIFER-u' 2 ani de zile si in 2 ani m-am oprit garda de cel putin 100 de ori . Nu exagerez cu nimic, da' coastele mele sunt marturia bataii de-o luam de la frate-meo cand gasea procesele verbale de la amenzi in posta ( ma foloseam de identitatea lui :lol: ).
PS: sa conduci fara permis e mult mai palpitant ( sper sa nu mai fiu nevoit sa fac asta mult timp ) :) |
:D :D
|
misto faza am crezut ca ma intrebi pe mine de 2 ori
pt ca si pe mine ma cheama gabi lol mai am vro 2 ani dar cred ca rezist pana atunci adica mai merg si eu pe ici pe colo si rezist 2 ani pana atunci mai imi fac si eu ceva la masina |
:wink: :wink: :wink:
|
Hello hello
Sa ma prezint si eu: Nume: Ovidiu Cristea Ocupatia: student (informatica) Locatia: Chicago, US, din toamna. Am mai petrecut vreo 4 ani in Franta si cateva luni la Houston (hot city man) Hobbys: cine are vreme de altceva decat femei, si masini? :D Masina: - actuala: Chevrolet Camaro (2000), stock (am zis ca sunt student, de unde bani de tuning :P). In orice caz, nu mi-e prea rusine cu ea: 3.8l, 200 hp, tractiune pe spate si cutie de viteze manuala. - inainte am mai avut un Renault Laguna (1994) 2.0i de 115 hp si am mai condus Dacia \"familiei\" 8) P.S. Vlad, ai schimbat masina? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning