Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   BR 40 YUL (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/49656-br-40-yul.html)

Sirius 19-02-08 18:46

Re: Br 40 Yul

asteptati poze! k altfel se strica toata surpriza!:D dak e vremea frumoasa cred k o sa o termin saptamana asta!

Sirius 21-02-08 19:36

9 Attachment(s)
Salutari!
Am revenit cu modificari noi aduse la capitolul estetica.
Si am sa mai revin cu un set de jenti "noi", adik niste canada extra-balon, pe care o sa le cumpar maine, si vreau sa stiu si parerea voastra despre acestea.si totodata ce culoare sa le fac?
multumesc anticipat si sper sa va placa.

Nastase Bogdan 21-02-08 21:40

O zi frumoasa,o Dacioara si mai frumoasa:-)8)
Au iesit super satozele Iulica8)..parca se putea putin mai bine la finisajele celor de pe spate,dar oricum sunt beton:-)
Abia astept sa o vad si cu jante,ca tipa saraca dupa unele mai exteriorizate..;)

giubau_v8 21-02-08 21:58

tot respetul pentru dacia ta, pentru cum o intretii

da are , in ochii mei un minus: oglinzile.....au bratele prea lungi, parca sunt de papuc :(

shorty_23 21-02-08 22:11

frumoasa foc masina!!!
felicitari!!!

culoarea e superba!!!bafta!

Sirius 21-02-08 22:24

multzumesc mult pt aprecieri!!!
si eu ma bucur f mult pt ceea ce a iesit!!
oglinzile asa sunt ele, si sunt cam unice la mine in br, si nu prea ma lasa inima sa le modific. asa k...
inca odata va multumesc!!!

adi.schumi_tm 22-02-08 08:26

Tot mai bine arata masinutza ta.Am si eu o intrebare : cum ai facut sa prinzii pielea aia visinie sau ce material o fii de portiere?k eu am prins materialul de pe portierele mele cu ceva lipici dar dupa 2 ani a inceput deja sa se desprinda la colturi si oricum tre' sa inlocuiesc materialul ala ca deja se degradeaza si m-ar bate gandu sa pun ceva piele rosie.mersi de ajutor...

Sirius 22-02-08 08:51

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1375423)
Tot mai bine arata masinutza ta.Am si eu o intrebare : cum ai facut sa prinzii pielea aia visinie sau ce material o fii de portiere?k eu am prins materialul de pe portierele mele cu ceva lipici dar dupa 2 ani a inceput deja sa se desprinda la colturi si oricum tre' sa inlocuiesc materialul ala ca deja se degradeaza si m-ar bate gandu sa pun ceva piele rosie.mersi de ajutor...

deci eu am refacut portierele, adik am schimbat placajul, am pus burete-piele neagra-piele rosie, si totul este cusut unul de altul. si k sa il lipesc de shatoza l-am lipit pe spate si l-am prins si cu un "capsator" deala care se fol in constructii.

Snapy_xxl 22-02-08 09:41

Foarte tare. Bv man! Dovada ca se pot face si acasa unele lucruri..

Buga 22-02-08 10:12

poti sa mi zici tipicar ........ dar cred k albe ar merge jantele ....

arata bine dacia , bv

numai bine

Sirius 22-02-08 21:22

Quote:

Originally Posted by buga (Post 1375604)
poti sa mi zici tipicar ........ dar cred k albe ar merge jantele ....

arata bine dacia , bv

numai bine

ms! maine dim ma duc sa iau jentile si... da, chiar albe le fac.:D

adi.schumi_tm 23-02-08 18:07

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 1375459)
deci eu am refacut portierele, adik am schimbat placajul, am pus burete-piele neagra-piele rosie, si totul este cusut unul de altul. si k sa il lipesc de shatoza l-am lipit pe spate si l-am prins si cu un "capsator" deala care se fol in constructii.

Mersi mult de informatii...

bolidu' 24-02-08 21:15

bv iulica!!!fff frumos si bafta in continuare!!!atat ce nu-mi place la panouri sigla cu dacia eu zic ca e in plus(parera mea....).

Sirius 24-02-08 22:41

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1380855)
bv iulica!!!fff frumos si bafta in continuare!!!atat ce nu-mi place la panouri sigla cu dacia eu zic ca e in plus(parera mea....).

pai aia cu dacia am pus-o k sa stie lumea ce masina e cand sta in ea.:D
asa... am luat jentile.... leam vopsit...albe...3 dintre ele... pt k a 4-a era vopsita cu crem,verde,si negru. asa k atunci cand am dat cu alb s-a facut crem. in prima poza se vede cum sunt cele trei jenti, si in poza 2, se vede o janta alba si aia crem.(poza a iesit asa din cauza aparatului, si a luminii din incapere) sa-mi spuna cineva ce sai fac k sa nu mai se faca crem. oricum maine ma duc sa mai cumpar ink una.
aaa si a auzit cineva de Octane Booster??? ast detalii de la cine stie...:twisted:

Ja_Rule 24-02-08 22:51

sa le dai cu spritkit inainte .. ;)

All times are GMT +2. The time now is 09:09.

- Copyright 2026 4Tuning