Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Walter`s (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/49118-e30-walter.html)

RED_LAF 15-01-08 02:01

Re: E30 - Walter`s

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1279250)
am vopsito si polisat si n se mai vede ca a fost zgiriata ,tin sa va annt ca am facuto la cuptor:lol:

este buna pretene emblema?
:lol: ;) te uiti si u mai bine de sus acum ,vezi bmw :lol:

kezz 15-01-08 15:32

eu am un foarte mare talent la desenat embleme pe coala a4..cu cea mai mare placere pentru tine walty fac una la comanda pe care o voi desena cu o carioca foarte smechera din germania sau chiar GOASE din alea de la gradinita ca sunt mai rezistente!}{ bafta

Marian_nebunu 15-01-08 15:48

mai e putin si vine primavara :X...si scoti ursu walter...abia astept sa vad cum a iesit...eu fac bine...cu fotbalul....

walter 19-01-08 18:55

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 1294164)
mai e putin si vine primavara :X...si scoti ursu walter...abia astept sa vad cum a iesit...eu fac bine...cu fotbalul....

sal. asa este se apropie primavara si trebe sa ies si eu k asa este normal si frumos.

walter 19-01-08 18:56

Quote:

Originally Posted by kezz (Post 1294137)
eu am un foarte mare talent la desenat embleme pe coala a4..cu cea mai mare placere pentru tine walty fac una la comanda pe care o voi desena cu o carioca foarte smechera din germania sau chiar GOASE din alea de la gradinita ca sunt mai rezistente!}{ bafta

merge dar sa o faci goasa te roooooooooooooog.

walter 19-01-08 19:00

gata am achizitionat motor 25 12v de pe un x. intra in preparari. mai maspa este k am dat serpi. eu eram convins k voi pune 25 24v dar uite k se mai suceste si omu. acu am sa caut iar serpi. dar se vedem ce vom pune pe motorisca una alta si asa mai departe.

MC Mate 19-01-08 21:40

Quote:

Originally Posted by walter (Post 1301957)
gata am achizitionat motor 25 12v de pe un x. intra in preparari. mai maspa este k am dat serpi. eu eram convins k voi pune 25 24v dar uite k se mai suceste si omu. acu am sa caut iar serpi. dar se vedem ce vom pune pe motorisca una alta si asa mai departe.

in sfarsit ai luat si u un motor...k de nu m-ai zapacit cate motoare ai vrut sa iei si tot nu le-ai luat pe alea si acum ai ajuns la 12 v dupa ce ai dat si serpii :))) ai facut treaba...hai k vine primavara si u tot in parcare o ti :)

walter 20-01-08 00:12

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1302203)
in sfarsit ai luat si u un motor...k de nu m-ai zapacit cate motoare ai vrut sa iei si tot nu le-ai luat pe alea si acum ai ajuns la 12 v dupa ce ai dat si serpii :))) ai facut treaba...hai k vine primavara si u tot in parcare o ti :)

sal. sau poate nu imi trebe serpi:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ;)

RED_LAF 22-01-08 09:37

Quote:

Originally Posted by walter (Post 1302525)
sal. sau poate nu imi trebe serpi:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ;)

se vede k suntem fratii.:lol:nici odata hotarit,sau crezi rrm-ule k va ramine pe veci mot asta este la anceput doar nu vrei sa iasa fortza direct?sau nu este nici un 12 v kre sunt printre cele mai grave la h actuala/;):lol:

MC Mate 23-01-08 01:46

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1306927)
se vede k suntem fratii.:lol:nici odata hotarit,sau crezi rrm-ule k va ramine pe veci mot asta este la anceput doar nu vrei sa iasa fortza direct?sau nu este nici un 12 v kre sunt printre cele mai grave la h actuala/;):lol:

nici nu ma gandeam k o sa ramana asta pe veci insa SA-L VEDEM PE WALTY ODATA LA VOLANUL MASINII !!! SI MASINA SA MEARGA !!!

walter 23-01-08 23:21

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1308583)
nici nu ma gandeam k o sa ramana asta pe veci insa SA-L VEDEM PE WALTY ODATA LA VOLANUL MASINII !!! SI MASINA SA MEARGA !!!

sal. as iesi si maine dar nu vreu sa ies cu ceva ce sa ma faca de ras. tu sti mai bine k articulatia am luato interioru este gata bari am si acu ce sa fac sa ii pun un motor puturos sa merg i reluare? doar de focu de as iesi cu masina pe strazi? mai bine mai tarziu si mai bine. oricum it multumesc k te intereseaza sa ma vezi la bila in masina mea si ai nu alta decat bmw e30 coupe. mersi.;););)

MC Mate 24-01-08 11:38

hai nu mai pierde vremea pe net si dai 2 suturi in cur lu dany sa faceti motoru ala mai repede sa-l pui pe masina k vine vremea frumoasa :D

walter 30-01-08 22:43

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1311230)
hai nu mai pierde vremea pe net si dai 2 suturi in cur lu dany sa faceti motoru ala mai repede sa-l pui pe masina k vine vremea frumoasa :D

sal.il fac dar mai incet k de doar au fost sarbatorile. acu sper sa incepem mai in forta dar uite si tu ce frig este afara.;);););)

GEO_N 02-02-08 10:11

Salut am reusit sa intru in sfarsit.

BAFTA

walter 02-02-08 15:21

Quote:

Originally Posted by GEO_N (Post 1329938)
Salut am reusit sa intru in sfarsit.

BAFTA

sal. sa fie.;)

All times are GMT +2. The time now is 15:59.

- Copyright 2026 4Tuning