![]() |
Re: Nissan Skyline R33 Gts-t
imi place foarte mult masina se potriveste totul pe ea, dar am o nedumerire skyline are decat 180km pe bord?
|
Quote:
|
salut!! am nevoie de un raspuns urgent!..mi-am cumparat un skyline gts-t din 95 automatic...si vreu sa ii fac schimbul de ulei..pentru motor am luat Castrol edge..dar la transmisie nu stiu ce sa ii pun...si daca as mai avea nevoie de ceva piese...cunosti vreun shop...??nu locuesc in anglia...
|
mike_r33 este id-ul tau de mess.ca as vrea sa te intreb mai multe despre masina..asta daca nu deranjez...
|
Quote:
Quote:
P.S: In ce oras din Anglia stai ?!? ... |
hmm vorba omului ni jigniti oamnii pentru nu stiu ce detalii... va garantez ca nimanui no sai palca cand ii jigneste cineva masina... dak nu stie detalii despre masina...soarta mai are omul timp sa invete si dak are omul skyline skyline sa fie ca doar nu moare omu dak ii gt-r sau gt-s sincer mie imi palce foarte mult masina si culoarea la fel dak nuti convine mai bine tineti pentru tine detaliile
app mike mai ai cea poze sau ai mai schimbat ceva:D? |
Quote:
Omu nu stie cu ce se mananca un nissan .. dar are un cuvant de spus... las ca isi ia el un gtr cu volan stanga si o sa ne arate cu ce se mananca .. pana atunci ramane la vw pentru ca " ashestea " consuma Chiar este o masina SUPERBA.. felicitari !!! |
Quote:
Mai am de pus bujiile si coilpack-urile dar nus cand ajung sa le montez,pe viitor planuri sunt multe so daca totul merge cum trebuie "maybe" ma inrolez in Skylineowners Drift Team 8) dar pana atunci trebuie sa scot 330bhp asta imi este planul deocamdata,dupa aceea vedem noi ce va urma. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bafta si asfalt uscat ... ca in UK ii cam greu cu asfaltu' uscat :lol: |
Quote:
Update am schimbat bujiile azi dimineata cu HGK Iridum range 7 a durat o ora cu tot,trebuia sa pun si coilpack-urile dar nu am avut timp. Poze mai pe seara Mai am de pus: Coilpack-urile Ebc-ul (boost controller) Gauge pt boost si oil pressure Dyno sa vedem cat scoate fara remap dupa aceea remap cu ebc-ul setat la 0.80-0.85 + dyno si sper sa fie in jur de 320+ bhp Si gata Stage 1 finished :-P |
vai de mine cate mai am de invatat:)) jumate din piesele care leai mentionat habar nam ces:)) app la boost la ce te referi:S ca am vazut la multi scris si nu stiu dakai e de la nos sau de la turbo sau de la ce mai o fi existand prin masinile astea:)
|
Quote:
Boost se refera la presiunea generata de turbo. OFFTOPIC: regulamentul forumului spune ca trebuie sa scrii pe romaneste, renuntand la cuvinte precum dak sau app. |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:58. |
- Copyright 2026 4Tuning