![]() |
re: Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km)
da, chiar merita
|
greutatea in teorie nu are legatura cu viteza maxima (sunt formule de calcul in care nu intra greutatea) dar practic,influenteaza putin
ai greutate mai mare,ai frecare mai mare,cauciucul e lasat mai mult => opune rezistenta mai mare,etc |
Bei frate ... gandeste-te la tine ca pieton ...cat de repede alergi normal ? si cat de repede alergi cu o butelie in spate ? :))
On topic : Dacia 1300 `78 4 tr.... 130km/h drum drept 140-145 km/h in panta :D |
Dacia Break , '89, 4 trepte, 140 drum drept :-s
|
sa vedeti faza......eram cu dacia mea pe autostrada...si ma iau sa ma intrec cu un mercedes. ii da omu ....si eu dupa el.pe la 200 km\h eram paralel cu el si ii faceam semne insistente sa deschida geamul. deschide omu' geamu'...la care eu '' domne cum bag si eu in a 3-a?'':)))))))))) (daca tot abereaza unii sa aberez si eu) :P
|
imi place :))))... a fost tare de tot
|
1 Attachment(s)
pai ce sa zik 173km/h cu dacia 1400 motor facut atunci si cutie in 5 trepte cu pinion de nova la viteza a 5 a
|
cand mai filmatzi...incercatzi sa filmatzi si rpm(rotatzii pe minut) ash vrea sa stiu cam ce rotatzii are o dacie la viteza de 160km/h
|
pinionul de nova se poate monta pe cutia de 5 citeze standar... sau trebuie ceva modificari?
|
pai sa va zic io cite rotati aveam la 170 in 4 trepte 6500 cu alpine pe masina .
|
180 supernova 1.4 5 trepte si tico 155 ;)
|
SALUT ! Eu am mers cu Dacioara mea cu 140 motor de 1,4 si 5 trepte pe GPL eram in blana .........asta e dacia fratilor ! Daca vreti super ...mega viteze . CUMAPARATIVA BILETE LA AVION ! E O ADEVARATA PLACERE ! :)))
|
Quote:
|
Nu frate da asa este ..Uni inteleg Tuningul k pe o scurtarea a perioadei de viata ...TUNINGUL REPREZINTA O ARTA ! nu drumul spre _______________________ ! Fiecare fc ce vrea ! era un sfat .
|
back on topic dacia 1310 4 viteze si 5 persoane in masina 140-145km/h
dupa care mi-au sarit cuzinetii in baia de ulei deci toata excursia am reparat masina sa avem cu ce sa venim acasa:lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning