![]() |
Re: Un Alt Prieten sa Stins ...GAM-ul (R5 GTT)
Dumnezeu sa il ierte, R.I.P. si avetzi mare mare grija cu motoarele astea nenorocite, ca te distrezi ce te distrezi,senzatzi tari, dar pana la urma....ajungi cu o piatra mare la cap. MAI USOR CU VITEZA PE MOTOARE, ca vorba aia.....GRABA STRICA TREABA.........
|
Ii rog pe toti cei care l-au cunoscut si vor sa-l insoteasca pe ultimul drum, sa vina miine, 14.08.2007, la ora 11.45 la Biserica Cimitir Balaneanu, Mihai Bravu 117-119, intersectia Mihai Bravu cu Sos. Iancului (biserica de pe coltul intersectiei).
Florica, Micutu', Sebastian... va astept acolo. Dumnezeu sa te odihneasca Mihaie... Doru. |
Dumnezeu sa il ierte!!Condoleante Familiei!!
|
cu toate ca am o mare prb si sunt foarte suparat am sa ajung acolo ....nu o sa ratez sa il conduc pe ultimul drum pe Mihaita :(
|
Dumnezeu sa-l ierte. Am observat ca toti dati vina pe motoare ... da este un microb nasol motorul asta. Dar sa nu uitam ca timp de 2 ani de zile de la obtinerea categoriei A esti considerat incepator si trebuie sa mergi cu motoare de cilindree mai mica, iar SS R6 are multe victime la activ din randul celor experimentati si se pare ca nu se mai satura. Imi cer scuze dak am jignit cu ceva prin acest post. Sincere condoleante familiei si prietenilor.
P.S. Am un sfat pt incepatori. Este mai important echipamentul decat o motocicleta R6 -4700 Euro Casca 120 $.... Mai bine va dati cu un motor mai mic si cu echipamente de protectie de calitate. |
Dumnezeu sa il ierte ! Odihneasca-se in pace ! Condoleante familiei !
|
GAM-ule frate ai comis-o si ne-ai rupt inimile frate... de ce tu? de ce tocmai tu? inca nu pot crede... mi-e greu sa accept asa ceva Mihai!!!
|
dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace...
|
Dumnezeu sa il odihneasca in pace...sa ii fie tarana ushoara...a mai plecat inca unul...oare cati mai urmeaza???...mm de motoare nenorocite...condoleante familiei si prietenilor...:(((((((
|
coondoleante si dumnezeu sa te odihneasca in pace !!!
|
ce se mai poate spune ıntr-un moment ca asta? NIMIC! Te lasa fara grai si incepi sa iti aducı aminte de Mihaıta care ridea tot timpul .M-a sunat marti sa ımı spuna ce motor sı-a luat sı sa imi ceara sfaturi referitoare la gume.I-am zis sa mearga cu grija la care el a zıs:nu trecde 10000 ture cu ea , merg ...copacel.Astea au fost ultımele lui cuvınte pe care le-am auzit.Cıne zıce ca linıute sı chestii de genul acesta si nu ıl cunostea pe Mihaı e un idıot.Un baiat de un echılibru si o metıculozitate enervante uneori ....nu merita unsfirsıt asa timpuriu.
DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE! Eu nu te voi uita sı mereu imi va fi dor de tine! |
Condoleante familiei !
P.S. Atentie la motoare ca incep sa faca ravagii printre iubitorii de adrenalina ! |
Pacat Lucram La Aceiasi Firma ......dumnezeu Sa-l Odicneasca
|
TXAul, a urmat GAMul.... RIP !
|
diseara la 22:00 la pescarus.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning