Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Accidente Tg-jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/47609-accidente-tg-jiu.html)

wolverine 16-03-09 20:54

Re: Accidente Tg-jiu

e de ajuns sa scoata unu o vorba si stie tot orasul :))....problema mare e ca asa stie si politia...si ma cauta :))

GTXR 16-03-09 20:59

Am trecut si eu o data pe langa o masina de politie erau parcati ,ce sa se mai ia dupa mine ,ca pana plecau de pe loc nici nu ma mai vedeau :)) cred ca erau rurala :))

paul11pap 16-03-09 21:29

ba numai acidente si evenimente ...

blad 23-03-09 23:15

1 Attachment(s)
SAMBATA NOAPTEA PE LA 2.
Pe pasarela un baiat fara permis alerga masina, un BMW 316 de Bulgaria:)
Fugea de un echipaj de politie.. nu a mai luat virajul bine pe pod si a intrat in parapete si apoi a fugit de la locul accidentului.

SUPER TARE! probabil se credea in NFS - Most Wanted.

sk8erboy16 24-03-09 08:35

dracu l-a pus sa mearga cu masina la varsta aia....

stie careva masina??? a cui e??... date cva??

GTXR 12-04-09 15:26

1 Attachment(s)
Postez din nou aici ...nu am fost eu vinovat...sa intamplat in fata la Agip

confuzzling 12-04-09 18:01

Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 2231364)
Postez din nou aici ...nu am fost eu vinovat...sa intamplat in fata la Agip

...ce oameni ! :sad:

JIMCBR 13-04-09 22:37

Si eu din pacate am fost accidentat acum o saptamana. Doar ce imi cumparasem un motor ca am si fost agatat de catre un tip cu o Dacie 1310, care s-a facut nevazut atunci cand eu am picat. Pagubele nu au fost prea mari, doar niste plastice, oglinda, scarite, etc. Mai rau e ca ma doar toate oasele :-s

GTXR, ala e fordul tau?

Lukyan 14-04-09 17:37

:( imi pare rau pentru amandoi...asta e,fierul se indreapta,plasticul se cumpara.macar bine ca sunteti intregi.

gtx cand ti-o faci?

GTXR 14-04-09 19:21

nu o mai fac ,o dezmembrez :)

wolverine 14-04-09 21:10

de ce o dezmembrezi?:| ca e si inscrisa...sau probabil ai tu vre`o magarie in cap :>

GTXR 14-04-09 21:16

Glumeam,maine o duc in service ,se vor schimba toate piesele noi ,oricum mi-e ciuda ca stau minim o luna prin service.Sa va zic cum s-a intamplat ,tipul venea pe strada cu sens unic de la lac ,unde avea si stop,a iesit si a vrut sa intoarca la scuarul de la agip ,eu veneam de sus...mergeam la consum aveam viteza mica nici 40 ,ca daca era sa am viteza mare il faceam praf ,fix in dreptul usii ma duceam...

GTXR 22-04-09 12:19

Are cineva poze de la accidentu de aseara de la Spiru ?

Staticyoo 22-04-09 18:00

au dat si acolo ??...pffffff te duci naibii cu lumea asta
e vorba aia batraneasca...e multi e prostii...culmea e ca fac si copiii :|

GTXR 22-04-09 18:56

Cica erau 4 in masina ,printre care si tata unei fete de la mine din clasa,erau beuti veneau de la un gratar ,au lovit o masina si au incercat sa fuga si parca intelesei ca au intrat intrun autobuz, masina varza ,salvare politie pompieri ,iau dus la spital ,daca stie cineva mai multe ,era un bmw mai vechi din cate am inteles

All times are GMT +2. The time now is 19:57.

- Copyright 2026 4Tuning