Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Indragostit pana peste cap ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4749-indragostit-pana-cap.html)

PTC 24-08-05 13:23

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: SUNT DE ACORD CU Mr.Nice :wink:

needBrain 24-08-05 17:49

se spune ca prima dragoste o gasesti la liceu
probabil ca sa ai timp sa inveti din greseli,si sa nu-ti iei vreo tzeapa pe la 30 de ani.nush

Ciro_zel 16-01-06 22:34

Sa va prezint opinia unui anonim , voi sa-mi spuneti daca are dreptate sau abereaza ( cu argumente daca se poate :D ) :

Daca nu ar exista dragostea,oare ar mai avea sens viata? Acelasi ritual mecanic, acelasi pat, aceeasi cana, acelasi scaun......
In fiecare zi trezirea la ora 7, aceleasi actiuni, aceiasi oameni, aceleasi fete prafuite.Toate meticulos organizate si sincronizate, ca bataia unei inimi.INIMA.....oare fara iubire, nu isi facem munca degeaba? Bate ritmic, fara sens, ca un ceas, cu un ecou surd.....de gol..desertaciune. Treci prin viata fara sa crezi in iubire...atunci poti spune ca ai trait? Eu zic ca nu.O sa te trezesti batran...singur....poate nu singur fizic...ci singur sentimental. Nici o vila, nici o masina, nici un munte de bani nu egaleaza...nu se apropie macar de sentimentul de a fii iubit...si de a iubi. Multi oameni se trezesc dimineata singuri....chiar daca au langa ei nu stiu ce blonda/blond \"bun/buna\". Dar sentimentul ca nu sunt iubiti ii omoara, si nu vor sa recunoasca, se ascund sub pretextul ca iubirea nu exista si nu ii intereseaza.
Dar adeevarul ii va prinde din urma, in acea zi cumplita in care vor realiza ca tot ceea ce e frumos in viata , exact ceea ce defineste viata, a trecut pe langa ei, si se vor intreba: de ce am trait? ..... si raspunsul nu va veni......
Ce e iubirea?! Explicabil si inexplicabil, pareri subiective. Dupa mine inseamna sa simti ca nu ai putea trai fara persoana respectiva, sa simtit ca ti s-ar narui lumea daca persoana draga ar disparea.Inseamna sa simti daruire completa, capacitatea de a intelege si imbratisa si calitatile si defectele persoanei iubite, de a fi acolo si la bine si la rau. Ar mai fi multe de spus dar sunt pareri strict subiective care depind de la pesoana la persoana.
Iubirea adevarata este in acelasi timp o binecuvantare si un blestem. Are capabilitatea de a scoate pe cineva din tristete, din monoton..dintr-o existenta mizerabila si de a-l ridica in slavi..in al noualea cer, de a-l face sa traiasca. Dar daca este intrerupta, are capabilitatea de a narui un om, o personalitate, de a-i ucide insasi fiinta si personalitatea, de a-l reduce la stadiul de leguma.

In zilele noastre, asa zise \"moderne\", rar mai exista asa ceva, lumea inceteaza sa mai traiasca, cu exceptia catorva norocosi, care fac iubirea sa existe...dar pt cat timp? Odata cu epuizarea acestor cateva exceptii, lumea va muri, vom fi decat niste roboti umblatori, niste simple masinarii, \"traind\" mecanic, dupa reguli prescrise de o societate meschina. Sa fie oare aceasta adevarata apocalipsa? Moartea sentimentelor?

EvLSant0S 16-01-06 22:50

smecher e asta care a scris-o ...

Mustang 16-01-06 23:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ciro_zel\"
Sa va prezint opinia unui anonim , voi sa-mi spuneti daca are dreptate sau abereaza ( cu argumente daca se poate :D ) :

Daca nu ar exista dragostea,oare ar mai avea sens viata? Acelasi ritual mecanic, acelasi pat, aceeasi cana, acelasi scaun......
In fiecare zi trezirea la ora 7, aceleasi actiuni, aceiasi oameni, aceleasi fete prafuite.Toate meticulos organizate si sincronizate, ca bataia unei inimi.INIMA.....oare fara iubire, nu isi facem munca degeaba? Bate ritmic, fara sens, ca un ceas, cu un ecou surd.....de gol..desertaciune. Treci prin viata fara sa crezi in iubire...atunci poti spune ca ai trait? Eu zic ca nu.O sa te trezesti batran...singur....poate nu singur fizic...ci singur sentimental. Nici o vila, nici o masina, nici un munte de bani nu egaleaza...nu se apropie macar de sentimentul de a fii iubit...si de a iubi. Multi oameni se trezesc dimineata singuri....chiar daca au langa ei nu stiu ce blonda/blond \"bun/buna\". Dar sentimentul ca nu sunt iubiti ii omoara, si nu vor sa recunoasca, se ascund sub pretextul ca iubirea nu exista si nu ii intereseaza.
Dar adeevarul ii va prinde din urma, in acea zi cumplita in care vor realiza ca tot ceea ce e frumos in viata , exact ceea ce defineste viata, a trecut pe langa ei, si se vor intreba: de ce am trait? ..... si raspunsul nu va veni......
Ce e iubirea?! Explicabil si inexplicabil, pareri subiective. Dupa mine inseamna sa simti ca nu ai putea trai fara persoana respectiva, sa simtit ca ti s-ar narui lumea daca persoana draga ar disparea.Inseamna sa simti daruire completa, capacitatea de a intelege si imbratisa si calitatile si defectele persoanei iubite, de a fi acolo si la bine si la rau. Ar mai fi multe de spus dar sunt pareri strict subiective care depind de la pesoana la persoana.
Iubirea adevarata este in acelasi timp o binecuvantare si un blestem. Are capabilitatea de a scoate pe cineva din tristete, din monoton..dintr-o existenta mizerabila si de a-l ridica in slavi..in al noualea cer, de a-l face sa traiasca. Dar daca este intrerupta, are capabilitatea de a narui un om, o personalitate, de a-i ucide insasi fiinta si personalitatea, de a-l reduce la stadiul de leguma.

In zilele noastre, asa zise \"moderne\", rar mai exista asa ceva, lumea inceteaza sa mai traiasca, cu exceptia catorva norocosi, care fac iubirea sa existe...dar pt cat timp? Odata cu epuizarea acestor cateva exceptii, lumea va muri, vom fi decat niste roboti umblatori, niste simple masinarii, \"traind\" mecanic, dupa reguli prescrise de o societate meschina. Sa fie oare aceasta adevarata apocalipsa? Moartea sentimentelor?

impartasesc opinia anonimului...
ce ar fi viata fara o jumatate ?

needBrain 16-01-06 23:22

exact.........

Ciro_zel 16-01-06 23:31

E scrisa de mine pe bancile facultatii, e postata pe un alt forum, am vrut sa vad ce zice lumea inainte sa zic cine e anonimu' :D . Am sa caut foile sa vad daca le mai am .. e scrisa acum vro 2 luni .. deh ... ce face persoana potrivita ( si faculta plictisitoare :lol: ) din om ( da.. am intalnit-o pe EA :D ) :oops: ( Al3xius poate sa confirme cele de mai sus , daca intra pe aici ) :D

ps: Al3xius nu e \"ea\" sa nu va dea dracu' prin gand asa ceva :lol: :lol: :lol: :lol:

Chelooo 17-01-06 06:59

hmm de vreo luna jumate traiesc si eu asa ceva ... si da chiar printro prostie am cunoscut fata ... adica pe net ... pe un site kre kred k deja a ajuns de prostitutzie... [hi5] :D ... si nush ce mia facut fata asta da chiar mam indragostit nebuneste de ea ... de fel dak nu o vad o zi simt k mor .. innebunesc ... dak stau 5 minute cu ea parca as fi stat o vesnicie ... are un dar de a te face fericit in nici 5 cuvinte si 2 minute ... ma innebunit ... si ma face sa simt lucruri pe kre nimeni nu a mai reusit ... adica cel putin knd ma atinge ... ma mangaie ... chiar simt caldura si dragoste ... fata asta chiar stie sa iubeasca ... damn dogz.... what makes luv from u :oops:

aleks 17-01-06 07:28

oare daca am o prietena de 17 ani ( face 18 sambata ) si simt k nu-mi trebuie nimic mai mult decat ea, si k imi e jumatatea perfecta (bine, exceptand-o pe bruneta de am cunoscut-o saptamana trecuta, care e doar de un fwck asa) si daca mai spun k e super desteapta ( mai mult decat fete cu experienta si o facultate-doua) si k face dragoste super de bine (se sincronizeaza almost perfect with me) .... inseamna k sunt indragostit?

Chelooo 17-01-06 08:30

da inseamna si k esti indragostit dak simti dragostea ei ... dak simtzi k ea chiar tzine la tine ... asta decat tu potzi sa ne`o spui noua pt k noi nu stim ce simtziti voi ... dar dupa cum ai descris tu ... intre voi este o relatzie super klumea ... ceva de genu asta este si intre mine si prietena mea kre ea are 18 ani si eu 17 ... excluzand faza cu sex`ul :D ...
in rest eu zik k tu chiar esti indragostit peste cap d ea :P
iti urez mult norok si sa fitzi mult timp impreuna frate :)

aleks 17-01-06 13:30

ms mult d urari cheloo.
deocamdata e super bine cu ea...
experienta m-a invatat sa nu ma culc pe urechea asta, k mi-o iau de-mi sar capacele.
si, desigur, asta nu ma impiedica sa ratez diversele ocazii de one night stand, k nu se stie :lol: :lol:
ntz ntz ntz, barbatii astia e niste porci :lol:
dar per ansamblu, deocamdata simt k ea e fata perfecta pt mine

needBrain 17-01-06 14:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
oare daca am o prietena de 17 ani ( face 18 sambata ) si simt k nu-mi trebuie nimic mai mult decat ea, si k imi e jumatatea perfecta (bine, exceptand-o pe bruneta de am cunoscut-o saptamana trecuta, care e doar de un fwck asa) si daca mai spun k e super desteapta ( mai mult decat fete cu experienta si o facultate-doua) si k face dragoste super de bine (se sincronizeaza almost perfect with me) .... inseamna k sunt indragostit?

huoooooo,pedofiluuuuuuuu :lol:

Mustang 17-01-06 14:02

in clipa de fata am descoperit ca omul poate avea orice material...daca nu exista o persoana pe care o iubeste, care sa ii raspunda la dragoste tot cu dragoste si 2-3 prieteni DE INCREDERE, FOARTE BUNI...este SARAC...

abea acum am aflat ca sunt iubit...iar eu nici nu banuiam ca acea persoana ma iubeste enorm ... i-a fost frica sa se exteriorizeze...va spun ca gagica arata relativ bine, mi-a placut de ea intr-o perioada (pe la 16 ani) dar nu atunci ORI NU VROIA SA ARATE CA II PLACE DE MINE, ORI CHIAR NU II PLACEA...ea imi spune ca nu ii placea de mine atunci...ma rog...nu e asta important, ci :
mi-a spus ca ... in momentul cand am renuntat sa mai vb cu ea decat ca amici, a inceput sa simta ceva pt mine...a avut prieteni de scurta durata, relatii care nu au tinut mai mult de 1-2 luni...da' stau sa ma gandesc...DC TOCMAI ACUM ??? MI-E GREU SA CRED CA MA IUBESTE DE 2 ANI...

needBrain 17-01-06 14:04

sa nu fie o obsesie......vezi ca multi confunda obsesia cu iubirea

Mustang 17-01-06 14:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
sa nu fie o obsesie......vezi ca multi confunda obsesia cu iubirea

nu cred ca ar fi obsesie...
iti spun si dc ... daca era obsedata de mine aveam o sursa sigura...orice obsedata spune cate ceva prietenei cele mai bune...
EA N-A DESCHIS GURA...decat sa zica ca ii place de mine...o data...mai demult...

parerea mea ... o sa tatonez putin terenu' sa vad ce e cu ea...

All times are GMT +2. The time now is 23:36.

- Copyright 2026 4Tuning