![]() |
Re:
Quote:
iti spun ca nu mi-a fost usor.... dar pt mai multe detalii,vb noi pe mess |
concurenta
ca sa elimini concurenta?sensibila problema mai baieti!
aveti 2 optiuni:1.n-o bagi in seama si ai incredere in cea de linga tine sau 2.o faci una cu pamintul daca nu precepe de vorba buna! pt varianta 2 trebuie sa fii dispus sa mergi all the way si sa-l toci maruntzel de tot pe dobitoc! :twisted: :evil: baza totusi ramine comunicarea intre el si ea si atit timp cit totul merge bine e ok!eu am o vorba :daca merge nu umbla la ea(exista 99%sanse s-o dai naibii)concurentza- pishu in za wind daca ea te iubeste cu adevarat si are ceva la etajul superior :D |
daca gagica ridica coada si e interesata degeaba il toci pe dobitoc ;)
|
ea
daca e interesata-go planet!iti face un bine!gindeste-te ca te insori(doamne pazeste!)cu ea si de fapt ea va \"ridica coada\"la primul careare o leaca de papagal!in cazu asta nu ai nik de pierdut,dimpotriva te scuteste de mizerii!
|
asta asa e, e ca un test suprem, nu are rost sa adopti politica strutului, si sa speri ca nu se va intampla nimic niciodata
|
inainte sa iti iei nevasta zic sa o supui la teste ... macar 2 ani ... ca sa stii ce iti rezerva \"viitoru' :D\"
|
moaaaaaa da,tipa cu care o sa ma \"nenorocesc\" pe viatza,pai.........o sa ma suporte vreo 3 ani pana sa o cer de nevasta
iar in leg cu testele alea,sunt f bune.iar cel mai bun dintre ele estre cel cu mutatul impreuna,pt in ac caz,dupa cateva luni (2-3) isi arata \"amarul\" |
stau si ma uit la intrebarea ..topicului ..
si solutie mai usoara... sa scapi de concurenta .. atata timp cat ea ridica coada, decat sa-i zici ei pa , nu exista .. |
Re:
Quote:
|
Gandesti , asta faci , te gandesti bine , si ajungi la concluzia ca .. nu merita , nu-ti asculti inima , iti asculti creierashul , o sa-ti dai seama ca nu merita .. ;) o lasi .. si .. se va intoarce ea ;)
btw , stii vba aia .. \" nu exista nu pot ,exista nu vreau ;) \" asta am facut eu .. fix opusul chestiei pe care am scris-o si regret .. MULT .. de tot .. data viitoare n`o sa se mai intample .. |
exact,f corect santos
|
Re: Cum sa scapi de concurentza ?
Quote:
|
hmm...."tovarasha" ta...din cate am inteles....e boboaca....e in skimbare de anturaj...poate ca nu e prima si nici ultima data cand se intampla...acum vine o kestie....pune-te in locul tipului....dak-ti place tipa....stii ca are prieten..vrei sa spui ca nu te bagi? eu una nu cred....
si in plus...de ce sa bati baiatu? k i-a spus prietenei tale ca o place si ca vor sa iasa? boring...n-a tras de ea....nu i-a facut nimic....ea foarte frumos putea accepta sau refuza....si aia e ;) grav este dak insista...atunci da iti da de gandit sii ii zici frumos sa o lase in pace ca nu e interesata :) my opinion :D |
Quote:
......damn pana n`ai scris u nici nu am stiut de topicu` asta :oops: .....da sa intamplat aku vreo 2 ani :rolleyes2 .....a fost aiurea faza ce`i drept .....el era f sigur de el da orikum sa lasat cu o faza si mai de *** pe kare psycho nu a mai povestit`o aici.......da nu mi`ar fi parut rau dak iar fi strambat putin zambetu` :oops: :twisted: :twisted: |
vai da' ce-l iubesti tu pe psycho :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning