Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa scapi de concurentza ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4704-scapi-concurentza.html)

needBrain 01-10-05 00:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
pai si ? cum ai reactionat ?

daca m-ai intrebat pe mine.........
iti spun ca nu mi-a fost usor....
dar pt mai multe detalii,vb noi pe mess

DASCALUGABRIEL 23-10-05 23:02

concurenta

ca sa elimini concurenta?sensibila problema mai baieti!
aveti 2 optiuni:1.n-o bagi in seama si ai incredere in cea de linga tine sau
2.o faci una cu pamintul daca nu precepe de vorba buna!
pt varianta 2 trebuie sa fii dispus sa mergi all the way si sa-l toci maruntzel de tot pe dobitoc! :twisted: :evil:
baza totusi ramine comunicarea intre el si ea si atit timp cit totul merge bine e ok!eu am o vorba :daca merge nu umbla la ea(exista 99%sanse s-o dai naibii)concurentza- pishu in za wind daca ea te iubeste cu adevarat si are ceva la etajul superior :D

Mustang 23-10-05 23:05

daca gagica ridica coada si e interesata degeaba il toci pe dobitoc ;)

DASCALUGABRIEL 23-10-05 23:11

ea

daca e interesata-go planet!iti face un bine!gindeste-te ca te insori(doamne pazeste!)cu ea si de fapt ea va \"ridica coada\"la primul careare o leaca de papagal!in cazu asta nu ai nik de pierdut,dimpotriva te scuteste de mizerii!

aleks 24-10-05 12:19

asta asa e, e ca un test suprem, nu are rost sa adopti politica strutului, si sa speri ca nu se va intampla nimic niciodata

Mustang 24-10-05 13:25

inainte sa iti iei nevasta zic sa o supui la teste ... macar 2 ani ... ca sa stii ce iti rezerva \"viitoru' :D\"

needBrain 25-10-05 23:54

moaaaaaa da,tipa cu care o sa ma \"nenorocesc\" pe viatza,pai.........o sa ma suporte vreo 3 ani pana sa o cer de nevasta

iar in leg cu testele alea,sunt f bune.iar cel mai bun dintre ele estre cel cu mutatul impreuna,pt in ac caz,dupa cateva luni (2-3) isi arata \"amarul\"

EvLSant0S 26-10-05 00:20

stau si ma uit la intrebarea ..topicului ..
si solutie mai usoara... sa scapi de concurenta .. atata timp cat ea ridica coada, decat sa-i zici ei pa , nu exista ..

aleks 26-10-05 12:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
stau si ma uit la intrebarea ..topicului ..
si solutie mai usoara... sa scapi de concurenta .. atata timp cat ea ridica coada, decat sa-i zici ei pa , nu exista ..

si dak nu poti renunta la ea, din diverse motive, ce faci?

EvLSant0S 26-10-05 13:42

Gandesti , asta faci , te gandesti bine , si ajungi la concluzia ca .. nu merita , nu-ti asculti inima , iti asculti creierashul , o sa-ti dai seama ca nu merita .. ;) o lasi .. si .. se va intoarce ea ;)

btw , stii vba aia .. \" nu exista nu pot ,exista nu vreau ;) \"
asta am facut eu .. fix opusul chestiei pe care am scris-o si regret .. MULT .. de tot .. data viitoare n`o sa se mai intample ..

needBrain 29-10-05 22:13

exact,f corect santos

aleks 30-03-06 10:44

Re: Cum sa scapi de concurentza ?

Quote:

Originally Posted by Psycho
Hai sa va intreb si pe voi cum atzi proceda .. in urmatoarea situatzie

Asta mi`a povestit tovarasha k i s`a intamplat ... :

Vine o colega la ea .. si o cheama afara din clasa .. X .. vezi k te cheama un baiat afara .. ea crezand k ori sunt eu ori .. un tov. din cartier care mai mere la ea la lic iese .. jap .. apare un tip in fatza ei ... ii pune in bratze un trandafir ... si ii zice .. salut .. sunt mihai .. stiu k ai prieten da n`ai vrea sa ieshim impreuna .. am aflat .. k te cheama X ... si k invetzi la eminescu din clasa a 9` a .. si shtiu k ai prieten .. dar daca totushi vrei .. pot sa iti dau nr meu daca vrei sa ieshim si sa .. sau ... .. la care ea a ramas :shock: .. in fine ... am mai avut dispute d`astea cu unu sau 2 copii care incercau la ea jmecherii si s`au linishtit ... problema e in felu urmator .. k ea proasta .. nu s`a gandit sa`i ceara nr sa ma int. si eu cu el .. sau sa ii zica sa ashtepte 10 minute .. sau 5 .. k eu cam atat fac d la mine pana la ea la liceu ..

ehh .. voi ce i`atzi face ... i`atzi sparge fatza ... ( ceeaa ce agreez eu mai mult .. si ma face sa ma simt bine ) .. sau l`atzi intreba care e faza ???

nu incercatzi sa ma convingetzi k oricum fatza i`o sparg ... dar voi ce atzi face ??

sa nu-mi spui k are legatura cu tine si reihan :D

spiry_moto 30-03-06 23:10

hmm...."tovarasha" ta...din cate am inteles....e boboaca....e in skimbare de anturaj...poate ca nu e prima si nici ultima data cand se intampla...acum vine o kestie....pune-te in locul tipului....dak-ti place tipa....stii ca are prieten..vrei sa spui ca nu te bagi? eu una nu cred....
si in plus...de ce sa bati baiatu? k i-a spus prietenei tale ca o place si ca vor sa iasa? boring...n-a tras de ea....nu i-a facut nimic....ea foarte frumos putea accepta sau refuza....si aia e ;) grav este dak insista...atunci da iti da de gandit sii ii zici frumos sa o lase in pace ca nu e interesata :)

my opinion :D

d3vilish_lips 31-03-06 18:37

Quote:

Originally Posted by aleks
sa nu-mi spui k are legatura cu tine si reihan :D

......damn pana n`ai scris u nici nu am stiut de topicu` asta :oops: .....da sa intamplat aku vreo 2 ani :rolleyes2 .....a fost aiurea faza ce`i drept .....el era f sigur de el da orikum sa lasat cu o faza si mai de *** pe kare psycho nu a mai povestit`o aici.......da nu mi`ar fi parut rau dak iar fi strambat putin zambetu` :oops: :twisted: :twisted:

Mustang 04-04-06 06:30

vai da' ce-l iubesti tu pe psycho :lol:

All times are GMT +2. The time now is 08:03.

- Copyright 2026 4Tuning