![]() |
:sad: Mah nu mai inteleg nimic ! cica si modelul frantuzesc e de 3 feluri ! distanta dintre prezoane poate fi de 98 sau 100 sau 108 ! e adevarat? Ajutati-ma va rog si spuneti-mi daca merge sa imi cumpar genti universale! dar cica si alea universale sunt de la 4 prezoane in sus ! nu se poate pune pe 3 prezoane!Ce draq sa fac ca sunt si contra timp ! si m-am apucat ca boul sa imi tunez tot oltcitul!
|
Re: Ajutor cu Janteleeee !!!!
Quote:
|
Re: jante oltcit
jentzile de smart nu s epotrivesc si nu stiu carei treaba cu jantele alea universale de zic tu de ele eu nam auzit de treaba asta
|
adica? ce tampenii? si unde si la ce sa dau search ! te rog sa imi raspunzi!
|
cum se pune o poza aici , sa poun o poza si eu cu jante universale!
|
go advanced...si ai jos acolo manage attachements dai browse la poze apoi upload ala de jos dai close this window si dai post reply
si atat dak nu am scris destul de explicit...spune si mai zic o data:lol: |
4 Attachment(s)
cam asa arata astea universale!
|
parca erau in 4 si 5 jantele astea...aveam si eu niste poze cu ele dar...nu erau in 8 prezoane..
ps: se pare k am fost destul de explicit:) |
nu inteleg ce vrei sa zici! :-( ar merge careva sau nu? nu imi explici te rog, pasa cu pas ce ar trebui sa fac adica ce ar trebui sa modific daca nu merg astea , ce se pune? flanse ? si mai ce? vreau genti mari si late! de unde iau flansele alea? trebuie si distantoare? cine sa imi faca toate astea?pot sa am omologare legal si simplu?
|
eu aveam cateva poze cu aceleasi jante si erau in 4 si 5 prezoane...adik se puteau pune pe oltcit...cu flansele te duci la un strungar bun cu o janta si cu flansele si te rezolva..butucii nush prea bine ce e cu ei si cu omologarea...dak afli cat te costa sa omologhezi jante in 4 prezoane pe oltcit...iti mai iei vre-o 5 oltcituri...:lol:
|
deci se pot pune fara modificari? misto !poi atunci hai sa le comand? nu? dar totusi......aia idee cam cat ar costa omologarea daca fac modificare?de preferat pt. mine e sa nu mai fac nici o modificare ! daca zici ca se potrivesc alea atunci hai sa vedem ! de unde sti tu ca se potrivesc? te rog sa ma ajuti ! imi tunez tot oltcitul si m-am plafonat acum in jenti de 3 zile si nu sunt hotarat ce sa fac!
|
nu se potrivesc...mai inteles gresit...tre sa te duci la un strungar bun si sa-ti dea gauri in flanse dupa jentile noi...apoi poti sa le montezi...cat despre omologare eu am inteles ceva la 5o mil...
|
nu mai omologheaza nimeni jante
|
5 Attachment(s)
poti face flanse cu trecere de la 3 prezoane la 4 prezoane... sau modifici butucii...ii faci in 4 prezoane....pot atasa niste poze cu butuci modificati. sper sa nu se supere bogdan pe mine ... pentru ca poze cu butucii lui am in calculator. din cate am inteles butucii se pot face la strungar... la fel si flansele. flansele nu sunt recomandate pentru ca nu sunt rezistene(asta sustin unii) mai buni sunt butucii,dar orice ai alege sa faci cauta un strungar vechi in meserie si bun...nu orice mea' costica care ti-le face dupa 2 sticle de votka. uite aste-s pozele cu butucii modificati pentru 4 prezoane :
|
nici aia de la RAR? stiam k aia omologheaza si jante si folie...dak nu..asta e...mergi pe risc ca toti ceilalti;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning