![]() |
Re: Bicaz
tot ziceti ca nus pasionati de masini in bicaz ,da in piatra cei???masini de poze???!!!!atata !!!!!tre sa vina de la iasi,suceava sau din alte parti k in rest eu mai fac sow pe la voi.......pacat ca.......masini sant da nu soferi
|
Aseara in parcare la stadion au facut show 2 masini de la redline tuning si una de la kamikaze parca.
|
Ala ti sa parut tie show?...:))
|
"show", e mai bine ?Oricum fata de cum este aproape in fiecare vineri in parcare acela de aseara a fost show.
|
Nahh....omu avea vointa (ala cu compactu) pacat ca nu prea il ajuta masina!
|
La un motor de 1.6 si 105 cp eu zic ca la ajutat destul.
|
Eu tot sunt de parere ca nu sunt masini inca ...la noi ...
|
Quote:
|
Quote:
2.0 tdi , 140 cp piele/climatronic/hidramat. isi face masina in service la tata -.- |
Eu nu am vazut passat 2.0 T :) Este 2.0 tdi si 2.0 benzina .. dar nu T (turbo)
|
Quote:
|
TFSI Turbocharged Fuel Stratified Injection
Este injectie turbo, nicidecum un TURBO pur sange. La VW exista 1.8 Turbo (care e TURBO) si nu turbo injection... E o diferenta intre TFSI si turbo alea care le stim cu totii. TFSI e ceva prin injectie, cu injectoarele etc. |
Wai baiete ai facut sute de posturi pe forumul asta si nu ai invatat atata lucru? diferenta e la tfsi ca e injectie directa, ambele au turbo, mai smecher sau mai primitiv dar au
|
vrei sa zici ca motorul 1.8T are carburator, sau ce? :))
|
eu m`am abtinut sa`i rasp la post ca iar ma enervez degeaba... :))
D`le Scarto turbo la 1.8 e pe injectie la fel cu turbo de la 2.0 doar ca difera tehnologia .. tu incerci sa contrazici de fiecare data dar vad ca le cam gafezi... Probabil ca ai vazut deja postul imbaplayer care mi`a luat vba din gura... si acu te intreb si eu pe tine.. unde ai vazut tu motor de 1.8 t pe passat cu carburator???? deci iar iti spun... esti prost informat :)))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
- Copyright 2026 4Tuning