![]() |
Re: Top Speed cu bmw-urile voastre...
2 Attachment(s)
Salut am un BMW 318 TDS compact din 97 am 2 poze una in care ii dau blana dar poza nu am putut sa o fac clar insa acul era aproape de 190 de km/h avand in vedere ca masina are doar 1665 cmc si este diesel, cred ca mi se pare de ajuns. Singura modificare este doar o resoftare din EPROM care imi asigura undeva la 118 cai, insa eu cred ca doare 110 am maxim, insa masina oricand ia 180 de km/h la 190 trebuie sa am drumul umpic liber in fata ca sa imi permit sa ii dau. Legat de viteza medie de 220 km/h cred ca pot sa zic doar atata: Iti poti permite cand ai un motor mare de 2500 cmc in sus sa zici ca viteza medie este de 220 km/h, aici in cat. asta intra masinile de gen m3, m5, 3.0i, 2.5i, 3.5i, 3.0D, 3.5 D ETC, nu are rost sa vorbesc, si nici nu vreau sa deranjez prin ce spun pe absolut nimeni, am avut 525 TDS E34 an de fab 1994 si acela a spus mult pacat ca nu am o poza, am reusit cu el motorul stock 215 km/h oricand ii dadeam gaz si mai mergea insa vibra motorul umpic ciudat si imi era frica sa ii dau, mai bine safe decat sa stric ceva mai rau.
|
bmw e36 M technik,M aerodynamic 318i,jenti 225,50,r16,fara modificari la motoriazre,evacuare sau altcva...i-am dat 200 pe autostrada soarelui la 5500rpm...mai mult mi-a fst frika
|
Bmw 530i E60, filtru KN, evacuare dubla Remus, 260 km/h
|
Quote:
|
asta parca e thread pt pescari. hai fratilor sa fim seriosi. barbatii o sa-si exagereze intotdeauna viteza maxima si marimea penisului:))
|
Quote:
|
Asta e top speed'u meu cu:
bmw 320i 94' e36 gume de iarna pe 15 https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=26524 |
un seria 7 din 2005 .730 diesel.250 km/h maximum maximal
|
Quote:
|
Quote:
|
e36 din 92' am prins 190 km/h ..mai aveam talpa dar imi cam trepida mashina si simtzeam ca nu se mai duce..asa ca mam oprit :P
|
Quote:
|
Quote:
|
WOW blocant de 2.5 de unde ai luat? ca vreau si eu sa prind 200 cu a4a. imi faci si mie rost ? platesc oricat
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning