![]() |
espinoza pai numai bine pana la vara aoi permis vi si tu la bucuresti ne intalnim toata gasca acolo ce ziceti ??ce fain ar fi :lol: :lol: :lol:
|
numarati-ma si pe mine ...as ucide sa ating RS4 :twisted: :twisted:
|
O intalnire ar fi super, dar tinand cont de faptul ca anu' asta eu am bacu' de dat ( sunt in clasa a 12 a :evil: ) nu stiu in ce masura as putea ajunge la Bucuresti, la o eventuala reuniune 4tuning.ro. As incerca din tot sufletul sa ajung, dar nu stiu ce sanse as avea.
Oricum, pana la anu' mai e... Asa ca sa traim pana atunci si sa speram ca ne vedem cu bine :D |
morro pai acuma iumi cunosti masina o sa ma vezi la anul la bucuresti :lol: :lol: gabi venim noi dupa tine dar cum ai spus tu pana la anu mai este :lol: :lol:
|
:D
La-s bah gabi ca si eu sunt a 12 si nu i o prbl BAC'u venim cu toti doar sa faca o intalnire ceva zoliat !
|
ar fi beton sa facem asa ceva sa ne intalnim cu toti eu am loc destul in rs4 :lol: :lol: :lol:
|
:D
Aha si eu am loc destul in breakul meu sau daca e sa fie ud vin cu lada sa dau un cerc sa mah fac de ccao !
|
daca ai break esti deal meu :lol: :lol: :lol:
|
Hahaaaaaaaaaaa !:) Mai vedem noi la vara guys! Eu sper din tot sufletul sa ne putem intalnii, pentru ca forumul ( cred eu ) ne apropie destul de mult.
|
shi eu am bacu de dat da nu stiu ce o safac ca deja am ramas la 3 materii :cry: .Asta e sa speram ca o sa fie bine shi poate cine stie chiar o sa ne intalnim la vara eu unu o sa vin :wink:
|
Hehe :) Eu nu am ramas la nimic. Am tras tare acum ca sa nu am probleme pe al 2 lea semestru :D Andrei: bafta :P
|
andrei invata si tu :lol: ia exemplu de la gabi :lol: ce fain ar fi sa ne intalnim cu toti la vara cum a spus si gabi si eu simt la fel ca forumul cred ca nea apropiat destul demult :lol: :lol: :lol:
|
mie nu prea imi place sa invat shi eu incerc sa fac doar cemi place asha ca mai putin scoala :lol: Marian20 am shi eu rotwailer :lol: :lol: :lol: :lol: are un an jumate da e rau :lol: :wink:
|
esti la fel ca si mine nici mie numi placea ca sa invat chiuleam mereu :lol: :lol: ah si eu am 2 rotweileri dar ai mei nu sunt asa de rai :cry: :twisted: :twisted:
|
pai de ce nu sunt rai nu ai vrut tu sa fie rai shi asha iai invatat sau asha sunt ei.eu unu am vrut sa fie cat ma irau. scize pt oftopic :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning