![]() |
Re: Renault Megane Coupe PH2
am vazut de curand la bulgari niste filtre de aer sport ceva gen raliu si convenabile 20-30 leva dar nu eram cu maisna mea sa probez daca se potrivea ...
|
lasa ca nici la noi nu sunt asa de scumpe filtrele depinde ce cautzi ...:D
|
salut! i-mi spune cineva daca este vreo diferenta intre bara fata de megan coupe si cea de clasic, ca in privinta pretului exista o diferenta considerabila de 420 lei, cel de clasic costa 230 lei iar cel de coupe costa 650 lei.
|
da exista depinde la ce model de coupe te referi la phase 1 sau 2 la phase 1 are proiectoarele diferite si la phase 2 cam la fel ..:D :D
|
Renault megane coach
Vreau sa-mi cumpar si eu un Renault Megnae coupe din 1999 1,6 110 Cp. Acum nu shtiu ce sa fac deoarece am inteles ca are cateva minusuri....Shtitzi cum e lumea este rea shi spune multe prostii despre masina asha ca doresc sa-mi spune-tzi cateva cuvinte sincere despre ea. De exemplu: stabilitate, consum, daca avetzi ideea cam ce pica la ea mai repede shi daca se merita sa cumpar un renault decat un bmw coupe din 93-94.......
Multumesc frumos shi ashtept raspunsurile cat mai repede nu dupa ce o cumpar....sper sa facem un club fun renault megane cooupe :P |
pai in primu rand n stiu ce minusuri are masina care vrei tu so cumperi dar la noi nus chiar asa multe de cazut nuprea cade la ea daca o intreti iar la consum e fff mik adik cam 6l -6,5l % a mea ia 8 - 9 si e 2 litri 16 valve iar bmw ul cred ca te ar usca la consume alegerea ta oricum e o masina superba meganul
|
Mc frumos! Cand am zis de minusuri ma refeream la stabilitate si manevrabilitate. Acum asta ma intereseaza foarte tare daca masina e stabila. Multumesc!
|
Salutare,
Nu stiu cine ce ti-a spus dar tinuta de drum este foarte buna, e cel mai mare atu al Meganurilor Coupe si probabil principalul motiv pentru care le mai vedem prin campionatele noastre de Raliuri sau VTM, motorul este elastic si cutia judicios impartita. Este foarte facila la condus si cu motorul de 2l 16V traiesti senzatii deosebite la volan. Este usor supraviratoare insa nu rupe aderenta violent ci te anunta din timp asa incat o poti struni bine pe virajele stranse. As remarca doua minusuri: caseta de directie care se duce relativ repede si faptul ca motorul este destul de greu accesibil. Bafta! |
Ghinionnnnnnnnnnnn
Gasisem 2 masini si acum una s-a vandut shi la a 2-a nu raspunde proprietaru. Sper sa nu fi vandut masina dar daca nu o mai are ashtept pana gasesc alta. Oricum sunt incantat de ceea ce aud despre ea shi sper sa-mi achizitionez una cat mai repede. Multumesc frumos pentru innformatii!!!!!!!!
|
uite un om care cunoaste un megane coupe de 2 l 16 v ai dreptate e foarte inghesuit motoru la masina asta dar oricum se misca foarte bine
|
2 Attachment(s)
sal...am mai scris acum ceva timp p-aici....am si eu o intrebare ....am si eu un megane coupe 2001 negru,full,piele cu textil,4 geamuri el,aer cond,computer,proiectoare,mp3,4 airbag-uri,72000 km.....cat imi yau pe el???(e inmatriculat de 3-4 luni)
|
am uitat e 1,6 16v 107 cp....
|
Quote:
:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote: