![]() |
Re: Poze noi cu masina mea. BMW seria 3
asteptam atunci pana la anu'! nu ai un id de mess vreau sa vb ceva cu tine!
|
Incredibil de frumoasă maşina. Lucrată de profesionişti, clar. Felicitări actualului şi viitorului posesor!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Din pacate masina asta nu va fi gata niciodata vad.. Am mai gasit candy... inca putin carbon |
parca vad ca pana la urma si interiorul il faci de carbon..usor usor dai dinspre ext spre int ... ar fi mare pacat sa o dai/ eventual fara ce ai pus pe ea si restu sa vinzi separat ..cred ca ai scoate ceva mai bine la final cand tragi o linie ...
|
Razvy, cuvintele sunt de prisos! Masina este...nu prea este masina, este cel putin un bibelou de colectie! :))
Iar referitor la ideea de a o vinde pe care ai avut-o acum ceva timp, am un singur lucru sa-ti zic: "Baga-ti mintile-n cap!!! |
Inca o dovada, ca ce se naste din pasiune este impresionant!
imi cer scuze pentru cele 2 posturi consecutive!:???: |
Quote:
Ma gandeam si eu cand a sunat un cumparator si se cincaia la 500 de euro. De naiba o dau acuma cand nici nu m-am bucurat de ea doar 2 luni, ii o masina frumoasa, am bagat bani si suflet in ea asa ca mai continuu un pic. Si mai ales ca iara au venit piese noi, carbon interior, kompressor...trebuie finisata nu? Si primesc si 2-3 monitoare pioneer, alea trebuie bagate undeva, nu stiu inca unde, dar totul va fi sub acelasi format: cu gust, si sa imi placa mie, nu sa pun TV in portbagaj, sau in usi :) |
bv oamenilor imi place ce ati facut din masinile voastre :::::::
|
2 Attachment(s)
razvy iti pun aici pozele cu articolul din revista 4TuningRo cu si despre masina ta...
succes in continuare cu noile modificari...;) |
Quote:
|
Gotcha ! You can run but you can't hide
Mi-am facut si eu user aici, primul meu forum romanesc. :peace: |
Quote:
Sa nu uiti sa prezinti masina ;) |
Hihi, da, nu uit. Dupa ce e gata o sa post poze.
E46Fanatics :dance: |
primul post dupa sarbatori.....ce se mai aude?
a venit moshu cu piese noi?? imi plac mult semnalele de pe fatza..sunt cumparate sau vopsite?? |
Quote:
Nu stiu daca voi schimba jantele..parca mi se lasa de altele acuma.. Semnalele sunt vopsite. Le-am trimis la o firma din germania, nu vroiam sa le fac eu acasa :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning