![]() |
Re:
Quote:
A si apropo sa te fac o cursa imediat dupa ce se resteaza scoru ......sa vedem cine castiga.Yo o sa am skiline atunci |
o sa am si eu atunci .... dar fi pe faza ... eu stiu sa ii fac si setarile de rigoare .. deci watch out ;)
|
daca nu va luati la bataie, n`are rost sa va mai contraziceti :lol:
|
eu sunt pacifist :P
|
mi-am luat golf ...cine se da cu mine??
|
Re:
Quote:
Yo mha dau cu orcine indiferent de masina ......cat scoate si nush ce vrajeli...........si care era faza cu starile ca nu mam prins.........setari la dyno si la tune setings |
mai am putin de lucrat la el k abia l-am luat dar ma dau ci tine...just for fun :)...oricum te fac :D
|
Re:
Quote:
|
da , chiar asa .. joaca si macar asa .. la mishto :lol: :lol:
|
@Evo007: am cont, dar sincer m-am cam plictisit.. o sa reincep sa joc ceva mai tarziu, poate o sa am si mai mult timp liber ;)
@shadowro: m`ai strigat? :lol: |
a devenit plictisitor..... eu (dragracer) si shadow(nu mai shtiu ce nick avea in game :P ) eram cei mai buni la ora actual am vrun mil 500 si imi da cam 2500$...da nu are rost nu am mai facut nimik cu creditele....am 800..nu le folosesc..daca vreeti va dau contul meu...dar oircum acum nu mai e timp..dar zic ashea... daca veam timp de la inceput...nu aveati sanse... :twisted: :twisted: :twisted:
|
in 2 zile se reseteaza scorul....si eu am ajuns la 1mil 700...si aveam 800 credite si nu aveam ce face cu ele dar mi-am schimbat masina :)...
|
@LaMishto
Poti incepe cand se reseteaza scoru Si mie mi se pare cam naspa jocu adika daka il joc o data pana se reseteaza scoru .........imi iau ce masina vreau si scot cat vreau din ea.....a doua oara mi se pare banal ca sa fac acelas lucru de 2 ori |
la mine mai este o mica problema cu timpul, dar sper sa o rezolv ;) nu promit.. :roll:
|
sper ca stiti ca o sa va dau mucu cand reincepe jocul da ? ma bucur ca sunteti de acord cu mine :D
:lol: :lol: lamishto : da :P |
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning