![]() |
Re: B 65 LAF (laf rosu)
[QUOTE=vec;1014744]sal ce set de pistoane ai gasit la 800e???/[/QUOforjate de dimensiuni diferite:lol:
|
sal. am reusit si eu in final sa fiu printre voi. frumoasa masina frate. pe cat de frumoasa am inteles k va fi si atat de turbata?:shock: :shock: :shock: in curand va iesi si masinuta meak altfel nu se poate numi pe langa a ta. masinuta mea va fi vaccinata si nu va turba.;) ;)
|
se pare fratiilor k saptamana aceasta se va anfrepta masinuta mea spre garaj de la vopsitorie ,al astept cu drag cu tot ce ai trb .vreau cat de curand sa ai anchei mot si sa al vad ce poate aspirant si dupaia dupe aproximativ 2 curse maxim vreau sa intre an ce iam pus bonus de o parte .sunt toate pregatite .la 2 curse astept provokre indiferent de mot k am dupaia poate sanse sa ma revansez:lol: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :rolleyes2
|
rabdare si tutun dani si o sa iasa crima..tine pentru tine nu mai da atatea detalii:)))!linistea inaintea furtunii!bafta cu proiectu` si spor la treaba!
|
Quote:
;) |
Quote:
|
te asteptam cu drag!!!!
|
bai "Astia" LASA-TI caterinca asta.....asteptati..."rabdarea inseamna totul" si veti vedea.....eu sincer...mi-as dori din tot sufletu sa il vad pe dany la start cu "MARELE "REGE" TXA".....SI APoi cu Dgh.....
|
abia astept sa vad ce iese din ea..si din cate am inteles e pe drumul bun!bafta dany!..(sa ma bata mama) :)
|
salut . bafta dany cu proiectu asteptam bestia pe strada . Kezzu-le tu ce mai faci cu ursu ala .....sta de ceva timp . se anunta ceva grav si la tine sau ///// old kezz bafta
|
kezzu s-a dat pe pisica acu...:lol:
Bafta LAF-ule, povestea continua:twisted: |
gigi .. stai sa vezi ca vine kezu cu ursu :D din spateeeee :D
|
nu ai niciodata de unde sa sti ce iti rezerva viitoru`..si pentru mine totdeauna va fi E30 power.. bafta
|
"sa ma bata mama"!!! =)))
|
Quote:
8) :lol: ;) :rolleyes2 :twisted: :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning