Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   4tuning tshirt... (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/443-4tuning-tshirt.html)

Gratzian 23-03-04 21:20

pls...
eu intervin rar in discuti...
avetzi incredere in mine
promit maixim design, maxim calitate
gratis, cel putin o parte
ok?
nu ma bag des in discutii
dar vreu aici un vot de incredere
deci, o sa le facem cum am zis, si in plus, nick-ul o sa fie optional, gratuit
ok?

Gratzian 23-03-04 21:29

facem un prim lot de 100 buc.
va multumesc in sprijinul alegerii culorii
negru, desi mi-ar fi placut mie rosu.... iertare, nu ma impuscatzi.... :lol:
repede o sa fac o sinteza cu designerii asupra celor 2 modele, si o sa va propun varianta finala
caut variante de tricouri de calitate, si cu imprimatul, la fel, am cateva sunt in negocieri, dar nu va retineti la propuneri
oricum, or sa iasa repede, la maxim de calitate, si suportate de 4tuning in mare parte:
pun pariu ca deja stiu cateva zeci dintre voi care o sa il primeasca cadou.... adica pun pariu ca stitzi si voi
in plus, toate celelalte or sa fie la pretz de productie... maxim negocit... si credeti-ma ca sunt bun negociator...
ok?
avem o intelegere?

catalin rs4 23-03-04 21:50

asa..este eu zic sal sustinem..pe gratzian..daca el vrea sa se ocupe..si cred...ca o va face foarte bine..ce ziceti neam inteles?? :? :D

Hondarul 24-03-04 07:53

Chiar asa !!! Eu merg pe mana lui Gratzian, desi nu am inteles mare lucru din discutie sau modele, ca au fost vreo 5-6...

Ma bazaz pe tine !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

alex_maxx 24-03-04 08:39

..si eu merg pe mana lui Gratzian..!!!:peace:...in sfarsit cineva care chiar vrea sa faca ceva..:peace:

tekno 24-03-04 13:16

ok..
sa vedem gratzian modelul... is curios... :D

Stuey 24-03-04 13:54

Yep...we have a deal...este foarte buna parerea lui gratian...dar eu nu am inteles faza cu primitul cadou...adik cine le primeste cadou?Gratian...tu faci modelul si tricouri pentru cei din bucuresti?adik eu o sa mi-l fac singur...(nu ma deranjeaza dar trebuie sa stiu despre ce e vorba...adik daca le faci pt toti si iti dam banii dupa aia sau cum?)Oricum...cred ca cei din provincie e mai bine sa isi faca singuri tricoul(cu acelasi model) sa nu astepti tu banii de prin cluj,brasov,busteni....

B12ZMD 24-03-04 14:02

ok that's fine with me!

GO GO GO !!! 8)

Gratzian 24-03-04 14:28

adica le facem pt toti, si unii din voi o sa le primeasca cadou
platiti transportul, vedem noi, si altii la pret de productie

Al3xius 24-03-04 14:37

eu zic ca e cea mai hotarata idee si eu zic ca e bine sa mergem pe mana lui gratzian ... sa nu mai facem toti modele de tricouri si bla bla bla ... oricum cu cat mai rpd cu atat mai bine!

Bafta Multa Gratzian! :wink:

Anonymous 24-03-04 15:32

1 Attachment(s)
un model facut la repezeala am sa-l mai cizelez putin acasa si va prezint varianta finala.

tekno 24-03-04 17:30

ok... ce am de zis: daca e negru cu galben, sa fie negru cu galben nu shi cu alb... ar arata mai mishto... parerea mea... iar in fatza ar fi mishto sa scrie cu aceleashi carcatere ca pe site 4tuning, lafel shi in spate...

parerea mea... :roll:

catalin rs4 24-03-04 20:19

k_gula trebuie sa fie neaparat..masina aia acolo(corrado) :twisted: :twisted: punem asa..emblema mica pe fata..si pe spate ..4tuning.ro si gata zic eu.. :)

tekno 24-03-04 21:20

e mishto ideea cu o mashina pe spate... doar ca ... vnie intrebarea: \"de ce corrado?\" sau \"de ce X?\"
pan' la urma tot sigla cred ca ar fi mai bine...

alex_maxx 24-03-04 23:11

se mai pune nick-ul pe tricou ??...pt cei care vor ..mie imi place modelul ..:peace:

All times are GMT +2. The time now is 01:44.

- Copyright 2026 4Tuning