Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/44061-roman.html)

morpheusmaster 26-08-07 01:14

Damn funny like you are...dude...tu stii ce vorbesti?

1) NU AVEM SI NU VREM SA AVEM IN MARE NICI O TREABA CU "AIA de prin oras cu masini tunate ca lumea(dnd-ul, wrx-urile, dmx-ul)"
2) "coincidenta face ca eu sa ii cunosc pe cativa din ei" Sa fii sanatos...si eu :) ii cunosc si ce?
3) Citeste cele 11 pagini scrise pana acum si apoi bagate in seama referitor la locurile de meeting si "copilasii" de pe aici...hai sa fim putin seriosi, da?

Undying_Renault 26-08-07 01:18

Re: Roman

dude... toata lumea de pe aici vrea sa se intalneasca...pana acum tu si wrc v-ati "intalnit" atunci... and that was it..si eu is obosit asa ca ideile curg oarecum ciudat so sorry... dar... totusi ar trebui sa vedem cati ar veni pentru inceput dintre cei de pe 4tuning... si apoi spreading the word... s-ar mai strange pasionati... is obosit asa ca... inca o data imi cer scuze....

morpheusmaster 26-08-07 01:23

Ei...uite asa mai vii de acasa ;) Cel mai frumos ar fi in viziunea mea intro joi seara sa strangem o gasca si vineri seara toti sa o taiem la piatra...caci acolo fenomenul 4t ia o amploare destul de mare (recunoaste lumea din mai toate colturile tarii ca la Piatra chiar e 4T...) Deci?...
Altfel...cea mai buna mediatizare este sa aducem putin lumea de la piatra pe la noi (cum a fost la Tg. Nt.)...asa sigur o sa se vorbeasca prin oras...si abia apoi o sa facem "un vineri seara la Kaufland " sau "un vineri seara la bancute"...vb. prostii?

Undying_Renault 26-08-07 01:28

buuun.... pt asta ar trebui sa vbim cu astia de la pn sa vina intr'o seara... insa... pt asta trebuie sa ne gandim undeva sa ne intalnim... bancute nu stiu daca ar fi pt asa ceva cea mai buna alegere... asa ca... eu as zic royal/mariko... loc si de uitat la masini ... si de baut un suc ... acum eu ma pun de luni la munca la masina mea... (vreau sa o scot la linia de plutire)... si oricum chestia asta o sa o fac impreuna cu tzg@(ca sa nu ii mai zic asa k ma enerveaza ---> il cheama dutzu)... si o sa mai vbim si noi... si mai discutam si pe forum... pt k... oricum noi 2 plecam in oct la facultate... si ar fi pacat sa nu se fi inceput treaba.... :cry: ... mai gandeste-te si la faza cu kaufland...acolo o sa fie fain la iarna... drift session :-) :D :-) :D

TZG@ 26-08-07 01:31

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1064259)
Ei...uite asa mai vii de acasa ;) Cel mai frumos ar fi in viziunea mea intro joi seara sa strangem o gasca si vineri seara toti sa o taiem la piatra...caci acolo fenomenul 4t ia o amploare destul de mare (recunoaste lumea din mai toate colturile tarii ca la Piatra chiar e 4T...) Deci?...
Altfel...cea mai buna mediatizare este sa aducem putin lumea de la piatra pe la noi (cum a fost la Tg. Nt.)...asa sigur o sa se vorbeasca prin oras...si abia apoi o sa facem "un vineri seara la Kaufland " sau "un vineri seara la bancute"...vb. prostii?

zici tu bine ce zici... eu zic ca am putea iesi intr-o seara la un pahar de vorba sau bere, fara masini... unde sa stabilim nishte chestii, sa ne cunoashtem, n-ar fi un prea mare efort... probabil ne stim din vedere daca nu altfel, pt ca e prea mic orasul asta sa nu fi avut macar o data o tangenta cu cineva de pe threadul asta...
oricum ar fi, deocamdata yo-s cu bicicleta:D masina mea nu are motor :sad:
La piatra daca e de mers ma bag si yo da' la ia-ma nene... (pun bani la benzina:D )

Quote:

Originally Posted by Undying_Renault (Post 1064175)
frate... nu ma refer la asta... ma refer ca daca noi tot suntem promoterii ad-hoc ai 4tuning in roman... masinile noastre ar trebui sa aiba o modificare cat de mica... masina mea e stock... (ma rog nici nu-i a mea e a lui tata)... acum... problema e ca ar trebui sa vbim cu cei pasionati de tuning...(nu inteleg de ce vreti sa ii aduceti pe aia neinteresa(n)ti acolo)... in fine... om trai si om vedea...om bogat si om sarac

baiatul asta are 4 masini in curte, una merge bine, 2 stau de cresc buruieni pe ele si a treia e o super dacie care asteapta o baterie, vreo 5 l de benzina rotile umflate si o spalare buna... cand te hotarasti ne bagam sub ia si o sa zbarnaie... :D ii bagam pana si filtru sport, folie neomologata si prize de aer false... vreo 2 linii racing si rupem gura targului... :shock:

Undying_Renault 26-08-07 01:39

capace cu spinnere... leduri de alea pe la spalatoare si 2aripioare... praguri GTi... si mai vedem noi... nu ma.... chiar... pana una alta... ce solutie ar trebui sa iau dutzule ca sa curat alea(tata mi-a interzis shmirghelul)...
:?:

morpheusmaster 26-08-07 01:59

1) "eu as zic royal/mariko... loc si de uitat la masini" Frate astia daca vin de la piatra aduc cu ei si masini, nu gluma :)) (si mai vin si de la bacau si TG NT...) deci umplem parcarea de la mariko cu ei (care este seara deja plina) si parcarea de la Mariko (in care poate gasesti 1 loc) si restul masinilor le tragem pe E85 pe dreapta??? :)) Eu si altii am spus bine si obiectiv Kaufland ;)...in final ai sa ajungi la concluzia noastra. P.S. Nici la bancute nu e loc daca vin astia de la Piatra si amandoi stim asta.
2) "mai gandeste-te si la faza cu kaufland...acolo o sa fie fain la iarna... drift session " . Drift session o sa facem da nu la kaufland ca nu cred ca o sa iasa bine (stiu un loc pe malul moldovei, poate stiti si voi, unde iese bine ice driftingul ;) )
3) "La piatra daca e de mers ma bag si yo da' la ia-ma nene... (pun bani la benzina )" A IIa varianta man :) mergem acolo ca o comunitate :) (oricat de mica ar fi ea)...
4) Si eu am 3 masini in curte :) 1 din care incepe sa rasara un visin, 1 care merge super bine da e lenesa si ii place mai mult in garaj la umbra si racoare...si inca una care merge bine :) mai ales cand o tratez eu cum se cuvine :))

Undying_Renault 26-08-07 02:05

frate... unde ai vrea atunci sa bem un suc... si sa venim toti daca ar fi sa ii includem p aia din pn... sincer acum... asta vreau sa zic... kaufland e super tare... dar astea... dupa.. vba lui dutzu ne vedem la o bere un suc... noi... discutam... vad k esti tu,wrc, dutzu, bontzay, me si cine-o mai fi... si punem la punct kestiile alea atunci... acum asa pe forum... las un post eu lasi un post tu.... nu prea ne intelegem... know what i mean... asa k.... sa stabilim o intalnire intre noi... si acolo vom mai vorbi.... asa pe thread.... asa ca un meeting intre forumisti... unde?!? .. p.s. intreaba-l pe tzg@ ce drift fain faci la kaufland... am fost iarna trecuta.. e prea marfa...

TZG@ 26-08-07 12:12

eu zic ca si parcarea de la mariko ar fi o solutie, e foarte mare si poti trage masina si in spate si in parcarea de tiruri... si daca e vorba de o-ntrunire mare, cu cei de la pn sau tn se poate face si o rezervare... daca nu, kaufland.

buddy_lexx 26-08-07 15:48

parerea mea e k p forum nu rezolvati nimik..cel mai bn e sa va intalniti odat` toti..si puneti la pct toate detaliile...asa pe forum...unu scrie cva..altu intelege altcva...si nu faceti nik..si e pakat..! bafta all

Ali_ump 27-08-07 10:08

Noi cei din Piatra o sa incercam sa facem o intalnire la voi la roman...o sa trebuiasca sa ma intalnesc io cu voi intai sa discutam. Parcarea de la MAriko e foarte buna ...crede-ma ca nu o sa fim atatia incat sa nu incapem acolo toti ...:)
Ramane sa stabilim o zi ...

TZG@ 28-08-07 00:33

trebuie vorbit din timp pt ca la mariko e loc de tras masina, da' de baut un suc... 20 daca suntem n-avem loc... depinde si de zi si ora... sa-ncercam sa facem o rezervare, ceva...

Ali_ump 28-08-07 11:35

dar seara e asa de aglomerat acolo? ca doar parcarea aia ii mare ...ori daca nu ..in parcare la spalatoria aia...ca si acolo ii loc destul...

Iata si programul oficial al intalnirii Old School de la Iasi

Programul evenimentului va fi urmatorul :

Orele 9:00 - 11:00 - Intrarea masinilor in parcarea inchisa !

Orele 11:00 - 13:00 - Discutii, prezentari, publicitate.

Orele 13:00 -14:00 - Pauza de masa in cadru organizat in Iulius Mall et. 2.

Orele 14:00 - 17:00 - Prezentarea si votarea masinilor participante la eveniment!

Orele 17:00 - 18:00 - Coloana organizata pe traseul : Bd. Tudor Vladimirescu - Str. Elena Doamna - Tg. Cucu - Bd. Independentei - Copou - Rond Agronomie - RETUR.

Orele 18:00 - 19:00 - Festivitatea de premiere a participantilor la eveniment. (Acordarea premiilor, mentionarea partenerilor, etc)

Dupa ora 19:00 programul va fi liber. Cei care pleaca din Iasi vor fi condusi pana la iesirea din localitate. Cei care raman in Iasi vor merge in coloana organizata pe Bucium la Releu unde se vor organiza focuri de tabara si gratare. Cei care vor sa ramana si peste noapte vor fi invitati la casute, corturi sau la pensiuni.

Toate cele bune si sper sa mergem cat mai multi la aceasta intalnire Old School

TZG@ 01-09-07 13:19

abia astept intalnirea de clasice...

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1068679)
dar seara e asa de aglomerat acolo? ca doar parcarea aia ii mare ...ori daca nu ..in parcare la spalatoria aia...ca si acolo ii loc destul...

nu e mereu atat de aglomerat... eu ma refeream la restaurant, in parcare se gaseshte loc... e mare...

26WRC 01-09-07 13:46

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 1075828)
abia astept intalnirea de clasice...

vrei sa mergi la iasi?
lasa'mi si mie id'ul tau de mess

All times are GMT +2. The time now is 18:56.

- Copyright 2026 4Tuning