![]() |
Re: Bacalaureat 2007
e adevarat....duceti-va mai devreme...eu am patit-o cu atestatul...trebuia sa intru pe la 16:00 si ma suna o prietena pe la 1 ca sa vin repede ca pot sa intru...asa ca...maine voi face la fel..;)
|
are cineva idee de unde pot lua rezolvarile de la variantele la bio?
|
niste variante de oral partea I stie cineva un site ceva?
|
Eu zic sa mergeti cat de dimineata aveti voi chef ca la mine anul trecut nu a contat la ce ora erai trecut pe lista... cand am ajuns acolo la usa, a iesit un coleg, a iesit profa dupa el si m.a intrebat dk nu vreau sa intru... si asa m.am scapat :) SUCCES TUTUROR si sa nu va prea faceti griji la oral, emotiile dauneaza grav notei... va zic din experienta :(
|
1 Attachment(s)
vin cu materiale noi :))
variantele romana scris subiectu 1 si 2 integral, la 3 doar pe ce opera trebuie aplicat... ideale pt telefoane mobile, mp3 playere cu functie de citire txt s.a.m.d. succes! eu sunt marti la 16:20 primul in grupa de 5, dar ma duc cu 2 ore inainte pt orice eventualitate :D denumirea e formata din numarul variantei si cum incepe prima cerinta pt recunoasterea in cazul in care nu stim numarul variantei... :lol: succes! |
a inceput oficial bacu` 2007 :)
|
Frate dar voi nu avetzi telefoane, de ce sa mergi sa stai ca prostu la scoala cand poti sa suni pe unu care este inainte de tine si sa te anuntze ;)
|
bai nush dar una a zis ZDREANTA cel cu ochii de faianta a luat 5 =))) de trecere ..deci nu-mi fac probleme ... noi sa fim sanatosi :)))
|
care a dat pana acum ?:) asteptam impresii
|
am luat 9.. destul de usor . Asemanari si diferente intre nuvela si povestire.. :D.. Daca pica poezie era nota pusa invers :))
|
pana acuma colegii mei luara intre 7.5 si 10
de observat insa ca oricat ai invata, daca nu ai putin noroc .... degeaba |
Quote:
am vb cu un coleg care a picat tot cu comisia mea (2) si a zis ca sunt de treaba... amabili si cu simtul umorului :) |
ma ideea e ca unii, care au invatat, si ii stiam mai "rasariti" luara 9.5, cat luara si altii mai prastie.
acuma totul depinde de tine, de ce spui, ce stii. dar sustin ca tre sa ai si ceva noroc. neaparat :D |
Quote:
|
m-am intors si eu acu ... am avut cel mai mare bulan de cand ma stiu...
mi-a picat sa povestesc un basm :))) am luat 10 :D bafta celor care intra mai incolo sau maine |
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning