Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   De ce iubim barbatii ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/43958-iubim-barbatii.html)

Trixi 22-06-08 19:47

Re: De ce iubim barbatii ?

eu am vorbit despre o femeie :)

bodyspeed 22-06-08 23:02

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1606475)
eu am vorbit despre o femeie :)

si eu ziceam de un barbat :D

aleks 23-06-08 14:13

va intelegeti de minune :)
eu deobicei vorbesc despre femei, voi faceti cum vreti, dar stiu pe cineva care s-ar potrivi descrierii de mai sus... :)
and it's a WOMAN :lol:

Trixi 25-06-08 12:13

:lol: daaaa...noi in general ne intelegem de minune,sa stii!mai ales daca numai eu vorbesc!

bodyspeed 25-06-08 12:17

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1612095)
:lol: daaaa...noi in general ne intelegem de minune,sa stii!mai ales daca numai eu vorbesc!

da!!!, să rămānem la subiect
De ce ne iubiţi ? :-P

Mustang 25-06-08 12:35

De 3x femeie. :lol:

Hori 25-06-08 18:07

Femeile iubesc barbatii pentru ca unele nu sunt lesbi, asadar si prin urmare nu ramane decat sa ne iubeasca pe noi barbatile:)) e logic... cu toate ca multe nu vor sa ne iubeasca.. da na asa e cararea facuta de Adam si Eva ;)

needBrain 26-06-08 12:01

suntem irezistibili baaa,d-aia ne iubesc :))))

Hori 26-06-08 12:06

si destepti si nu in ultimul rand MODESTI :x cate`o data se mai iubesc si ei pe ei :))

Trixi 26-06-08 12:38

...si uite asa reusesti sa dai cu botu' de pamint!:lol:
am o "cunostinta" care este si acuma ferm convins de calitatile mai sus amintite,si nu intelege cum se face ca a ajuns sa fie el,mare vedeta,tema de ris la discutille cunostintelor :)

daca credeti voi,ca veti fi iubiti doar pentru simplul fapt ca v-ati nascut cu c...e,va inselati amarnic!;)
trebuie sa fii om,ca sa ajungi sa fii iubit,numai ca din ce in ce mai rar are curajul cineva sa fie...si il inteleg.pe buna ca da.

needBrain 26-06-08 13:20

da ma trixi...da tot irezistibili suntem,si in plus,aveti nevoie de noi ca sa perpetuam specia :))
deci barbatul este "a must have" :))

Trixi 26-06-08 13:40

well...iti zic eu ca nu este!nu am nevoie de un bou,care sa traga pielea dupa mine,doar ca sa pot sa zic si eu ca is "nevasta"
ptr "perpetuare" nu e nevoie sa iubesti.cred ca aici nu mai avem ce discuta....irezistibilitatea aia a voastra scade cum creste inteligenta noastra....
important este insa sa facem diferenta intre iubire si foame.si daca e vorba de iubire,sa o apreciati asa cum se cuvine...ca e al naibii de pertios!:)

va iubim daca trageti de noi,cind ne-am ascuns sa plangem...va iubim,daca ne iubiti si dimineata,nefardata....va iubim,ca oricit de nervosi ati fi,dupa 2-3 cuvinte potrivite toarceti ca motanul multumit,va iubim ca sunteti in stare sa mergeti pana dupa ce se termina harta pentru o femeie daca e cazul....iubim nebunia ce se vede in privirea voastra cind va uitati la FEMEIE si asa mai departe :)

Mustang 26-06-08 13:43

Bine ca mie imi plac fetele machiate cat mai simplu. :D Cat mai "clean" de machiaje. :D

Hori 27-06-08 01:14

Si Barbatii iubesc femeile ... mai ales atunci cand se trezesc si pana apune soarele... din cauza ca sunt la lucru`:)) nu nu ... nu chiar asa... exista si cazuri in care se iubesc tare tare un barbat si o donsoara`, ... va iubim daca ne iubiti cand va iubim ca sunteti nemachiate... va iubim si mai mult cand vedem ca stiti sa aveti grija de o masina... sau poate si mai mult cand vedem ca stiti tine o masina sub control... si mai presus de toate va iubim cand nu va prea uitati la portofel... macar cu coada ochiului e acceptabil:P

Trixi 27-06-08 23:20

mnah...ar trebui sa am un harem intreg daca ar fi asa :lol:
voi iubiti femeile dupa gradul de nebunie ce provoaca prezenta lor in capul vostru.asa foarte simplu.

All times are GMT +2. The time now is 23:59.

- Copyright 2026 4Tuning