![]() |
Re: Discutii diverse
fara drept la replica... avai... daca a inteles cineva ceva din ce-a zis andu, il rog sa-mi explice si mie... :)
|
Quote:
:weirdface :weirdface :weirdface deci nici eu nu am prea inteles...cred totusi ca ai dreptate :)) (mda deci nu am inteles ce a vrut sa zica,dar nu pot sa supar domnu' secretar ) apropo stiu ce sa facem cu banii prima oara,sa il tundem pe Andu!:evil_laug :evil_laug cine e pentru?:pelvic_th |
eu nu ma mai straduiesc demult sa il inteleg pe andu
cit despre freza - ar fi pacat - ca e farmecul lui |
cred ca azi-maine tre' sa schimbam titlul topicului din "discutii diverse" in " discutii cu si despre andu" :p
|
Doar pentru cunoscatori si nu numai!!!
http://www.bmw.com/com/en/newvehicle...e/content.html + un joc SUPER (multumiri colegilor de la bmwzone.ro) deci nu mai ramane decat sa dam o tura!! Download BMW M3 Challenge for Windows PC (345 MB) ps:Salutari la toata lumea |
acu am citit ce o scris andu...auzi ca Presh e Dinte:))))))))
si dintele e presh nu?:)))) andule sami mai aduci aminte sa te rezolv de yokohamele alea:D...ca tot uit ce`i clar ii ca are c200 kompressor...deci are bani...si gume faine;;):)))))) io nu vreau sa`l tundem pe andu...ii furam farmecu...:)))))))...si daca il tundem da electrica faliment ca nusi mai face andu freza:)))))) |
cine ma poate ajuta cu urmatoarele ii multumesc anticipat...
am cautat pe net kituri exterioare pentru alfa 156 si nu am gasit mare lucru... care imi poate spune tuneri care au in catalog si produse pt alfa 156 sami zica si mie plis...ca sunt pe punctu de a`mi cumpara masina...adica ai mei sami ia masina in loc de majorat:D...mam hotarat la alfa 156 dupa multe decizii luate aiurea:)...unii stiti despre ce e vorba...si no...nu vreau sa arata ca toate alfetele...vreau sa fie ceva mai special dar nu foarte radical...deci cine ma poate ajuta este rugat sa o faca! multumesc anticipat!!! :) |
si chiar inainte de 1 decembrie...noua membrilor clubului de automobilism sportiv "NIGHT SHADOWS"...singurul club de automobilism sportiv din capitala de suflet a romanilor...sper ca aceste posturi sa sensibilizeze acolo unde trebuie pe cine trebuie
|
La Multi Ani Tuturor Romanilor De Peste Tot Din Lumea Asta!!!! Pasionati Sau Nu De Tuning :)
|
multumim frumos de urare
|
test sa vad daca pot posta...
|
se poate :)dar nu mai esti mod :P
|
pai si atuncea avem moderator pe sectiunea alba iulia?
|
sau aicea nu is impartiti moderatorii pe sectiuni?...chiar nush?!????
|
pai fiecare sectiune are moderatorul ei,ar trebuii sa avem...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:59. |
- Copyright 2026 4Tuning