Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   OPEL ASTRA : CT-77-WRC (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/4339-opel-astra-ct-77-wrc.html)

EaGle 10-10-07 00:10

Re: OPEL ASTRA : CT-77-WRC

da ,dah ....e reusita ;):D

alex2812 19-10-07 17:51

Supertare masina, ce n-as da sa arate si a mea asa :rolleyes2

X-Ray-Eyes 19-10-07 21:12

5 Attachment(s)
Cateva poze ... mai sexy !

Lucian 20-10-07 12:49

Tot respectul pt o masina care sta in top de 3 ani de zile !

glide 07-12-07 00:14

intrebare pt proprietarul masini.....cat ma costa un spoiler fata ca al tau?...as fi recunoscator daca imi dai idee de unde pot face rost cel putin de unul asemanator...asta am inteles ca e creatie proprie! un 10 pt masina e criminala

Sasha 08-12-07 20:43

superba masina....felicitarile mele nu stiu cat de mult conteaza :D

11tun 14-12-07 04:07

foarte bine realizata. acest model de opel astra se preteaza foarte bine la tuning (am avut si eu una) :-)

tha_nox 12-01-09 10:56

totul pare ok...pana la sigla de skyline GTR...nu vad rostul.... :???:

Brian 12-01-09 13:25

Ma tot gandesc.. cei care au votat kitsch si nu s`ar urca la volan .. ce modificari la masini au ..
anyway .. @tha_nox: a explicat proprietarul .. pe undeva pe aici.. ca a pus sigla doar la salon .. la misto .. sa vezi ce se mirau baietii.. "uite ba skyline" :lol:

X-Ray-Eyes 12-01-09 14:16

Quote:

Originally Posted by Brian (Post 1975321)
Ma tot gandesc.. cei care au votat kitsch si nu s`ar urca la volan .. ce modificari la masini au ..

Eu nu pot sa iti zic ce masini au dar pot sa-ti dau cateva indicii sa-ti dai seama cine sunt si cum pedaleaza la tricicleta lasata mostenire de strabunicu :

Un frustrat pasionat doar de tehnica dar la practica e multimea vida ,vreo 2-3 disperati sa isi vanda rablele vechi sa iasa din criza sa treaca iarna printre care si 1 care a inceput sa-si vanda de prin casa fiind invatzat cu banutzi de la parinti , unu care habar nu are ce reprezinta bucata aia mare de fier de sub capota in care intra multe furtune si are fire de mai multe culori , unu care din cauza marii pasiuni pentru limba romana a ajuns sa fie banat pe forum , altul care este un adevarat frecator de menta si are ca motto in viata regretul ca va ramane la fel de prost , inca unul care in viata reuseste doar daca il ajuta altii astfel reusind si el sa treaca strada , vreo 2 pasionati de Nimic , un proprietar de Kitsch veritabil 100% si inca un pasionat de datul din gura mocca si fara rost .
Quote:

Originally Posted by Brian (Post 1975321)
anyway .. @tha_nox: a explicat proprietarul .. pe undeva pe aici.. ca a pus sigla doar la salon .. la misto .. sa vezi ce se mirau baietii.. "uite ba skyline" :lol:

In alta ordine de idei cum bine ai subliniat , sigla aia a fost pe masina doar pe perioada tuning-show-ului din 2007 ... si asta ptr " biciclistii si triciclistii" veniti in vizita sa vada de ce nu vor fi in stare sa faca sau sa aiba niciodata in viata lor : o masina facuta de la ZERO barat dusa la extrem.

Psycho 12-01-09 21:34

Quote:

Originally Posted by tha_nox (Post 1974938)
totul pare ok...pana la sigla de skyline GTR...nu vad rostul.... :???:

la fel cum a spus si andrei sigla fusese pusa la mishto ... si s-au auzit fel si fel de pareri ca e skyline ca e logan .. ca e cine mai stiu ce

Quote:

Originally Posted by glide (Post 1233989)
intrebare pt proprietarul masini.....cat ma costa un spoiler fata ca al tau?...as fi recunoscator daca imi dai idee de unde pot face rost cel putin de unul asemanator...asta am inteles ca e creatie proprie! un 10 pt masina e criminala

abra de pe masina lui este custom .. este facuta de el .. si nu cred ca vei mai putea gasi modelul asta .. doar sa gasesti pe cineva care sa o poata copia ;)

respekt ..

scturoag 14-01-09 15:53

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 132547)
OPEL ASTRA : CT-77-WRC
- Executie intagrala personala, calitate buna, mai buna poate decat la realizari de fima interne...
- agresivitate destul de reusita, surprindem o linie de testarosa dar bine integrata...
- un minus la jante care nu se incadreaza din pacate in linia de agresivitate geenrala
- iarasi un minus la stopuri
- aruncatoarele de flacari nu au adus nici plus nici minus...
- prinderi racing false
- o masina calma, de familie, adusa la o linie atat de sportiva, plus

Nu vreau sa dau cu papagalul ... masina e intr-adevar frumoasa insa spoilerul ala e cam patratos si liniile masinii is la rotund ... in rest numa PLUS-URI , o masina de invidiat :) Bravo proprietarului si tunerului :)

X-Ray-Eyes 14-01-09 15:58

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 1981256)
Nu vreau sa dau cu papagalul ... masina e intr-adevar frumoasa insa spoilerul ala e cam patratos si liniile masinii is la rotund ... in rest numa PLUS-URI , o masina de invidiat :) Bravo proprietarului si tunerului :)

Merci ... Proprietarul e acelasi cu tunerul ... :)
Cred ca ai vazut doar poze din 2005 ... mai sus ai cateva din 2007-2008 cand f multe lucruri s-au schimbat.

Lucian 16-01-09 18:53

Aceasta masina a fost , este si va fi in continuare una din putinele masini din Romania care oricand dau lectii de tuning oriunde in afara granitelor !

X-Ray-Eyes 29-01-09 13:13

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1986859)
Aceasta masina a fost , este si va fi in continuare una din putinele masini din Romania care oricand dau lectii de tuning oriunde in afara granitelor !

Saru'mana !

All times are GMT +2. The time now is 07:45.

- Copyright 2026 4Tuning