![]() |
Re: OPEL ASTRA : CT-77-WRC
da ,dah ....e reusita ;):D
|
Supertare masina, ce n-as da sa arate si a mea asa :rolleyes2
|
5 Attachment(s)
Cateva poze ... mai sexy !
|
Tot respectul pt o masina care sta in top de 3 ani de zile !
|
intrebare pt proprietarul masini.....cat ma costa un spoiler fata ca al tau?...as fi recunoscator daca imi dai idee de unde pot face rost cel putin de unul asemanator...asta am inteles ca e creatie proprie! un 10 pt masina e criminala
|
superba masina....felicitarile mele nu stiu cat de mult conteaza :D
|
foarte bine realizata. acest model de opel astra se preteaza foarte bine la tuning (am avut si eu una) :-)
|
totul pare ok...pana la sigla de skyline GTR...nu vad rostul.... :???:
|
Ma tot gandesc.. cei care au votat kitsch si nu s`ar urca la volan .. ce modificari la masini au ..
anyway .. @tha_nox: a explicat proprietarul .. pe undeva pe aici.. ca a pus sigla doar la salon .. la misto .. sa vezi ce se mirau baietii.. "uite ba skyline" :lol: |
Quote:
Eu nu pot sa iti zic ce masini au dar pot sa-ti dau cateva indicii sa-ti dai seama cine sunt si cum pedaleaza la tricicleta lasata mostenire de strabunicu : Un frustrat pasionat doar de tehnica dar la practica e multimea vida ,vreo 2-3 disperati sa isi vanda rablele vechi sa iasa din criza sa treaca iarna printre care si 1 care a inceput sa-si vanda de prin casa fiind invatzat cu banutzi de la parinti , unu care habar nu are ce reprezinta bucata aia mare de fier de sub capota in care intra multe furtune si are fire de mai multe culori , unu care din cauza marii pasiuni pentru limba romana a ajuns sa fie banat pe forum , altul care este un adevarat frecator de menta si are ca motto in viata regretul ca va ramane la fel de prost , inca unul care in viata reuseste doar daca il ajuta altii astfel reusind si el sa treaca strada , vreo 2 pasionati de Nimic , un proprietar de Kitsch veritabil 100% si inca un pasionat de datul din gura mocca si fara rost . Quote:
|
Quote:
Quote:
abra de pe masina lui este custom .. este facuta de el .. si nu cred ca vei mai putea gasi modelul asta .. doar sa gasesti pe cineva care sa o poata copia ;) respekt .. |
Quote:
|
Quote:
Cred ca ai vazut doar poze din 2005 ... mai sus ai cateva din 2007-2008 cand f multe lucruri s-au schimbat. |
Aceasta masina a fost , este si va fi in continuare una din putinele masini din Romania care oricand dau lectii de tuning oriunde in afara granitelor !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning