![]() |
Re: E30 - 325i coupe M-tech1.
Quote:
|
10 Attachment(s)
Am revenit la sentimente mai bune, fata de urs, asa ca m-am decis sa-l readuc la viata,dupa de am vrut sa-l dezmembrez.Kit-ul m-tech1,jantele Borbet A,mochete,plastice,bara dintre oale,farurile (cu lupa,smiley,angels)interioru recaro crem le-am vandut.
Cateva poze de anul trecut.: |
Felicitari pentru decizie vezi, ca nu ti-au intrat pozele ;)
|
Frumoase pozele.Si felicitarile mele pentru decizia de a nu-l dezmembra.CU Borbet si MTechI e bomba de masina.FORTZA in continuare pentru sezonul care vine cu noi imbunatatiri la el.:-)
|
Quote:
|
Quote:
Asa ca m-am decis sa-l refac, din toamna si pana acum am cumparat cate ceva pt el: -fusta fata modelul2 -bara fata modelu 2 -bara spate modelu 2 -faruri cu lupa si smiley -aripa fata -toba stock cu tipsuri REMUS (acum am Borla si e prea zgomotoasa) -buza pt.fusta fata -fusta pt. bara spate -praguri -eleron -interior stock pt.putin timp -punte spate cu discuri -am schimbat de curand (din nou :twisted: )pivoti,capete de bara,bucsile punte spate,revizia(uleiuri ,filtre) -jante pe 15 -bara intre oale de aluminiu -volan m-tech 1 -ceasuri stalp -centuri in 3 puncte Schrot |
Quote:
Se da de inteles din lista specificata ca este treaba!:-)Asteptam sa le vedem urcate sussss. |
Quote:
Saptamana viitoare il bag la vopsit.Daca are cineva poze cu urs vopsit maro mat ,il rog sa posteze aici. |
Nu cred ca ar fi cea mai inspirata alegere culoarea asta...decat maro mat as face-o rusty
|
Quote:
|
ARZATE-AR GAZU UITA-TE CE URS FRUMOS AM PACHET M:D
|
Quote:
dar sa vezi ce acarete mi-am luat ;) |
6 Attachment(s)
Cateva poze de azi:
|
Vai mama da cheala e:lol:.AStept personal cu nerabdare sa vad urcat setul de spoilere!Si alte jante ceva mai cu buza sa se vada dintr-o perspectiva aparte.Fortza oricum.:-)
|
12 Attachment(s)
Quote:
-Borbet A -7,5J fata si 9j spate Am demontat cate ceva de pe urs azi ,continui si maine ... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning