Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Servicii Auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto.html)
-   -   tapiterie auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto/43289-tapiterie-auto.html)

GOLF 16v 16-12-09 14:47

Re: tapiterie auto

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 2896907)
Omule, in legatura cu lucrarile lui Marius, eu unul m-am declarat multumit, am avut 2 scaune Sparco tip scoica, un volan si o nuca de schimbator imbracate in piele bej; pielea respectiva mi se pare de foarte buna calitate, scaunele sunt inca in stare buna de acum mai bine de 2 ani, volanul la fel, nuca la fel. Lucrarea per total a fost ireprosabila, termenul de executie a fost rezonabil. Daca voia sa imi traga teapa, nu-l retinea nimic intrucat eu sunt din Constanta, i-am trimis scaunele, volanul, nuca si avansul pentru lucrare si nu aveam cu ce sa-l constrang, iar pe langa asta nici nu-l cunosteam, nu aveam nici prieteni care-l cunosteau; pur si simplu am luat numarul de aici de pe topic, am sunat si am fost servit.
De preturi sa nu mai vorbim! Nu iti face nimeni volan cu piele naturala sub 250 lei, eu l-am facut acum 2 ani cu 150 lei cu tot cu nuca...

In concluzie, uite ca exista si clienti multumiti!

Pe de alta parte, cel putin doua dintre lucrarile prezentate in ultimele poze pot confirma ca sunt ale lui, scaunele de care am vorbit mai sus erau montate pe Tico-ul alb mat care a fost al meu, iar BMW seria 8 a castigat premiul "Best Custom Interior" cu un interior facut de Marius, la "4tuning Fever Navodari" in vara lui 2007.

In plus, daca nu esti multumit de ceva, poti foarte simplu sa-ti ceri banii inapoi pe cale legala si/sau sa folosesti functia "feedback" de pe forum, nu mai tipa aici in gura mare ca nu te ia nimeni in seama (cel putin eu, dupa ce am citit toate reprosurile voastre, TOT LA EL VOI APELA de fiecare data cand voi avea nevoie de tapiter, pentru ca am fost multumit de calitatea lucrarii si nu plec urechea in stanga si-n dreapta).
Daca citeai macar o data regulamentul forumului, stiai ca ceea ce faci tu acum este strict interzis, ma mir ca nimeni nu a sesizat asta pana acum.

Respect pentru tine si opinia ta.... deocamdata esti singurul....exceptia care intareste regula? oricum nu conteaza... treaba sta asa cum cum am mai scris: pentru o lucrare de 3 zile la care am platit 275€ am asteptat 1 AN si am luat teapa toti banii, plus pierderea unor elemente de tapiterie.... simplu nu...ce-ai vrea sa-i mangai orgoliul?... n-am avut nici chitante .... iar de la politie dupa 6 luni am primit raspuns la reclamatie ca ar trebui sa ma adresez instantelor civile deoarece nu pot proba inselaciunea... deci sa-l dau in judecata si numai asa imi pot recupera prejudiciul... lucru complicat de la 3500 de km distanta.....
dar sa informez pe toti care citesc acest topic ce am patit e foarte simplu.... iar ei sa faca ce doresc...
As fii foarte curios, daca erai in locul meu ce ai fi facut, te-ar mai fi interesat regulamentul unui forum cand el incalca , morala, bunul simt si LEGILE?
Oricum concluzia mea despre acest individ am spus-o si de cate ori am ocazia o voi spune pana imi voi recupera cel putin banii.
UN HOT, UN PUNGAS SI UN TEPAR DINTRE CEI MAI ORDINARI.

marius design 16-12-09 14:58

cel care zice ca trebuie sa-i dau 275 euro,sa ma sune sa-i dau bani. (daca am sa-i dau aceasta suma...) nu cunosc aceasta persoana si nu stiu despre ce masina este vorba.0722.911.703 . si controleaza-ti vocabularul ! dar cred ca te caracterizeaza !

Piovra1 02-01-10 13:33

4 Attachment(s)
Pentru cine vrea sa isi faca tapiterii la specimenul asta, uite si o poveste ilustrata de la mine.

Pozele sunt facute in ianuarie 2009 si topicul l-am scris atunci pe alt forum, dar il copiez acum aici, pentru ca nu stiu cum de ii mai da cineva bani astuia pt o lucrare, in afara doar sa fie vreun prieten de-al lui. Chiar daca teoretic ar sti sa lucreze, practic este UN TEPAR.

-----
Preturile platite pe manopera nu au fost deloc mici. Volanul l-am facut in 2007, plafonul si polita spate in 2008. Volanul a avut defecte pe care le-am putut trece cu vederea, de asta am hotarat sa fac si plafonul la el, ma asteptam sa iasa perfect, a iesit insa o porcarie. Asta pe langa tiganeli, minciuni si tras de timp. Aproape 1 luna jumate a durat.

Volanul a iesit relativ bine, cusatura este foarte buna cu exceptia unui singur "colt".

Probleme:
- dupa 15 mii km s-a netezit si tocit pielea pe partea stanga (in jurul orelor 8-10 ale volanului), de unde il tin de obicei.
- un gogoloi de lipici pe sub piele intr-un singur loc
acum dupa 30mii km pielea s-a rupt de tot unde se vede acel gogoloi, pozele de aici sunt de acum 1 an

Piovra1 02-01-10 13:40

11 Attachment(s)
In ian 2009 plafonul avea deja o bucata 15cmx10cm care s-a desprins in partea din spate (se vede in a 3a poza), in rest e lipit OK ce sa zic. Acum in ian 2010 a ramas aceeasi portiune desprinsa, nu s-a extins.

Lucrarea este insa executata mizerabil la propriu si la figurat. Pozele vorbesc de la sine.

Piovra1 02-01-10 13:48

1 Attachment(s)
Pe langa calitatea lucrarii, mi-a pierdut si o clema de la plafon, pe care am putut-o lua numai de pe alt plafon sh pe care l-am cumparat, ca nu se gasea ca reper separat. Plafonul sh m-a costat 300ron, si asta numai pt o clema nenorocita.

La fel mi-a pierdut bucata de la butonul trapei, pe care a gasit-o dupa vreo luna. Mi-a pierdut sau a folosit si materialul pe care i-l adusesem si ii ramasese pt piesa mica respectiva si a mai trebuit sa mai fac un drum la magazinul arabului din Otopeni, de unde il cumparasem, sa pot sa imi fac si bucatica de la butonul trapei. Mi-a fost asa scarba de el, ca mi-am luat bucata aia mica si o sa mi-am lipit-o singur, cand mi-am facut timp, dupa vreo 4 luni.

I-am mai dus alcantara si i-am platit manopera sa imi imbrace 2 cotiere pt scaunele fata (la seria 5 E34 sunt ca la scaunele de tren, fiecare scaun cu cotiera lui). N-a fost in stare, imi facuse o porcarie gen husa. M-am certat cu el, nu vroia sa le refaca, pana la urma a zis ca le reface, a inceput iar cu trasul de timp, au trecut 1 luna, au trecut 2, m-a scarbit total si n-am mai vrut sa-l vad sau sa pierd vremea cu el si am abandonat cotierele cu tot cu material acolo.

Eu ma intreb cum de mai are omul clienti de pe forumuri, pe forumul bmw club deja i-au inchis anuntul demult.

Dodeos 02-01-10 15:31

Ce pot sa zic..... Marius a lucrat bine , a trecut ceva timp de cand am scaunele facute la el, dar e adevarat ca sunt si probleme, foarte multe. Trebuia sa fac si volanul la el, si bordul, etc, dar am renuntat. Nu vroiam sa se plimbe iar cu masina mea prin bucuresti. (si stii bine marius ca nu mint, am oameni care te-au vazut si ai recunoscut si tu ca asa ai facut). Dar in fine, am trecut peste, am decis sa nu ma mai enervez si pentru viioarea masina voi merge la altcineva pentru tapiterie. Repet, dupa mai mult de un an de la tapitare nu am probleme de genul tocire, etc, dar cand un om e neserios nu te mai intorci la el. La Multi Ani si multa sanatate tuturor

marius design 02-01-10 17:47

specimen esti tu mai baiatule !!!
daca nu pot sa tapitez o cotiera de bmw de 500 euro (masina ta) ,uite ca pot face un porche chayene 2009 full piele de 70.000 euro la care lucrez acum .(recomandare reprezentanta porche-pipera!!!) .

marius design 02-01-10 17:56

6 Attachment(s)
specimen esti tu mai baiatule !!!
daca nu pot sa tapitez o cotiera de bmw de 500 euro (masina ta) ,uite ca pot face un porche chayene 2009 full piele de 70.000 euro la care lucrez acum .(recomandare reprezentanta porche-pipera!!!) .

marius design 02-01-10 18:01

referitor la lucrarea ta ,au trecut 2 ani de cand ti-am facut plafonul.pute-ai sa treci pe la mine sa remediez micile probleme;sfatul meu personal:treci pe la psiholog ! sigur ai nevoie ...!

marius design 02-01-10 18:04

am sa postez pozele cu acest porche chayene la finalul lucrari.o sa se poata vedea masina si la salonul de anul acesta "4tuning".
LA MULTI ANI tuturor membrilor "4 tuning"!

Dodeos 02-01-10 19:00

Quote:

Originally Posted by marius design (Post 2940411)
am sa postez pozele cu acest porche chayene la finalul lucrari.o sa se poata vedea masina si la salonul de anul acesta "4tuning".
LA MULTI ANI tuturor membrilor "4 tuning"!

Salut Marius si La Multi Ani. O sa incerc sa fiu si eu prezent la salon. Pielea se prezinta ok dupa un an si ceva, doar ca alcantara e cam greu de intretinut. Vad ca acest Cayenne iese ok. Iti spun fara rautate ca nu trebuie sa mai repeti fazele din trecut facute cu mine. Eu am reactionat ok, dar nu stiu cum reactiona altcineva. Fi serios cu omu in general si nu vor mai fi plangeri la adresa ta. E doar un sfat. In rest, multa bafta si sanatate.

naka66vio 02-01-10 19:08

nu e vina nimanui ca acest specimen pe bune cum il numeste colegull de mai sus isi bate jok de bani oamenilor.e vina doar a moderatorilor ca il lasa sasi expuna in continuare bravurile aici cu toate ca exista cel putin 10 reclamatii grave.dar traim in romania si infractiunile vad ca sunt admise si pe forumuri unde oameni pun bani si sufelt si dobitoci ca acesta isi bat jok de oameni cu acceptul moderatorilor care il lasa in continuare sa posteze aici.sanatate si tepe placute in continuare mariusica

marius design 02-01-10 19:46

exista 10 reclamati si 1000 de clienti multuminti !!! este un procent ideal pt. orice atelier custom !!! iar dobitoc este cel care nu are educatie !!!...

marius design 19-01-10 09:03

11 Attachment(s)
New project: Porche Chayenne 2009 interior full alcantara antracit !

fanel307 28-01-10 08:18

Cat ma costa sa tapitez fetele de usi si plansa de bord la un peugeot 307 cu totul (manopera+material) ! merci !

All times are GMT +2. The time now is 17:10.

- Copyright 2026 4Tuning