Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Pro Street tuning Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/43022-pro-street-tuning-baia.html)

protuning 06-12-07 22:49

Re: lucrari Pro Street tuning

11 Attachment(s)
cateva poze cu interiorul de logan

ggd_87 08-12-07 00:57

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 1233881)
cateva poze cu interiorul de logan

foarte tare. auzi roby,ma gandeam eu asa,daca tot ai facut exterioru la loganu asta,acum faci interioru, in porbagaj nu faci nimic? :rolleyes2

quick_5hifter 08-12-07 03:21

Portbagajul o sa fie floare la ureche fata de ce se face acum :rolleyes2 parerea mea...pentru ca acolo (la portbagaj) ai un spatiu limitat, dar generos, nu te lovesti de ceasuri, volan, imbinare la usi, aeroterma (sau A/C), schimbator etc.

protuning 08-12-07 13:45

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 1235646)
foarte tare. auzi roby,ma gandeam eu asa,daca tot ai facut exterioru la loganu asta,acum faci interioru, in porbagaj nu faci nimic? :rolleyes2

si porbagajul va fii facut!!!dar in primul rand vreau sa vad designul bordului si a fetelor de usi parerea mea este ca asta e cel mai important intr-un interior!

ggd_87 09-12-07 14:02

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 1236206)
si porbagajul va fii facut!!!dar in primul rand vreau sa vad designul bordului si a fetelor de usi parerea mea este ca asta e cel mai important intr-un interior!

era o idee pentru viitor,dupa ce termini interioru. ;)

11tun 13-12-07 06:09

1 Attachment(s)
impresionant golful, un body kit deosebit ..la fel si ce`l de pe Dacia Logan. Va felicit pt aceste lucrari!

SW chiar este GZ PLUTONIUM ? din poza asa se vede :shock::shock: :shock: 5000W RMS intr`un golf :shock: difuzorul acesta face cutremur pe strada.. f tare va iesi masina.

SoundIdentity 13-12-07 11:04

Quote:

Originally Posted by 11tun (Post 1244016)
impresionant golful, un body kit deosebit ..la fel si ce`l de pe Dacia Logan. Va felicit pt aceste lucrari!

SW chiar este GZ PLUTONIUM ? din poza asa se vede :shock::shock: :shock: 5000W RMS intr`un golf :shock: difuzorul acesta face cutremur pe strada.. f tare va iesi masina.

acel dif este plutonium spl de 10.000 w rms :d :d :d si acesta masina va fi full fibra pe interior dar din pacate nu din mainile lui robi dar va iesi si acesta cooll :):):)

bodyspeed 13-12-07 15:03

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1244240)
acel dif este plutonium spl de 10.000 w rms :d :d :d si acesta masina va fi full fibra pe interior dar din pacate nu din mainile lui robi dar va iesi si acesta cooll :):):)

abia astept.. sa vad...interiorul loganului....:D
si Sandu.. ce statii vor salta acel dif. , bafta cu masina.. stiu ca va fi unicata...., si culoarea pe masura...;) ..dar abia astept sa o vad live ;)

protuning 18-12-07 23:14

7 Attachment(s)
in paralel cu loganul modificam si un fiat punto 2003.pun poze cu desenul si cu pragul in lucru.

Cosmin* 19-12-07 10:28

Salut...am citit tot topicul si vreau sa va felicit ptr masiniile pe care le-ati modificat,loganul,golful si tico-ul sunt bestiale :) totusi cel mai mult imi place golful lui soundidentity care sincer ma dat pe spate, acum ceva timp cred ca vro 2 ani cand am fost in oradea tiam vazut polo-ul acela portocaliu(atunci nu stiam f bn ce e ala tuning) si am crezut ca e vreun lotus sau cva adus din strainatate...inca o data felicitari :)

protuning 19-12-07 16:41

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cosmin* (Post 1253171)
Salut...am citit tot topicul si vreau sa va felicit ptr masiniile pe care le-ati modificat,loganul,golful si tico-ul sunt bestiale :) totusi cel mai mult imi place golful lui soundidentity care sincer ma dat pe spate, acum ceva timp cred ca vro 2 ani cand am fost in oradea tiam vazut polo-ul acela portocaliu(atunci nu stiam f bn ce e ala tuning) si am crezut ca e vreun lotus sau cva adus din strainatate...inca o data felicitari :)

mersi domnu!noi speram ca lucrarile sunt inceputul !
poze cu interioarul loganului.petopicul https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia/page-27.html sunt vizibile mai multe poze si chiar intreg procesul de executie.

T.rac3Er 20-12-07 11:18

felicitari pt proiectul logan. liniile imi plac. nu am apucat sa vad dar rugamintea ar fi sa nu va grabiti sa realizxati kitul si interiorul. aveti grija la detalii si imbinari. ar fi mare pacat. pt ca imaginea voastra are numai de castigat. de fapt putem sa demonstram ca si in .ro se pot face kituri tuning de calitate. faceti ceva show-uri sau plimbari prin .de si deja o sa aveti alte comenzi...
bafta si succes in continuare...

no limits design 20-12-07 14:20

felicitari pentru toate proiectele realizate de voi.........superbe

alexx_1989 05-01-08 12:03

ce sa mai matzi lasat pafff...acum va pun shi eu o intrebare bomba cat m-ar costa un chit finutz pt un mercedes 124 ma refer doar la praguri shi ceva buze pentru fatza shi spate?

protuning 06-01-08 11:55

Quote:

Originally Posted by alexx_1989 (Post 1275895)
ce sa mai matzi lasat pafff...acum va pun shi eu o intrebare bomba cat m-ar costa un chit finutz pt un mercedes 124 ma refer doar la praguri shi ceva buze pentru fatza shi spate?

avand in vedere ca masina de care vorbim nu este pretabila la tuning,recomand ca de obicei oricarei masini de genu,4 roti care sa dea bine pe masina cat mai mari si masina coborata cat mai jos(daca se poate suspensii air ride) ,+o culoare si finsaj de exceptie ,barile le-as lasa originale eventual cu modificari minore dar care sa duca mai mult spre stilul cult.
sunt convins ca e singura varianata de a modifica un 124 incat sa nu fie de prost gust si sa obtii o masina stilata.

All times are GMT +2. The time now is 05:50.

- Copyright 2026 4Tuning