![]() |
Pai nu stiu cat de relevant era biletul.... mie de exemplu mi-a pus stampila pe mana....
|
biletele se luau a doua oara pt k unii le skimbau intre ei in parcare.si nu ati fost lasati sa faceti show pt k nu erau de acord proprietarii prismei(parca).. :wink: mi se pare normal..
|
minirally oricum show s`a facut :) ...
|
acum degeaba se comenteaza..aia a fost de ***..aia a fost ok....unora le-a placut..altora..nu....dpmeu d vedere singurele 2 GRESELI MAJORE au fost k nu stia nimeni care-i programul...pe absolut orice intrebai...am venit in ambele zile sa asist la concursul de sunet..si pana la urma tot nu l-am vazut..si a 2-a chestie vacarmul care a rezultat din suplimentarea boxelor profm...
ar fi bine k organizatorii sa fi invatat din greseli..ale lor..dar asta e...orice sut in *** e un pas inainte.. si pt cine-a pus lista cu decibeli :lol: castigator mondial la capitolul acesta este un Ford Bronco, care a ajuns la cativa dB diferenta de un boeing 747 la decolare..imi pare rau ca nu mai stiu cifra exacta... |
Re:
Quote:
|
stiu psycho..am stat in fiecare zi acolo :wink: si nu aveau cum sa va controleze chiar pe toti..dar..multi `sufereau` rau..inclusiv cel cu bmw`u..care a facut si poc.. :D si daca dne fereste se intampla vreun accident grav,aprox. totul cadea pe capul baietilor zic eu.toata lumea isi aducea aminte d acest show ca d o..nush..tragedie imi vine in cap acum :roll: (mi`e somn).dar..e super bine k nu sa intamplat nimic neplacut,si ca a fost public :wink:
|
Ce BMW a facut poc?
Si apropo, a mai fost unul cu un Focus pe care l-a lovit de bordura la intrarea in benzinarie. |
din cate am auzit,un bmw negru cu numere de leasing.nu sunt sigura.si un renault parca..treaba lor.. :!:
|
poc
si o solenza rosie parca de Buzau a facut poc duminica seara in tunel la iesire... :(
|
Sunt de acord cu Sebi 100%......shi nu ca sa-i intru in gratzii....oricum nici nu ma cunoaste.....
Cum au mai spus shi altzii boxele alea erau de tot ***u acolo pic de bas nu aveau doar inalte sa-ti sara urechile in sus baga-mi-as picioarele in ele.... Parerea mea este ca dak cluburile s-ar uni shi nu s-ar mai f*** la cap una pa` alta, ar fii ceva bun pt bucuresti deci pt romania.. Saloane de genu asta nu ar fii ashea criticate...parerea mea,pt ca ar fii iesit mult mai bine(REPET PT ASTA E NEVOIE DE ``MAREA UNIRE``) Va salut pe totzi shi ne vedem pe 3....tinetzi-mi un loc mai in fatza sa nu mai fie nevoie sa-mi mai ma bag printre garduri sa vad ceva...... Ps:Sper ca de data asta sa nu mai fie nevoie sa fugim..... :twisted: R3$p3kT 4 ALL!!KEPP-IT-REAL |
E bun ... vad ca nimeni nu are nimik impotriva unei competitii mai putin corecte , dar poate eu sunt singurul care vede lucrurile asa ... sper ca pana data viitoare sa castig la loto sau ceva de genu si sa fac fata la ce trimit unele firme de tuning la show-uri ... :evil: :evil: :evil:
|
Re:
Quote:
|
P.S. Multumim lui Gratzian si Vali pentru imensul sprijin acordat prin Bucuresti ca sa gasim cazare si sa ne simtim si noi bineveniti , sincer nu ne asteptam sa gasim asa oameni prin Bucuresti !
Tks again ! |
Re:
Quote:
|
In asteptarea rezultatelor pt concursul de sound, imi permit sa imi spun si eu umila parere despre evenimentul petrecut la Bucuresti.Daca e sa incepem cu inceputul, organizarea a avut lacune...se putea mult mai bine cu putin mai mult interes...cred ca evenimentul a luat o amploare mai mare decat s-au asteptat organizatorii...de la faptul ca nu am avut unde spala masinile cand am ajuns la Bucuresti, ca a trebuit sa stam in parcare si nu am putut sa bagam masinile in hala chiar dupa ce am reusit cumva sa le spalam pe unde s-a gasit o benzinarie cu spalatorie, la faptul ca in hala nu prea au fost bagati in seama participantii evenimentul fiind foarte apropiat unei simple intalniri de pasionati intr-o parcare, lipsa acelor invitati surpriza care au fost anuntati, si terminand cu faptul ca al ora 20.30 duminica, participantii au fost pur si simplu dati afara fara a se organiza un \"after party\" sau macar ceva de genul cat de mic sa se simta o diferenta intre cei care au avut masinile in hala si cei care dupa parerea mea au facut adevaratul show, masinile de afara din parcare...ultima masina la consursul de sound a fost arbitrata afara in parcare unde cei care au mai ramas se invarteau frumos de tot si faceau un show adevarat...felicitari celor din parcare...restul a fost frumos...vreme buna si masini extraordinare...toate masinile au fost lucrate si s-a pus suflet in ele...felicitari tuturor...evenimentul a fost foarte reusit pentru ca a adunat foarte multe masini de prin toata tara...s-a facut simtita participarea masinilor din ardeal care au si plecat cu majoritatea premiilor...sincer ne asteptam la mai multe masini de Bucuresti...am ramas suprinsi ca nu au fost mai multe pentru ca pe strazile orasului am vazut enorm de multe facute...felicitari organizatorilor pentru ca au reusit, bine sau rau, sa faca ce au facut cu mari eforturi...multumim pentru invitatii si pentru ca l-ati tinut...la urmatorul ne vom prezenta mai pregatiti decat acum...bafta in continuare...si la mai mare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning