![]() |
Re: Membri online Pitesti!...
Quote:
mai e un tip care face asa ceva in pitesti, are un magazin pe dumbravei.... face tot ce vrei... ai preturi mai bune decat el?? |
Quote:
|
airbrush e ceva......colantu pe masina..e cu totul altceva......si la preturi.....poate da..poate nu......nu pot sa spun lucru asta...sa vad ce preturi are el.....si...vad ce pot oferii eu.....si stam de vb
|
Quote:
|
Airbrush e tipu ala de la stefanesti de face MINUNE si alta nu...
Manelau da un pm cu nr de telefon sau macar ID sa stam de vorba ca astia cu care am vb pana acum din Bucuresti sunt cu scoruri cam la deal...asa poate o fack aici pe plan local |
menelau_menelau2007 asta e id meu....stam...de vb....colantu nu e neaparat 3M...sunt mult mai multe firme ..ma rog nu conteaza....vb pe mess...
|
m-ar interesa si pe me un colant im carbon pt capota logan:D la ce pretz e? montaj?
|
Mai bine o vosesti ca iesi mai ieftin;)
|
...pai mai ieftin dar va arata ca Maria-Ioana de la legalele de sambata:D:D:D
Mai bine macar colantata sau cu airbrush si mai bine:rolleyes2 |
dacia aia cu maria ioana era facuta de cezar
|
va rog ramaneti ontopic.. pt discutii libere avem thread separat https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/107312-cafeneaua-pitestenilor-argesenilor-discutii-libere/page-11.html
|
si eu am redevenit online :)
|
E vorba de membri online care au maşini sau de pasionaţi? Dacă e vorba de pasionaţi, sunt şi eu pe aici, fără maşină. :D
|
Mai bine o vosesti ca iesi mai ieftin
Pai si care mai e senzatia??? Ca eu vreau aspectul de carbon! Poate vrei sa zici mai bine o faci carbon direct ( As vrea eu sa nu ma doara sufletu cand dau cateva sute de euro pe asa ceva). Ontopic. So cand unde ne intalnim ca a venit caldura! |
Prezent,pasionat si minor in acelasi timp ... masina BMW :D momentan alu tata :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning