![]() |
1 Attachment(s)
Quote:
o poza haioasa...ce parere aveti??:D:D:D:D |
Re: E12 - 518 modificat de mine
Quote:
|
Quote:
|
propun sa o faci dupa modelul lui NuMbEr-OnE fiindca aia e chiar bestial....ce nu inteleg eu...de ce a trebuit sa faci spoilerul ala din fata atat de iesit inafara...eu zic sa te apuci iar de ea...desi imi dau seama ca e cam multa munca si bani aruncati pe geam...dar o sa vezi k atunci o sa fie o masina de efect...propun sa o readuci la starea ei stock...doar bara fata...spatele imi place asa...si sa o lasi cat mai jos, jante exact ca cele din poza virtuala...si sa te ocupi de priza aia de aer....nu-si are rostul...nu-mi amintesc sa fi existat vreun bmw cu priza de aer...nu-i mustang, nu-i dodge...e bmw...asta e frumusetea!
|
Quote:
Glumesc... :D |
chiar iti mai trebuie multe guri care sa iti zica sa refaci masina!?
nu te gandesti ca poate si prietena/prietenii zic "ai o masina misto" doar de gura ta!? sincer eu am vazut bmw-uri si cu motoare de 3500 care nu aveau aerisire pe capota tocmai pt ca inginerii ai considerat ca e suficient ce are...(nici macar M3,M5 sau colosalul 760 Li..nu au nevoie) si proiectoarele alea....bara fatza....uof... si pe spate fara bara chiar arata a dacie stil gordini dar mult mai rau! :| de apreciat jentile, culoarea care totusi arata bine! p.s: sa imi scuzi agresivitatea mesajului dar e pacat de aceste bmw-uri sa arate mai rau decat la origine!!! |
5 Attachment(s)
Mi-am pus si eu muzik :oops::rolleyes2:D cateva poze si cu fratemiu care dupa 50 de minute nu a mai rezistat si a scos casetofonul.:D:D
|
si priza de aer de pe capota cand o dai jos? :)))
|
bravo boss.mi-a placut ca am vazut azi masina live la tuning days.felicitaripentru munca depusa,mai ai de lucru dar in general e ok(acum nu stiu ce planuri ai cu masina...).erau frati tai acolo cu masina .inca o data felicitari si la urmatorul show sper sa fie terminata masina.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
pun si eu cateva poze de sambata si duminica....:D:D
|
3 Attachment(s)
am facut si eu cateva poze cu masina si cu aranjamentul! 8)
|
AG 80 BBI am inteles detaliile pe care ai insistat, insa ultima fotografie nu-si avea rostul, de aceea am si eliminat-o.
faptul ca nu e pe gustul tau (sau al meu, sau al altcuiva) masina din topicul asta, e perfect ok, parerile si gusturile pot fi diferite insa nu e cazul sa exageram. |
Vreau sa va zic ca masinuta mea sta pe dreapta din cauza cardanului care mi-a sarit.Deocamdata nu gasesc cardan si nici cutie pentru k asta s-a spart.Am facut comanda de rulment si nu gasesc flansa de cauciuc dintre cutie si cardan.O sa pun si poze sa vedeti cum arata rulmentul si flansa.Pe dedesubt s-0a cam indoit podeaua de la bataie
|
L-am vazut prin rahova....duminica pe la 2 parca.....frumosa masina..e tipla...
================== mitza, din nou, scrie corect, ca iar ne certam - aleks |
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning