![]() |
Re: !!!Events..show-uri Auto!!!
Si la noi e inventar :)
|
Ba da voi sunteti magazin de desfacere ?!
De ce se face inventar, sa vedeti cat ati vandut ? :-P |
am vazut ca e si la oradea salon de tuning in weekend
|
Quote:
|
Quote:
|
Ba anu asta nu mai avem raliu la hd? no more raliul hunedoarei??????!!*&%&$
:nosebleed :cry2: :crazy: Calendar CNR 2009 1. 13-15 martie 2009 Braşov 2. 24-26 aprilie 2009 Timişoara (Raliul Banatului) 3. 22-24 mai 2009 Iaşi (Raliul Iaşului) 4. 19-21 iunie 2009 Cluj (Raliul Clujului) 5. 17-19 iulie 2009 Sibiu (Raliul Sibiului) 6. 21-23 august 2009 Braşov (Raliul Ţara Bārsei) 7. 25-27 septembrie 2009 Arad 8. 17-18 octombrie 2009 Piteşti (Raliul Argeşului) |
Nu plange FRS,o sa fie rally-sprint,stiu ca e putin,decat nimic,multumitii organizatorului ca nu mai avem raliu. :( Si nu cred ca e Hada de vina,desi nu-l indragesc.
|
Putem sa-i multumim si Dlui Leu pe aceasta cale.
A fost cineva la vre-o etapa de raliu in Ungaria? |
Mda am auzit acum vreo 2 saptamanii dar am zis ca e doar un zvon. Multumim dl Ovidiu Hada.
|
domnul LEU a vrut sa traga un semnal de alarma a zis ca face raliu cand vrea muschi lui dar anu asta nu a avut sustinere din partea administratiei locale
|
Quote:
|
Stati linistiti,ca nici la Deva nu e mai bine.Din cand in cand un handbal si un fotbal in sala,in rest...fix pix si aici...Mergem la Cj si la Tm la raliu,ce sa facem..asta e...si la meciuri,tot asa...macar avem ce vedea.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning