![]() |
Re: Poze/Filme - Transilvania Tuning Days 22-24 iunie 2007 Cluj
Show-ul a fost mai mult decat jenant,sincer.Masinile majoritatea parca erau facute din topor,noroc cu Corvette-u,S4,Porsche si bruneta de la stand-u SAL :) (au mai salvat din onoarea expozitiei).Ma asteptam dupa cat de mediatizat a fost evenimentu,sa fie ceva pe masura dar am fost mai mult sdecat dezamagit.Mi-au spus cei de la MNC ca am mai tras o tzeapa acum 2 ani,dar eu nu stiam de show-ul ala.Nici nu aveai ce sa vezi la motor,avea doar chiptuning.Daca iti desfacea calculatoru vedeai probabil chip-u.
|
2 Attachment(s)
Nu ai cu motorul de la audiul de la mtm? ca atunci cand cand am fost eu nu era cu capota ridicata... sa vad si eu ce "tuning motor: 20 000 eu" are...
Numai 2 poze am facut la motor...:sad: |
Re: Transilvania Tuning Days 22-24 iunie 2007 CLUJ
Despre dB Drag sau SQ nimic dece nu so mai tinut??:o
Daca so mai discutat imi cer scuze, nu am citit tot topicul... |
buna.....
am fost si ieri(vineri) si azi!!mi se pare destul de bine organizata dar eu asteptam mai multe raritati........dar in rest totul e OK!!!pana acum ma impresionat cel mai mult Audi a3,leon negru super tunat si golanu din MM!!! .......si ce masini umbla in oras.....:shock: :shock: :shock: plus ca e si rallyu oricum e super Cluju'!!!si maine voi fi prezent poate mai apare ceva japoneza!!:-P |
doamne cum poate ca sa arate matizul ala ...
|
Quote:
|
sincer raducule...habar nu ai cate eforturi s-au depus in fine oameni ca tine nu tre lamuritzi ...man cum zici tu asa a fost....te rog sa ne prezinti si tu raritatea ta si daca ai vre-o bruneta tare adu-o ca o rezolvam...
|
felicitari tuturor! am vazut numai masini de nota 10+ frumos! ;)
|
Quote:
|
luand in considerare suprapunerea cu raliul clujului..a fost destula lume si masini la fel :D numai bine va asteptam si azi ultima zi a show-ului
|
Quote:
|
Da????
Cand? La ce ora? Eu am fost ieri pe la ora 16:00 acolo si inca nu era nimik, si lam intrebat pe unul dintre proprietarii masinilor cand se tine si mi-a zis ca nu se mai tine....daca stiam stateam sa vad si eu.....:cry: Mersi pt informatii:D |
care proprietari? care masini ca am fost numa 4. de la 4juma parca a inceput, si treaba s-a intamplat afara la cortul hertz
|
1 Attachment(s)
Felicitari tuturor...nice job people.....da de ce nu i-ati spus si la gajica asta ca vopseaua de pe Fiat se ia :lol: :lol: :lol: Attachment 292201
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:14. |
- Copyright 2026 4Tuning