![]() |
Re: Tārgu Neamţ
serios ca nu stiu de ce va certati....dintr-o prostie de acum iese altceva...pana la urma ne spunem parerea dar nu incepem sa ne jignim...ca nu asta e scopul forumului....parerea mea
|
Daca dupa acest post se mai continua cearta asta , se v-a lasa cu penalizari !!! "Vorbesc " foarte serios !!! Daca altceva inafara de certuri nu stiti ...chiar va rog sa dati LOG OUT !
In loc sa discutati ceva constructiv ...va certati ca niste babe !! Comunitatea 4Tuning NEAMT nu are nevoie de certuri absurde !!! Nu cred ca a contat vreodata numarul de masini modificate din P.Neamt - Tg. Neamt - Roman - Bicaz ! Acest forum este pentru a schimba o parere ( la modul civilizat ...ceea ce unora le lipseste ) , a invata ceva ; ma indoiesc ca sunteti toti asi in domeniu auto ( nu ca as fi eu mare cunoscator ) . Amenintarile astea sa le faceti in particular pe maidan , la coltul blocului sau unde vreti voi ...nu pe forum !!! |
Quote:
Imi este rusine ca imi apare langa user locatia 'Piatra neamt" pt simplu fapt ca lumea e scarbita de vedetele astea de pe forum care doar arunca cu noroi unii in altii! IESITI ODATA DE PE FORUM ,VOI DISTRUGETI CE ALTII AU FACUT CU GREU! |
Quote:
Respecta putin ceilalti user cum si ei te respecta pe tine. Si am sa incetez sa postez la comunitatea Neamt pentru ca vad ca orice spui ti se promite o amenintare. Si stai linistit ca am sa merg la neamuri ori de cate ori o sa am ocazia.. Team salut, numai bine. |
Quote:
|
Pacat ca multi posteaza numa cand se simt ATACATI! pOSTATI SI CEVA CONSTRUCTIV! nU PUTETI?
|
uitati fratilor aici ce meserie stie baiatu
https://www.4tuning.ro/poze/Masini-Tu...za-179112.html |
a facut-o din cutter :D
|
oare peste spuma poliuretanica ce trebuie sa aplici ca sa nu se topeasca knd pui fibra?? inafara de scotch de hartie sau altele de genu:paper::paper:
|
http://www.protv.ro/emisiuni/shows/p.../pagina-1.html
Targu neamt din nou in atentie;) BV Kenzo (KNZ)! |
foarte frumoase masinile...bravo lui/lor:)
|
bravo lui...ceva cu bun gust...vorba lui Ali_ump :"BV KENZO"
|
Quote:
|
decat sa va certati aiurea aici, mai bine faceti o intalnire, ceva organizat, tg neamt versus piatra neamt, cu prezentarea masinilor, sa vedem cine invinge ;)
|
Quote:
Din Irak?:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:58. |
- Copyright 2026 4Tuning