![]() |
Re: Evenimente
Visi frate in ciuda disputelor dintre noi doi...imi pare rau frate...sper sa fii tu bine ca fiarele se indreapta...da-le draqu...numai bine...!!!!
|
Bigu plecam frate...da la 11 cel tarziu sa ne caram din oras...restu la cat plecati fratilor :!::?:
|
cati kilometri sint pana la Baraolt??????????
|
Quote:
poi trebuie sa stiti si voi ce si cum ca sa nu patiti ca noi |
cica ar fi vreo 70 de km dar stie cineva cum e drumu.....ca as veni shi yo!!!!
|
dupa feldioara cica e umpic nashpa....asa am auzit......io ma intalnesc cu freak la 11.10 la benzinaria petrol grup dupa pod, daca vrei vino cu noi
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
sorry 4 you visi...nasol in astfel de momente....sper sa aiba o insanatosire grabnica masina si soferita...multa bafta
|
in legatura cu plecarea la baraolt...eu zic sa plecam mult mai repede fiindac inscrieri se fac pana la ora 12 ... pentru cei care participa...o sa revin cu detalii;)
|
Visi imi pare rau de avarii. Daca te pot ajuta cu ceva stii cum ma gasesti. Nine ca e prietena ok si nu a fost mai rau. Cat despre corrado nu prea isi mai au rost cuvintele. Se repara dar cred ca o sa dureze ceva timp. Imi imaginez ca a derapat cumva pe ploaie si s-a infipt in ceva ca vad ca stergatoarele erau in miscare. Probabil a fost lovita si din spate de alta masina. Cel putin asa vad eu din poze. Bafta multa oricum si nu uita sa ma cauti daca te pot ajuta cumva.
|
nashpa frate! insanatorise grabnica domnisoarei si cat despre masina sa speram ca se face repede
|
Quote:
|
Visi imi pare rau frate...ce pot sa zic.... daca ai nevoie de ajutor (orice) nu ezita sa-l ceri ;). in astfel de momente trebuie sa ne ajutam reciproc cum putem fiecare. sper sa revedem Corrado cat mai curand pe strazi. insanatosire grabnica sotiei.
|
Quote:
same here :( Oricum tre` sa privesti partea buna a lucrurilor si sa faci un pic de haz de necaz : era timpu sa-i iei si lui niste adidasi noi :P .....pacat ! :( |
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning