Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Help Thread (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/41883-help-thread.html)

= FLO = 25-04-09 10:12

Re: putin ajutor va rog

Pai .... ??? de ce nu ??? :rolleyes2 .... deja HD-ul e in criza de locuri de parcare

SpYk3 25-04-09 11:57

Quote:

Originally Posted by = FLO = (Post 2265004)
Pai .... ??? de ce nu ??? :rolleyes2 .... deja HD-ul e in criza de locuri de parcare

lasa ca parcam pe iarba sau in parcare la kaufland :lol:

BaLaurzor 25-04-09 12:00

Quote:

Originally Posted by = FLO = (Post 2265004)

e in criza din cauza a doua lucruri :
1. Lumea nu mai stie sa parcheze , ocupa 2 locuri ca noh ni lene sa ne incadram (vezi la teatru pe acolo cum se parcheaza la rafa)
2. Exista zeci de epave de masini care stau degeaba si nimeni nu face nimic

HD87DGR 25-04-09 12:15

E mai bine sa platesti pentru un loc si sa vina sa parcheze altul acolo? Sau ingradesti cu lanturi si tevi ca sa aibe copii ce rupe? Chiar nu merita efortul. Va trebui sa ne obisnuim cu vanatoarea de locuri de parcare ;)

= FLO = 25-04-09 12:18

Quote:

Originally Posted by HD87DGR (Post 2265216)
E mai bine sa platesti pentru un loc si sa vina sa parcheze altul acolo? Sau ingradesti cu lanturi si tevi ca sa aibe copii ce rupe? Chiar nu merita efortul. Va trebui sa ne obisnuim cu vanatoarea de locuri de parcare ;)

Te inteleg ce zici ..da ... ajung la nivelul in care pun mana pe bata de scandal seara cand ajung acasa si nu am loc de parcare ...plus ca am cateva cotete care sau lipit de asfalt ... si daca as plati mi as lua vreo 2 ..marcate cu acele chestii metalice cu lacat , sa cumpar loc langa loc

HD87DGR 25-04-09 12:23

Pentru cotetele alea lipite de asfalt se poate face reclamatie la primarie si daca nu le iau proprietarii de acolo o sa le salte primaria. Deocamdata oricum nu se inchiriaza locuri de parcare.

BaLaurzor 25-04-09 12:25

= FLO = , nu faci te rog o prezentare a ta si a masinii la useri ca sa stim cu cine avem onoarea :D

xxdadixx 25-04-09 12:27

Eu ce sa mai zic, niciodata nu gasesc loc de parcare cand ajung acasa.

HD87DGR 25-04-09 12:29

Dadi la tine asta chiar e o problema :lol:

F.R.Sonic 25-04-09 12:32

Da ba Florinele fa o prezentare pe topicul cu pricina ca nu te-am mai vazut pe mult...:p
PS:Pai scuza-ma dadi dar trebuie sa fie niste "costuri" ca stai in zona "rezidentiala Rafa' " eu tot timpul gasesc loc de parcare la mine(pe iarba:evil: sau mai ales cand ma duc la Nadastie tot timpu gasesc loc:p )

= FLO = 25-04-09 13:34

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 2265263)
Da ba Florinele fa o prezentare pe topicul cu pricina ca nu te-am mai vazut pe mult...:p
PS:Pai scuza-ma dadi dar trebuie sa fie niste "costuri" ca stai in zona "rezidentiala Rafa' " eu tot timpul gasesc loc de parcare la mine(pe iarba:evil: sau mai ales cand ma duc la Nadastie tot timpu gasesc loc:p )

Uite cine nu se plange de locurile de parcare ... domnu cu Nadastia :P ... acolo voi parca masina cand sosesc din cursele din afara . Salutare Dl Sonic ( n-am mai intrat aici de ceva timp .... sa cam linistit treaba aici !!! unde*s intalnirile de altadata :P ???? )

F.R.Sonic 25-04-09 14:17

is si ele ;) dar cum ai zis si tu Florine n-ai mai dat de mult pe la noi(putini te cunosc:D)

adrian78bmw 28-04-09 18:28

bogdane da in timisoara ai gasit loc de parcare?noi am lasat-o la vreo 2 blocuri distanta..pana la urma vor face parcari supraterane pe blocuri...

F.R.Sonic 28-04-09 19:07

Prin tm chiar am gasit loc destul de usor ;) si pe unde m-am plimbat si prin complex(aici a fost ceva mai complicat dar am gasit :) )

= FLO = 28-04-09 22:51

Bogdan gaseste 8) .. masina lui are 1/1 spatiu ... :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 08:42.

- Copyright 2026 4Tuning