![]() |
Re: ::> Poze masini dIn stRaInatAte <::
Quote:
super tari pozele, pacat ca ai ajuns tarziu... D prima poza nu o inteleg :( |
Pe prima poza e un 206 RC, dar puna ce am scos telefonu din buzunar era deja departe...
|
5 Attachment(s)
Iata ce am vazut cu prieteni:
Maserati 4200GT cu pachet GranSport... Masina e superba! 8) Am mai vazut un S-Type R dar n'am poze :cry: Dar voi ce mai vedeti pe la voi? |
Nu mai postati si voi? =$
16 Attachment(s)
:oops:
E al trelia post consecutiv... Nu vreau sa cred ca vorbesc singur! :rolleyes2 Oricum astea sunt masinile vazute astazi! :D Am mai ratat un Lamborghini Gallardo Spider Gri, un Lamborghini LP640 Roadster alb perlat si un Aston DB9... |
Eh...m-ai intrecut:lol:
PS:Incearca sa faci poze la masini semnificative, adica lasa deoparte smart, mini etc:D |
Faza cu Smart si Mini e ca primul, Smart, i zice Brabus Ultimate si Mini-ul este John Cooper Works =)
Sunt sigur ca intalegi acuma ;) =P |
2 Attachment(s)
GT
350GT imi place mult magaoaia .anul 1967 . |
Asta e intr-adevar o masina demna de acest thread...
|
in poza 2 se vede cutia de la HID-uri. . imi pot doar imagina cum arata jucaria pe strada in amurg.
daca stau si ma gandesc bine acum realizez ca l-am vazut prin centru 1 data cu ea! SAVAGE ! |
wow, e superb, si foarte bine intretinut.. :D
|
1 Attachment(s)
Credeam ca a venit circul la mine pe strada.. ma uitam deja dupa elefantei si clovni la parada (ma intreb ce culoare are trecuta masina in carte) :D
|
hehe, cineva nu si-a facut temele
se numeste polo harlequin , cam foarte rare ce-i drept ( in jur de 4ooo produse) http://www.rossvw.com/harlequin/picturepage/hq3-4.jpg http://www.poloharlekin.de/want35_10.html#History |
36 Attachment(s)
Azi era soare, mam dat unpic la spotting... =)
Am ratat ceva, Jaguar X-Type Estate, S-Type R, XF rosu, S3, S600... Porschurile nu mai mi se par masini tari... Si am intales ca nu va intereseaza BMW Mini Joh Cooper S Works deci, n-am pozat... Rest, mi se pare ca am poze... Doua poze sunt facute din vitrina Show-Room-ului Lambo ;) Profesionisti au remarcat, sunt poze cu Lamborghini Gallardo Superleggera si cu Maserati 4200 GranSport MC Victory... =D Enjoy! 8) |
2 Attachment(s)
Adevarate showroom-uri pe acolo pe unde umbli tu.
Am si eu doua poze cu noul M3, e primul care il vad live. |
2 Attachment(s)
Simpatic M3-ul ;)
Iata ce am prins la amiaza, in fata liceului, l'am mai vazut o data in cartier la mine ;) un batran membru Lotus Club :-P Un prieten o cunfundato cu Smart Roadster! :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:27. |
- Copyright 2026 4Tuning