Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

Low_Ridah 04-07-07 12:07

Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului

Trebuia saracu baiat de 16 aii sa isi vada de filmuletzele lui de pe you tube ..si sa lase fetele pe mai incolo ...dak el nu isi da seama k o fata se aseamana din toate punctele de vedere cu o masinutza....pacata de el ....Nu zic k as avea eu o varsta prea inaintata ...dar ...totusi ...imi masor cuvinetele ...nu e diferentza de varsta ...ci de IQ ....

Scorpio mi se pare o masina frumusik :)...farurile mi se par putin cam ...urate ...dar in rest masina mi se pare f frumoasa :)...spatele se imbina foarte frumos cu restul caroseriei ..si liniile sunt continue ..si e o masinutza bine proportionata per ansamblu :)

ameer 04-07-07 12:11

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 981160)
Trebuia saracu baiat de 16 aii sa isi vada de filmuletzele lui de pe you tube ..si sa lase fetele pe mai incolo ...dak el nu isi da seama k o fata se aseamana din toate punctele de vedere cu o masinutza....pacata de el ....Nu zic k as avea eu o varsta prea inaintata ...dar ...totusi ...imi masor cuvinetele ...nu e diferentza de varsta ...ci de IQ ....

Scorpio mi se pare o masina frumusik :)...farurile mi se par putin cam ...urate ...dar in rest masina mi se pare f frumoasa :)...spatele se imbina foarte frumos cu restul caroseriei ..si liniile sunt continue ..si e o masinutza bine proportionata per ansamblu :)

Haha! Si mie mi-a placut cum arata Scorpio... Nu stiu de ce toata lumea zice ca sunt extrem de urate :D

viperthevenom 05-07-07 10:09

Modelul acela de scorpio mi se pare chiar impozant, gen masina americana, nu pot sa zic deloc ca este urat, si chiar sa fie confundat cu un opel senator..

Sindrom 05-07-07 18:22

Quote:

Originally Posted by vlad_aaaaaa6 (Post 978860)
fiecare masina apartine unei clase..si fiecare masina se adreseaza unei anumite categorii de persoane.. e normal k la unu de 150kg sa nu-i placa un matiz..la urma urmei..nici nu intra in el..

ba intra....100%... unu intra lejer....restu de 2 mai greu

tot 206 sedan e cea mai urata masina...

speedster 11-07-07 15:48

Votez tot pentru gama SSangyong, fara Rexton insa...Mai sunt insa multe masini urate, au cam fost mentionate mai sus:D

platon911 11-07-07 18:17

1 Attachment(s)
uite mestere cum arata un senator

only_4dan 11-07-07 21:04

o masina urata, renault clio simbol

StefanVVTi 12-07-07 10:32

Mie nu-mi plac Skoda Roomster si Suzuki Ignis!:???:

ameer 12-07-07 13:39

Quote:

Originally Posted by StefanVVTi (Post 993914)
Mie nu-mi plac Skoda Roomster si Suzuki Ignis!:???:

Skoda Roomster e chiar haios! Mie imi place :)

Low_Ridah 12-07-07 14:16

Intradevar ....Roomster...nu e chiar urata ...dar e o clasa aparte de vehicule ...ce nu poti cere prea mult de la ele ...deci ...eu zic k Roomster iese din discutzie ...si nici Ignis nu e chiar asa de urat ...pur si simplu ...e o masinutza care nu trebuie judecata datorita scopurilor pt care a fost conceputa :)..

22VIN 14-07-07 14:28

nici corolla aia noua de zici ca i-a picat ceva pe bot.. frate se continua frumos... frumos.. si de-odata cade:| se prabuseste:| spatele oricum e urat:)) dar.. partea cu portierele e reusita

StefanVVTi 14-07-07 16:44

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 997209)
nici corolla aia noua de zici ca i-a picat ceva pe bot.. frate se continua frumos... frumos.. si de-odata cade:| se prabuseste:| spatele oricum e urat:)) dar.. partea cu portierele e reusita

e cam turtita, iar farurile ies cam mult in relief! ;)

ulyse 17-07-07 14:50

eu zic ca e mai misto si mai frumos decat un logan

ulyse 17-07-07 14:51

eu as vota toyota corola cea mai urata masina din lume

Magos 19-07-07 00:39

si noua fabia??

All times are GMT +2. The time now is 06:23.

- Copyright 2026 4Tuning