![]() |
Singurelu, usor, sa nu crapi!
|
Acuma.....inca nu crap...ca`s un drac si jumate.....HAI CU JURIUL.....!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil:
|
oki... pozele sunt la alt topic..
hai sa vedem cine face parter din juriu.. BLueyes.. carmen...ema... care mai doreste, care mai pofteste?! |
in sfarsit..si eu..am dat pe la pc/birou/camera..deci,in primul rand,dak am vreo` leg. cu un baiat din cei inscrisi,nu inseamna ca`l voi vota!deja am votat pe cineva,si nu cred ca`mi voi schimba parerea.acum nush cat conteaza parerea mea d minora :baby: :chick:
|
.. nu`ti poti imagina.. cat de mult...
de fapt.. o s`o simti .. pe pielea ta.. cat de mult conteaza... ;) |
Parca trebuiau sa fie 10 baieti inscrisi ... La topicul acela inchis apar doar 8.
|
eh ... organizarea lui speeder...
(sa vedeti ce se ataca acum :lol: :lol: :lol: ) |
unii \"e\" surpriza :D si daia sunt 8 akuma...knd va hotarati cu juriul ala dati sfoara in victoriei sa fac pollul si sa ii pun si p ei 8)
|
ce surprize, ce victoriei... aici e 4tuning :lol: :lol:
Si ce va faceti atatea griji, ca se descurca fetele si singure.... se vorbesc ca daia au pm-uri... si dau notele candidatilor... si cand vor termina vor publica rezultatele.. nu mai faceti presiuni :lol: :lol: |
pfffffffffffffffffoaiiiiiiiiiiiiiiiii
|
PA 4tuning, nu PA Victoriei :evil_laug
Parca trebuia sa facem o conferinta, ce se mai aude? Eu am tot apelat-o pe blueyes pe ym... Pana la urma cred ca tot poll-ul ramane... Speeder, esti online? :eyebrow: |
mdeah.....haidetzi fetelor cu mine :joy: lalala......sa va arat cei frumos si bine :dance: sa dansam pe manele :boogy: !!!!
hai fetelor chiar nimic...nimic???? :cry: :cry: :cry: |
You must be joking! :shock:
|
discutiile la celalalt topic akum :D
topic inchis pt curatenie de iarna |
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning