![]() |
Re: Cj-77-erg
da, si desfintez si rezonatorul
|
si ce efecte are...scuze k nu ma pricep..dar asa mai invatz cate ceva...circula aerul mai repde si ai putin mai mult demaraj sau?:(
|
poi circula mult mai bine decat cu ala tot plin de vartejuri.
sunet mai frumos :) |
hmmm...vrei sa se sperie lumea...cand vede "oitza blanda" ce "ragnet de leu " are?:)
|
o sa fie...
acuma luni daca dispun de bani pentru usurarea pieselor interne ma apuc de motor...daca nu mai astept ca sesiunea asta nu cred ca i`au nici un examen ca n`am invatat :) |
de la ce masina e? e polishat pe interior? si mi se pare cam scurt... si cam gros.
|
o fost cumparata o teava de inox
am dus`o in pivnita si an indoit`o la masina de indoit. apoi am mers la firma si i`am sudat stutul pentru gazele carter si o sa fie pusa pe cielo`ul meu :) si este lucioasa pe interior oglinda nu alta apoi am indoit`o |
o sa trebuiasca sa fac si eu treaba asta.... nu prea stiu pe unde gasesc teava de inox...
|
eu am cumparat`o nou nouta cu 55lei vreo 60cm
si era nou nouta teava + ca era lucioasa si pe interioraltfel nu dadeam atatia bani pe asa ceva urmeaza servi + restul evacuarii din inox 100%din care foloseste tata la cazane |
tot din asta o sa bag si la turbo
|
cand o sa incep si la a mea... o sa caut sa vad pe unde gasesc prin Bucuresti...
|
dacia..n`am citit eu ine sau u vrei sa usurezi din greutate?inoxul este mai usor decat tabla de la evacuare?intreb k nu stiu...mi`a zis si mie tata k are 2 tobe de inox...dar trebe lucrat un pik la ele .sa le pot pune...si daca ar fi asa...mi`as pune si eu...
|
eu usurez piesele interne ale motorului si le echilibrez.
inoxul nu rugineste...dar nu cred ca`i cu mult mai usor. eu cautam aluminiu dar nu gasesc teava asa de groasa :( |
Inoxul este MAI GREU, nu mai usor... depinde de foaia din care sunt facute tobele... si de diametrul tevii, dar inoxul este mai greu decat tabla asta "moarta".
|
10 Attachment(s)
poze fierbinti :) de la mine pentru voi
sound frumos parca urca umpic mai repede in ture...sau doar mi se pare mie :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning