Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Divergente de tot felul ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/4033-divergente-felul.html)

pav[] 21-05-05 17:51

dap, e bine.. multumesc.. acum sunt fericit :roll:
se pare ca degeaba ai masina.. pacat ca nu se conduce singura :) cred ca acum ai putea totusi sa-i ceri scuze lu' madfish.. care are permis dar n-a facut nici un accident pana acum :) ce zici? stiu.. ar trebui sa te cobori foarte mult :oops:

ERY 22-05-05 12:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ct77pia\"
ca de obicei se pare ca daca nu ai stiker cu cine stie ce club nu ai voie sa mergi pe strada deci eu o sa o bag in garaj si o sa merg pe jos nu-i asa????????? pfl-ule ma iei de client?

:blahblah:

CT-87-ADY 22-05-05 12:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
S-a rezolvat aseara,am fost la pol, s`a constatat,am primit avertisment(nici macar amenda :D) i`am dat asigurarea mea si eu imi repar masina singur... :cry: asta e.... ghinion... neatentzie...etc :(

P.S:
pav[] dak ai ceva cu mine spune frate... SI stai linistit k nu pup pe nimeni in cur sau faze d`astea si cu madfish sunt prieten numai k ne certam noi din knd in knd in rest nimik altceva... :wink:

Si k sa fii tu multzumit am dat jos lamaile si am pus un sticker 4tuning, e bine asa SHEFU`?

Pai dc mai intreba si pe mine ti-as zice ca nu e bine \"si am pus un sticker 4tuning\", trebuia sa pui cu MR ca asa scrie la usergroups nu? :wink: :raving:

Pay sa faca art stickerele si o sa`mi pun...

Sad`ule vezi k am vb. cu ART si a zis k nu le mai face la JUNKERS k nu s`a inteles la pretz cu aia...

pav[] dai in urma si o sa vezi k mi`am cerut scuze imediat knd a scris k nu era vorba de mine ok?

Altceva? :evil:

P.S: Statzi linishtitzi k nu am lovit Audi`u am lovit alta masina :D

Psycho 22-05-05 13:10

bah io v`am zis k art a baut banii voi nu vretzi sa ma credetzi .. plm .. treaba voastra ..BTW .. mi`am tras un logo p telefon ... 10x 2 adi dmx ... cu midnight :)

CT-87-ADY 22-05-05 13:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
bah io v`am zis k art a baut banii voi nu vretzi sa ma credetzi .. plm .. treaba voastra ..BTW .. mi`am tras un logo p telefon ... 10x 2 adi dmx ... cu midnight :)

Vreau si eu pls :roll:

ERY 22-05-05 14:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"

Si eu am zis la fel asa ca mi-am facut singur...ce vreti...stickere , parasolar, tricou....

D_M_X 23-05-05 11:30

de ce nu va duce-ti ma sa va facetzi singuri?si gata sau va e lene?

CT-03-ART 23-05-05 21:57

eu am totzi banii shi a ramas sa ii dau lu andrei sa vada unde face stickerele...

D_M_X 24-05-05 07:53

in fine eu am sa-mi fac singur unu ptr parbriz si unu ptr luneta

madfish 24-05-05 18:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
eu am totzi banii shi a ramas sa ii dau lu andrei sa vada unde face stickerele...

stai asa ca tu ai promis de banii aia 2 numere si 2 stickere ... cum e faza acum ca ....... :evil:

Insanity 25-05-05 21:55

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
A dat in sfarsit liverpool gol!!!!!

-=X-Team=-82-MDN 26-05-05 01:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
A dat in sfarsit liverpool gol!!!!!

ai uitat sa precizezi ca a si castigat .. :))

pav[] 26-05-05 11:20

si ca sa nu deviez de la offtopic: baga-mi-as p*%@ in liverPUL.. :lol:

ct77pia 29-05-05 14:48

stiammmmmmmmmm eu sa vad banii strinsi de art ca am auzit ca 4 zile a fost coma in palas cica facea si cinsteeeeeeeeeee :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
BANIIIIIIIII SA VEDEM BANIIIIIIIIIIII :wink:

CT-87-ADY 29-05-05 16:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ct77pia\"
stiammmmmmmmmm eu sa vad banii strinsi de art ca am auzit ca 4 zile a fost coma in palas cica facea si cinsteeeeeeeeeee :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
BANIIIIIIIII SA VEDEM BANIIIIIIIIIIII :wink:

i`a dat banii lu` sadu` inapoi ;)
acum mai are de returnat si la restu` :wink:

All times are GMT +2. The time now is 16:04.

- Copyright 2026 4Tuning