Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Opel Tuning : kadett 1.4i (under construction) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/40222-opel-tuning-kadett-1-4i-under-construction.html)

NightClubRacer 05-08-07 18:29

Re: opel kadett 1.4i (under construction)

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 1028733)
o sa cada de acoplo si o sa vina inscriptia clubului din kr fac parte

asea da, nu prea e frumos tribalul... :D

MagicOne 17-10-07 11:49

Quote:

Originally Posted by DRooPY (Post 1024067)
2.0 8v si 115 cp.. :p

droopy poate ne dam dupa ce rezolv si eu apa de pe esapament
1.8 8v 85kw-115cp
ce zici?

dany_let 21-10-07 12:21

7 Attachment(s)
sa va spun si eu parerea mea despre cum trebuie sa arate un kadett tunat...

poate ne mai cizelam si noi in cea ce priveste tuningul si o luam spre vest nu spre est!!!!:rolleyes2 :rolleyes2

Sasha_z 25-10-07 21:46

7 Attachment(s)
:peace::peace:

cristea_rotitza 26-10-07 14:11

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1159922)
sa va spun si eu parerea mea despre cum trebuie sa arate un kadett tunat...

poate ne mai cizelam si noi in cea ce priveste tuningul si o luam spre vest nu spre est!!!!:rolleyes2 :rolleyes2

da frate ai dreptate sunt masini cu adevarat tunate dar hai sa fim seriosi,cate din ele sunt la noi in tara?singurulk e cel pus de sasha si acela a fost facut la rigger tuning in germania,deocamdata nu multa lume isi permita sa duca masina inafara tari sa o tuneze.io o am pe a mea,dak nu va place asta e,nu ma deranjaza,e facuta de mine nu in service-uri asa k ma mandresc cu ea.

Sasha_z 26-10-07 14:26

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 1169022)
da frate ai dreptate sunt masini cu adevarat tunate dar hai sa fim seriosi,cate din ele sunt la noi in tara?singurulk e cel pus de sasha si acela a fost facut la rigger tuning in germania,deocamdata nu multa lume isi permita sa duca masina inafara tari sa o tuneze.io o am pe a mea,dak nu va place asta e,nu ma deranjaza,e facuta de mine nu in service-uri asa k ma mandresc cu ea.

:-t ... eu una n`am spus ca nu`mi place masina ta/.....chiar imi place si felicitari pt ceea de ai facut.... eu ampus puze ca sa arat la Domnu` ca mai sunt kadett`uri tunate nu numai cele puse de el ;)

NSL_Cartman 26-10-07 14:38

una peste alta masina e ok...fiecare isi modifica propria "nevasta" dupa cum ii place...cui nu`i place cum arata sa nu se uite ;)

am vazut intr`un post pe la inceput ca erai nehotarat in legatura cu bara spate....si ai intrebat lumea. mare greseala...ai putina personalitate si fa`o exact cum iti place tine, nu de gura lumii.

din pacate la noi modificarile exterioare nu mai reprezinta o "amprenta" personala ci reprezinta o serie de imbunatatiri aduse de gura lumii, dupa spusele fiecaruia.

in alta ordine de idei eu zic ca munca omului trebuie respectata...si sunt sigur ca f multi de pe forumul asta nici nu au masina, nu am montat in viata lor un bec sau etc. si deja isi dau cu parerea ca "ce nashpa e masina" (numai ca nu o exprima in mod direct) si etc. chill dudez ;)

Larisa 26-10-07 14:41

Eu nu prea inteleg care e problema...fratilor..e munca omului si e normal sa-si fi tunat masina dupa propriul gust.. Ca mai sunt si alte masini...da sunt intradevar, si?? Fiecare e unica in felul ei. Omul v-a prezentat masina...si, normal, se mai trezesc unii carcotasi sa se afirme...ca deh..mare e gradina Domnului! Eu cred ca masina este super... Buna treaba, frate!

rhadu 27-10-07 08:02

rotita...ai pm!

Dexter Laboratory 30-10-07 00:01

fratilor cine stie ceva de opelu is 90pel???????????????????????????contactatima de urgenta su cel care o are

Tim 30-10-07 03:27

personal nu il stiu dar stiu exact unde sta mai are un opel albastru tot asa frumos :P

Dexter Laboratory 30-10-07 08:28

4 Attachment(s)
mai tu de proprietarul acestei masini vb???????????

cristea_rotitza 30-10-07 09:28

Quote:

Originally Posted by Dexter Laboratory (Post 1174882)
mai tu de proprietarul acestei masini vb???????????

si pe mine m-a interesat asta si din pacate nu am putut afla nimik doar ca masina ar fi parasita printr-un garaj cu praful de 3 degete pe ea,pacat cineva ar trebui sa o scoata de acolo si tare mi-ar placea sa fiu eu acela.

Dexter Laboratory 30-10-07 11:20

dar de unde stii cai parasita intrun garaj???????
fain kadett ai ,poti si u sal faci asa aseara am calculat body kit 4200 e si jantele inca 200 si o ai ca si asta is90pel iti trim lista

Dexter Laboratory 30-10-07 11:21

1 Attachment(s)
direct da la sursa

All times are GMT +2. The time now is 12:57.

- Copyright 2026 4Tuning