![]() |
Re: opel kadett 1.4i (under construction)
Quote:
|
Quote:
1.8 8v 85kw-115cp ce zici? |
7 Attachment(s)
sa va spun si eu parerea mea despre cum trebuie sa arate un kadett tunat...
poate ne mai cizelam si noi in cea ce priveste tuningul si o luam spre vest nu spre est!!!!:rolleyes2 :rolleyes2 |
7 Attachment(s)
:peace::peace:
|
Quote:
|
Quote:
|
una peste alta masina e ok...fiecare isi modifica propria "nevasta" dupa cum ii place...cui nu`i place cum arata sa nu se uite ;)
am vazut intr`un post pe la inceput ca erai nehotarat in legatura cu bara spate....si ai intrebat lumea. mare greseala...ai putina personalitate si fa`o exact cum iti place tine, nu de gura lumii. din pacate la noi modificarile exterioare nu mai reprezinta o "amprenta" personala ci reprezinta o serie de imbunatatiri aduse de gura lumii, dupa spusele fiecaruia. in alta ordine de idei eu zic ca munca omului trebuie respectata...si sunt sigur ca f multi de pe forumul asta nici nu au masina, nu am montat in viata lor un bec sau etc. si deja isi dau cu parerea ca "ce nashpa e masina" (numai ca nu o exprima in mod direct) si etc. chill dudez ;) |
Eu nu prea inteleg care e problema...fratilor..e munca omului si e normal sa-si fi tunat masina dupa propriul gust.. Ca mai sunt si alte masini...da sunt intradevar, si?? Fiecare e unica in felul ei. Omul v-a prezentat masina...si, normal, se mai trezesc unii carcotasi sa se afirme...ca deh..mare e gradina Domnului! Eu cred ca masina este super... Buna treaba, frate!
|
rotita...ai pm!
|
fratilor cine stie ceva de opelu is 90pel???????????????????????????contactatima de urgenta su cel care o are
|
personal nu il stiu dar stiu exact unde sta mai are un opel albastru tot asa frumos :P
|
4 Attachment(s)
mai tu de proprietarul acestei masini vb???????????
|
Quote:
|
dar de unde stii cai parasita intrun garaj???????
fain kadett ai ,poti si u sal faci asa aseara am calculat body kit 4200 e si jantele inca 200 si o ai ca si asta is90pel iti trim lista |
1 Attachment(s)
direct da la sursa
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning