![]() |
Re: Nitto Drag ---> Echipa " Romanii"
Ok, am inteles. SFT, mai verifica"Active-ul" ;) BAfta
|
pe mine nu ma include nimeni la team challenge ? :D
|
Esti inclus in team ch-urile care le fac, totul depinde de ei, daca accepta ;)
Daca gasesc echipe care au evo, esti si u bagat, stai lin din pct asta de vedere ;) Lukian, u ai pe masina ta turbocharger sau supercharger ??? |
Draga shadowRo, imi zici ca u nu esti inclus in Ch, da u nici macar nu intrii sa verifici asta!!! Daca te-ai fi uitat, ai fi vaz ca ai un Ch de facut, dar se pare ca nu te-a interesat, ai pierdut ca nu te-ai prezentat!!! Asta este valabil si pentru Lukian XXX !!!! Daca nu vreti sa mai jucati sau nu aveti timp,anuntati ca sa stiu sa nu va mai bag la CH!!!
|
danezule eu in ziua de miercuri nu pot juca pentru k am facut eu o prostie cu banii cu masinile .... si am ajuns la un civic cu care ii fac foarte usor pe cei de la sport :)... cei care iti dau 1300.$ si acum strang bani pt o surpriza :D
|
STS scuza-ma k iti zic dar acolo nu prea sunt masini ieftine :) ... acum nush daca sunt tunate la maxim sau stock ... oricum civic la 19.000 cu 160 cp ? :))
|
Danezule vezi nu-mi mai programa curse...tocmai am pierdut civicul intr-un slip race...o sa reintru in echipa cu evo...
|
supercharger ;)
Chestia e ca sunt umpic cam ocupat acuma ca dau de carnet o sa-ti dau yo un pm sau scriu aici cand am termina cu chestia asta si revin in forta!!! k ??? Sper sa nu te superi dar asta e, tre sa invat ca sal iau ;) |
am avut si eu un rx-8 cu care scoteam 8.0 8.1 fara nos :d .. si chestia e k cu turbo 4 ajungeam la aprox 700 cp cu supercharger si cu pulley a sarit de 850 lejer:)
P.S. Danezule in cateva ore sa zicem pe la 5 sunt apt de curse :) |
baietii o intrebare am si eu... supra cum se descurca? :D
|
m-am prezentat la curse si am scos niste timpi bunicei zic eu ...
|
Bafta Lukian, invata acolo, sa iei permisu ;)
|
DYZ nu lua supra sub nici o forma :) .. am avut supra si pot sa zic k rx-8 se descurca mai bine :) .....supra se duce maxim in 810 cp ...in schimb rx-8 poate sa ajunga si 870
recomand rx-8 :) .. |
Mai copii, voi inca n-ati invatat ca in jocul asta nu e vorba de cai putere ci de timpii capabili de fiecare masina in parte exemplu...cu civic de 450 cai am batut skyline de 900 h2h etc.
Orice masina v-ati lua trebuie sa invatati sa coborati timpii cu masina respectiva cat mai jos...dar daca chiar vreti ceva experienta, si nivele mai inalte, v-as sfatui sa nu va dati decat cu useri care au aceleasi masini cu voi si doar rareori sa va abateti de la aceasta regula doar cand sunteti siguri pe timpii scosi de voi si de timpii scosi de adversari se merita challenges pt alte masini...(valabil doar pt h2h, la braketuri nu prea are importanta) |
deci a scos unu 7.8x cu evo .. nu cred ca se poate asa ceva....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning