![]() |
Re: Omor deosebit de grav
Sunt mult prea multe de explicat si zis...! Nu cred ca va avea timp vreo data sa zica tot. Va da explicatii Justitiei si apoi lui Dumnezeu...cand va fi vremea!
|
Justitia si Dumnezeu isi rezerva mult prea mult timp pentru a judeca pe cineva. In ce ma priveste, sper sa nu-l mai vad vreodata pe omul asta, si nu cred ca sunt singurul.
|
Voi vorbiti de timp, pentru mine timpul a capatat un nou inteles in ultima vreme. De ce nu are nimeni in vedere faptul ca eu nu am avut de a face cu aceasta persoana, nu eu am fost cel care l-a omorat, nu am avut nici un amestec in acest lucru, eu nu am facut decat sa conduc acea masina.
Ziz-ule mie nu mi-a zis nimeni sa lichidez pe cineva, pur si simplu vlad m-a chemat la el, iar eu banuiam ca vom iesi in oras cu masina sau la o pizza, asa cum mai iesisem de atatea ori. Nu am stiut absolut nimic despre planurile celor doi. Slip daca vrei discutam in particular. |
Intr-un fel Dan ..ai dreptate .. nu aveai de unde sa jtii ...si nici nu cred k dak jtiai ce se va intampla ...ai mai fi facut la fel ...Dar ...fapta cea mai grava e k ...ai tainuito ...si nu ai realizat k desi ..Vlad ...iti era prieten ( presupun ) ...u nu teai gandit k treaba o sa iasa mult mai rauy decat era ...
Zyzule ..punete in locul lui Dan ...dak tear suna Slip intro seara si tear chema la el ..si ...sar fi intamplat ceea ce sa int si cu ....ce ai fi facut ...nu e nevoie sa raspunzi la intrebare ..fii sincer cu tine ....Dar ..zyzule ..ai mare dreptate ...fapta e grava ...fapta e urata ...nu trebuia procedat asa ...oricat de prieten tiar fi ...spre binele lui si al tau ... |
ca sa lamurim treburile nu vreau sa supar pe nimeni.....
da e adevarat am gresit ca am tacut....voi plati pentru asta.... alina si vlad ne-au jucat pe degete pe mine si Alex.....ne-au tot....mintit ....amenintat...e adevarat ca a murit un om .....regret asta,dar sa aveti in vedere ca yo si alex am fost pusi in fata faptului implinit.... ganditi-va si la alex saracul care sta inchis din cauza unei c....e care a stiut sa ne joace pe toti pe degete.....yo numai la el ma gandesc si ma rog pentru el sa iasa de acolo,fiindca stiu prin ce trece,si prefer sa nu ma lansez in speculatii sa fac pe judecatorul.... ceasul rau poate fi oricand si pentru oricine..... sunt deschis pentru discutii ,dar in limita a ceea ce pot spune...pentru cine vrea si poate sa poarte o conversatie normala ....fara jigniri si fara amenintari care nu-si au rostul..... |
Prietenia presupune sa-ti ajuti prietenul nu sa-l infunzi in chestii din astea...asta sunt bla bla-uri de adormit copkii...kiar daca te sunase fara a-ti spune motivul....esti deja la varsta la care poti sa faci o alegere si poti sa-ti decizi singur viitorul.Daca v-au amenintat Vlad si Alina asa cum zici tu...atunci trebuia sa ma duceti la politie si sa-i reclamati ;) in timp ce voi taceati chitic 2 copii isi plangeau tatal...unul dintre ei nici nu a mai apucat sa-l cunoasca....Nu e cazul acum sa gasiti motive din astea copilaresti...vai ne-a jucat pe degete c***a aia...pt ca daca e asa...atunci d c dracu ati mai umblat cu ea....sau te pomesti ca era fata cuminte cand umbla in grupul vostru...
Din pct meu de vedere locul tau e acolo unde e si Alex si acolo ar trebui sa mai stati o vreme pt ca sunteti la fel de vinovati ca si cei care au infipt cutitul...nu sunteti cu nimik mai prejos! |
Nu cunosc pe nici unul dintre ei si nici nu vreau sa iau apararea cuiva, insa astea sunt niste lucruri pe care nu ai cum sa le intelegi daca nu le traiesti. In momentul in care esti in fatza unui cadavru si a celui care l'a omorat, eu sunt sigur ca nu mai gandesti rational, mai ales ca din cate am inteles, baiatul are si ceva probleme emotionale. In cazul asta nu ai cum sa-i ceri sa gandeasca rational si sa analizeze lucrurile asa cum le analizam noi stand lejer in fatza unui monitor. Un exemplu, poate pe departe cel mai potrivit :D... esti in apa si te ineci... vine cineva sa te ajute sa iesi... in majoritatea cazurilor nu gandesti rational si ai tendinta de a te catzara pe cel care vine sa te salveze, dar nu te gandesti in acel moment ca il omori pe el care poate are copii acasa... etc. Iar faptul ca toti arunca cu noroi in el acum, cand mai mult ca sigur si-a dat seama ca a gresit enorm, iar nu e bine, nu faceti nimic decat sa il distrugeti si mai tare. Lasati'i pe cei abilitati sa'l judece.
Bafta! |
Intradevar ...Cip_ri ....ai mare dreptate ...aici voiam sa ajung si eu ...nu ganditzi intro singura directie ..si ganditziva cum ati fi reactionat unul dintre voi ....
Nu zic nici eu k omul e nevinovat ...pt k e vinovat pt complicitate si tainuire ...ceea ce il face la fel de vinovat k si Vlad....dar....acum k gandim ratzional ..totusi ..sa nu il ingreopam si noi mai mult decat este ... Oricum ..oamenii implicatzi ...nu cred k vor fi primitzi vreodata in comunitate si acceptatzi ..pt k ..nici nu merita ...asta e ideea cu comunitatea ...dar ...luando omeneste ...rog pe cei care sunt ipocritzi fara sa isi dea seama in ce declara aici ..sa tina pt ei remarcele ..pt k intradevar ..nu ati trait ..si nu stiti nici pe aproape ce sa int si nici nu stiti ce ati fi facut in locul lui ........ |
sa ridice piatra primul...
eu spun ca judecam pripit, si fara rost, de multe ori... |
Aveti dreptate in ce spuneti, si imi place sa cred ca fiecare dintre noi, cei care postam, am incercat macar sa ne punem in pielea lui si sa ne intrebam "what if...". Ideea e ca nici Vlad, nici Alina nu s-au schimbat peste noapte. Un om nu devine ucigas peste noapte, mai ales ca situatia data de ceva vreme. Si oricat de prieten iti e cineva, daca scoate cutitul la tine devii foarte brusc rational. A vedea un om mort in fata ta si a spune ca din prietenie pentru altul ai facut chestia asta nu mi se pare o scuza. The bottom line e ca...nu am nimic cu nimeni, dar nu cred ca ma pot simti ok cu baietii astia doi langa mine. Nu e vorba de ipocrizie, ci de sentimentul de nesiguranta cauzat de imaturitatea lor. Nu pot spune ca sunt la fel de vinovati ca Vlad, nici pe departe. Dar exact imaturitatea lor ma face sa fiu circumspect.Sper sa scape destul de ieftin ca sa nu le distruga viitorul, dar sa plateasca destul cat sa le deschida ochii.
|
JUST-DO-IT omule eu unul nu as fi avut tupeul sa fac asa ceva, si plus de asta ca a trecut mult timp pana s-a aflat, nush ce sa zic, nu vreau sa ma leg de tine sau sa te judec, nu sunt genul dar constiinta..... gandul ca o sa se afle.....in tot acest timp....revin nu as fi avut tupeul... de ce nu ai incercat sa-l convingi pe ala si pe aia "bah frate gandeste-te la viitorul tau, preda-te", i se mai taia din ani, si tie,cine stie ... nu vreau sa acuz si sa judec... e doar o parere personala, ca sincer am urmarit cazul tot timpul si la televizor si pe forum...
|
De acum nu isi mai au rostul frazele " dak nu ai fi facut .... " ceva de genu ...acum ..traim in prezent ..ce a fost a fost ....Vlad si Alina sunt niste criminali ..k altefl nu ii putem cataloga ...Vlad este o scursura a societatzii ...din punctul meu de vedere este cea mai urata forma de umanitate ce o poate avea un om ....De Alina nush ce sa va zic...nu prea am stat sa o analizez ..pt k mia fost scarba de ea de la bun inceput ....
Sa nu ii bagam pe Dan si Alex in aceeasi oala ..au gresit enorm ..dar ..nu merita tratazi k nijte criminali ..desi d.p.d.v. al justitziei ..sunt la fel de vinovatzi.... Desi dak analizam fapta ...pe alta cale decat cea a justitziei ..si asta e cea omeneasca ...le putem ierta greseala ...eu unul pot sa o iert ...dar ...nu pot sa il privesc in ochi nici pe Dan ..nici pe Alex....doar pt simplu fapt k au fost de acord ...sa il ajute pe Vlad ...desi ..dupa cele intamplate au avut destul timp sa gandeask clar si limpede ... |
S-a mai intamplat ceva intre timp?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning