![]() |
Re: Masinile userilor 4tuning din Botosani
7 Attachment(s)
Salutare... Sunt nou pe forum si am vazut ca va tot laudati cu masinile voastre... :) :) :) vreau sa va arat 2 din masinile familiei...
Un audi A4 131 hp, i-am dat 200 pana acu... Mi-a adus 2 puncte cu un radar si o amenda frumoasa de 150 RON cam atat de cand cu punctele... :) Si un golf V proaspat venit cu 115 hp, pe asta nu am apucat sa il testez dar urmeaza, si nici nu mi-a facut probleme... Astept pareri ... Am nishte poze facute la amandoua... enjoy ;) :) |
welcome :D m-am intalnit de vreo doua ori cu maica-ta pe drum cand se intorcea de la suceava.. ii da nu se joaca:D
|
Salut! Pai cam ii da maicamea... pacat ca o tine cam turata dar in rest e OK ;)...
Am avut de la cine invata :) :) :) masina ta care e? aia de la avatar???? |
da, ne vedem pe strazi ;)
|
frumusele masinutzele......ne vedem pe strazi...vb lu' simi :)
|
Bine ai venit AudiLover !!! Acu ai puse folii pe A4?
|
Salutari !! Sunt si eu din Botosani .. dar locuiesc in afara tarii acuma.. insa locurile natele nu poti sa le uiti.. As dori sa intru si eu in clubul vostru(pt viitor cand ajung in tara sa facem o proba 2 3 .. distractii etc.)
Masina mea Bmw 318 is coupe `92 143 cai culoare albastra .. in curand o sa pun ceva poze . |
BMW-Power bine'ai venit printre noi !!!8) Sa ne anunti si pe noi cand esti in Romania.
P.S: te'ai scos allyn, ai cu cine te da :twisted: |
:))
Si ma dau degeaba.Nui asa? |
Multumesc baieti!!
Inca nu pot sa pun poza pt ca trebuie mai astept 2 3 zile pana imi vin gentile de la reparat :sad: P.S. Raman pe aici |
Quote:
|
saltare allz :D.. ma as pune si yo poze cu "masina mea" (defapt al lui varu' meo) dar nu are stiker... de unde poate face si el rost de un stiker?? k doar na.. nu se poate prezenta fara sigla noastra:D :) srry de off topic
|
Quote:
|
Quote:
|
nu avem nici noi de unde sa racem rost de stikere ..si noi le-am cumparat cu revista ...( in ultimul nr al revistei 4tuning.) poate ai noroc si mai gasesti ..sau vezi ..poate poti sa faci comanda de rvista ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning