![]() |
1 Attachment(s)
Nu vreau decat sa-mi spun propria parere legata de partea auto a spectacolului, cea care a reusit mai mult decat restul sa antreneze publicul spectator.
Sunt convins ca prestatile cele mai bune le-au avut URSII demential accelerati de soferii lor, aproape de sacrificiul suprem. |
Multumim SEBI dar sa stii ca era loc destul si pt 330-ul tau. :lol: .CA DEOBICEI UNDE SUNT MASINI ESTE LOC SI PT POLITICA SI CEL MAI IMPORTANT VINE FOARTE MULTA LUME.NU POATE DECAT SA MA BUCURE FAPTUL CA AM EVOLUAT SI NOI,DAR MAI AVEM MULTE DE FACUT.[/b]
|
Nu vreau sa par carcotash, dar nu cred ca lumea stia de vreun concurs cu premii. Ci de unul de filmuletze, iar masinile urmau sa faca doar show.
A fost frumos si bine si asa, dar dezinformarea nu este tocmai buna. :wink: |
Quote:
|
Sa-mi fie cu iertare, dar si eu daca eram in locul lor nu iertam pe nimeni.
Agariciul ala de VJ Liviu parca era platit sa faca in ciuda politiei, pe bune. Intreba pe toti cate amenzi a luat, ca fuge de garda, ai ceva sa le urezi politistilor, ilegale, alea, alea, si gaborii aia care inghetau de frig sa asigure securitatea evenimentului ascultau toate cacaturile pe care la intreba asta. Hai sa nu dam vina direct pe gabori si sa vedem ca poate a fost vina altcuiva... :wink: |
Liviu nici permis nu are ....
|
intr-un fel ai dreptate dar cand ala a intrebat cate amenzi ai nu trebuia sa i se raspunda cu \"am torpedoul plin dar nu le platesc\"
ala era un agarici probabil si ca orice om din media era dornic de senzational. asta nu inseamna ca cei care se simteau intr-un fel sau altul cu musca pe caciula trebuiau sa ii dea apa la moara. pe de alta parte aud ca pe la toate manifestarile legale, indiferent de cine sunt organizate, politia se manifesta la fel. asteapta pana la sfarsit dupa care ies din barlog si incep sa imparta in dreapta si in stanga. cu scuzele de rigoare dar cred ca in felul asta or sa se cam piarda participantii, adica vin sa ma dau in cadru legal, platesc taxa de participare, imi rup cauciucurile, imi consum benzina iar la sfarsit apare un politist pus pe fapte mari care imi arde o amenda si imi ia talonul ca e el pus pe fapte mari. adica politia trateaza aceste manifestari legale (care cu totii ni le dorim) ca niste capcane. |
Hai sa fim seriosi... I-a dat vreunui cu totul in regula vreo amenda ?? Nu... Da pentru folii, jante mai mari, etc... Asta este, ne-am obisnuit deja, dar daca toti am fi in regula, nu ar mai avea de ce sa ne dea amenzi.
In fine... Cert e ca politia e ca femeia: nu poti trai cu ea, dar nici fara ea. |
si-au luat vreunii amenzi pt folii?
eu zic ca da si atunci te intreb......ai vazut tu politist pe strada cu vreun aparat care sa masoare opacitatea foliei? eu cred ca nu. dar merge dupa ureche in romania. lui TYE daca nu ma insel la un moment dat i s-a luat talonul pt ca avea pe DACIE .......jenti de DACIE, fabricate de uzinele DACIA pt autoturismele DACIA. dar..........politistul roman stie el mai bine ca nu e chiar asa. rar mama voastra de reisari. |
Am si eu o intrebare ca nu prea am inteles de ce s`au dat amenzi nu a fost un evenimet legal sau care a fost treaba cu amenzile?
Ms anticipat Repekt |
si ce?! amenzile nu sunt legale?! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
pei nu mey! deci de ce sau dat amenzi ?
|
Re:
Quote:
|
Asa e. Initial trebuiau premiate materiale video reprezentand cerculete , burn-uri si altele. Din motive necunoscute exact dar in mare parte legate de timing-ul event-ului am fost informati ca s-a renuntat la idee. Inca o data regretam umbrirea finalului de acea \"decernare\" a premiilor. Asta se intampla cand cineva care nu are permis de conducere acorda premii unor soferi .
|
Vreau si eu sa stiu care a fakut poze la motoare si cine a filmat burnout'u lu Dutzu...
Iar in legatura cu politia, mi s-au parut destul de ok, ne-au oprit si pe noi o data dar ne-au dat drumu imediat (cik sa nu mai ne tragem pe akolo ca poate ne loveste unu cu vreo masina :) ) doar ca i-au dat amenda lu dutzu... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning