Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Service-uri bune si rele din cluj, unde sa mergeti,care sa le evitati... (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39542-service-uri-bune-rele-cluj-mergeti-evitati.html)

Antilles 11-10-08 08:58

Re: Service-uri bune si rele din cluj, unde sa mergeti,care sa le evitati...

Quote:

Originally Posted by MerlinSpitfire (Post 1773793)
daca e motorul de 3l s-ar purea sa fie probleme mecanice . motoarele de 3 l de nissan au mari probleme .

Nu,e motorul 2.5.....e 2.5tdi

DonJoker 11-10-08 15:19

Quote:

Originally Posted by kevin-ray (Post 1802527)
O vopsitorie in Cluj imi poate recomanda cineva?

Real Auto - Str. Lombului f.n vis-a-vis de dezmembrarile din lomb.

bzsa 12-10-08 21:56

Quote:

Originally Posted by DonJoker (Post 1803754)
Real Auto - Str. Lombului f.n vis-a-vis de dezmembrarile din lomb.

ii recomand si eu pe baietii de acolo si cel mai importnat ca lucreaza si cu asigurarile daca e cazul

oldtudorhand 21-10-08 21:01

Unde s-ar putea rezolva un parbriz fisurat, are cineva vreo sugestie?! Si m-ar mai interesa unde as putea amortizoare originale (de preferinta noi) ptr un Golf 3 GTI din '94......daca ma poate ajuta cineva!!;) (Ma scuzati ca am postat identic pe ambele thread-uri dar nu stiam exact unde sa intreb!!) :oops::oops:

RA_2fast4u 24-10-08 15:14

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 1819037)
Unde s-ar putea rezolva un parbriz fisurat, are cineva vreo sugestie?! Si m-ar mai interesa unde as putea amortizoare originale (de preferinta noi) ptr un Golf 3 GTI din '94......daca ma poate ajuta cineva!!;) (Ma scuzati ca am postat identic pe ambele thread-uri dar nu stiam exact unde sa intreb!!) :oops::oops:

pe dorobantilor. nu mai stiu exact numarul. nu la gimarom. chiar dupa tribunal, pe cealalta parte. este o straduta care o ia la stanga , si dupa aceea primul gang daca nu ma insel. scrie parbrize sau ceva de genu. dar depinde si de fisura... mie de exemplu mi-au zis ca pot sa incerce sa il faca, dar nu pot garanta ca nu o sa se mai extinda. pretul nu il mai tin minte, sub 100 roni in orice caz. 80? pe acolo pe undeva

oldtudorhand 26-10-08 21:43

Ok, mersi mult de tot, o sa incerc! ;)

flip 16-11-08 23:14

Baieti aveti o recomandare de un service ok cu preturi decente sa-mi fac un diagnostic la fordul meu benzinar? Trage prost dintr-o data si consuma foarte mult, ma gandesc ca poate fi debitmetrul de aer :???:

vlad_VSV 24-11-08 13:12

care stie ceva vopsitorie care poate sa refaca buza polishata la niste jante ?

multumesc mult

Detman 24-11-08 23:43

stiu eu. :) da-mi un offline pe mess si iti zic :)

Kent8 25-11-08 08:00

da spune aci ca poate intereseza si pe altul.
sau ii secret?

Detman 25-11-08 16:44

pai, tatal unui prieten de-al lui este vopsitor, si mi-e coleg de lucru, si are preturi f bune . despre asta era vorba.

vlad_VSV 25-11-08 17:39

ioi ma,stiu cine zici,cine mi-o vopsit mie scuteru' :) si dacia , mno bine no :)
nu cred ca ar stii ce vreau eu,nu-mi trebe vopsita buza,ca repolishata,de vopsit as stii si io :P

tekno 26-11-08 08:49

detman, unde lucrezi?

Detman 27-11-08 00:29

unde gasesc un electrician auto priceput? fiindca am si eu o problema cu geamul electric. am dat jos panoul de la usa si motorasul de pe usa ( doar motorul, nu tot sistemul de ridicare a geamului ).
am verificat la baterie motorasul, acesta functioneaza, la mufa de la care se alimenteaza motorasul este curent ( verificat cu multimetru), in jur de 12V.
cand pun motorasul la mufa de alimentare ( in gol, nu pus pe usa ) , nu face nimic, nici un gest.

Fixius 27-11-08 00:44

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 1888768)
unde gasesc un electrician auto priceput? fiindca am si eu o problema cu geamul electric. am dat jos panoul de la usa si motorasul de pe usa ( doar motorul, nu tot sistemul de ridicare a geamului ).
am verificat la baterie motorasul, acesta functioneaza, la mufa de la care se alimenteaza motorasul este curent ( verificat cu multimetru), in jur de 12V.
cand pun motorasul la mufa de alimentare ( in gol, nu pus pe usa ) , nu face nimic, nici un gest.

hai maine pe la mine, si te duc eu la unu, langa podul garibaldi

All times are GMT +2. The time now is 03:59.

- Copyright 2026 4Tuning