![]() |
re: Colantari auto profesionale
Quote:
Manopera este garantata 1 an (daca ai grija pe la spalatorii sa dea cu jetul un pic la distanta nu vor fi nici un fel de probleme). Capota si grila - imitatie de carbon : 325 lei Capota si grila - negru lucios sau mat : 200 lei Un model frumos - il alegi de pe internet si noi il vom printa, il vom taia, gasim noi o modalitate sa il lipim pe unde vrei tu. Daca vrei modele : http://www.colantari.ro/galerie-foto2.php?dir=001-1 |
Quote:
Pret pt poza 2 : 150-200 ron Pretul este in functie de nuanta de material. |
11 Attachment(s)
Quote:
|
da.. interesant, capota+grila+pleoapele, ramane de vazut ce aleg intre carbon sau negru lucios. Un pretz te rog ?!
|
Quote:
Pret cu negru lucios : 230 lei. |
Salut, m-ar interesa sa stiu daca imitatia de carbon poate sa fie o nuanta mai inchisa spre negru, nu acel gri. Multumesc
|
Quote:
Folia are garantie 12 luni la montaj. |
Cam cat dureaza si daca poti sa-mi dai si mie niste poze sau un link ceva, sa vad care este cea mai inchisa culoare de carbon. Multumesc
|
si eu as fi tentat de o nouata mai inchisa, neagra pt folie. are acelas pretz cu cea gri ? asteptam niste poze cu ea !
|
1 Attachment(s)
Quote:
AVAND IN VEDERE CEREREA TOT MAI MARE SI PENTRU ACEASTA NUANTA INCHISA O VOM ADUCE INCEPAND DE PE 05.02.2009. Caracteristici: -Folie adezivă din PVC (amestec monomer/polimer), cu suprafata lucioasă sau mată, cu grosimea de 95 microni si cu adeziv poliacrilic pe bază de solvent, permanent. - Folia este special creată pentru aplicatii de exterior. - Este disponibilă în role cu lungimea de 48 m si lătimi de 940 si 1220 mm. - Folia se muleaza pe orice suprafata ca : metal, sticla, plastic lucios, lemn, stiplex. Aceasta folie il convinge si pe mai reticent client ca este o alternativa ideala in a imbunatati imaginea masinii sale. Pretul il vom mentine tot la 250 ron (montaj inclus). Speram sa nu mai faca figuri euro. |
Quote:
Niciodata pozele nu reflecta realitatea. Cel mai corect e sa vezi coala, sau mai bine sa o vezi la cineva care o are deja colata pe masina. |
buna ziua,
daca vin eu cu folia, doar ca sa o montati. se poate?? ma intereseaza pentru un citroen saxo, capota, grila fata, si oglinzi. dar as prefer folie 3M deoarece pare putin mai inchisa la culoare, in ansamblu. (din cate am citit aveti numai carbonX). |
Quote:
Avem insa o folie mai inchisa ce arata foarte bine. De pe 05.02.2009 o putem monta. Aceste folii pe care le montam noi sunt testate de 3 ani si rezista foarte bine pe masini. Aceasta folie 3M inca nu am apucat sa o testam cu adevarat. Nu avem nici o masina care sa fi fost facuta cu aceasta folie de macar un an de zile pentru a vedea cum se comporta in timp. Daca aveti o folie si doriti sa o montam va costa 50 ron/piesa. |
ok. multumesc. ramane sa va sun eu pentru programare (cand o sa termin cu sesiunea :D)
|
ati adus folia carbon de culoare mai inchisa? vreau sa fac capota + oglinzile la o astra g
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning