Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Grand Theft Auto : San Andreas - Mods , Patches & CO (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/39358-grand-theft-auto-san-andreas-mods-patches-and-co.html)

alexcump 01-08-08 23:35

Re: Gta Domination Un Nou Mod Off San Andreas

Sincer pana nu modifica unu cladiri tot nu prea e asa tare sau puneti si voi vitezometru rezervor sa se termine benzina ceva acolo sa fie mai fain. Asa puneti cateva masini si scrieti fiecare cuvant cu litera mare....aia nu e modificare....
Stiu ca e greu dar daca faceti ceva faceti-o calumea.

ps: bafta baieti sa faceti ceva calumea. O sa fiti mari daca iesiti cu ceva ce nu au mai facut ceilalti...(nu o luati in nume de rau)

cryssl 02-08-08 02:19

ala e plin de bube ,ce e drept ca e mai fain..dar baieti au facut ceva mai slaabut dar superior calitativ ;)

cryssl 02-08-08 04:00

Pentru a instala modului mergeti la www.sa-mp.com si descarcati..instalati apoi in folderul original o sa gasiti un fisier cu numele samp..intrati in el si dai ad ..serverul nu o sa fie mereu online...cand este o sa postez aici..sau verificati si voi in lista de la sa mp
pm sau add pe mess ;)
Salut

cryssl 02-08-08 13:04

srv on!

Opportunity 02-08-08 14:10

Nu prea cred ca aveti voie sa folositi pagina sa-mp.com ca sa-mp.ro ..probabil o sa dau un PM la admin sa vedem cum sta treaba cu voi

cryssl 02-08-08 14:32

nu inteleg :|

Oxide 02-08-08 19:04

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 1675557)
nu inteleg :|

Faceti reclama.Ceea ce nu e permis.Acum intelegi ?

Opportunity 03-08-08 11:00

nu vorbesc de forum,vorbesc de site..care e copiat in totalitate dupa sa-mp, si din cate stiu nu ai voie sa faci asa ceva. deci eu zic sa te apuci sa iti faci un design.

Matrix_82 03-08-08 13:19

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 1675160)
Pentru a instala modului mergeti la www.sa-mp.com si descarcati..instalati apoi in folderul original o sa gasiti un fisier cu numele samp..intrati in el si dai ad server unde punet 86.126.163.225 ..serverul nu o sa fie mereu online...cand este o sa postez aici..sau verificati si voi in lista de la sa mp

Salut

Ba modul meu nu are nici un multyplayer asa ca nu te mai baga tu !! Nu mai comenta!! Lume nu exista nici un sa-mp.ro com !! Nu va luati dupa asta!! Dak vreti sa-l jukati la multplayer luati sa-mp normal!! Asta nu e di echipa!!

AAA da si salvari vom baga in V2 si vom pune mai multe functii!! V1 a fost doar un test sa vad dak are erori la masini cldiri haine etc!! Errori 1% ! Akum testez V2!! Intrati pe site pt mai multe detalii!

id contact [email protected](mail sau mess)

DannyKid 03-08-08 14:36

hai frate ma lasi:|
eu am jucat cu cryssl multy...si e super tare:D
si dati`mi o salvare....ca mie lene sa fac misiuni ...ce naiba:|

Matrix_82 03-08-08 14:43

Frate ia salvarea normale si pune-o in data!!1 si mai uite-te pe site si forum pentru informatii!!! Akolo se pun intrebarile nu aici!!

cryssl 03-08-08 14:43

Ce aberati :):|..

1.ala nu e site'u meu...e pe net..nus al cui e....acolo e o modificare care iti permite sa il joci multiplayer..eu nu am facut nimica doar am postat pasii!!!!!!!
2.nu sunt din echipa,nu vreau,doar am ajutat spre placerea voastra..dar vad ca ati inceput sa mancati...

am incheiat ;) pa!

Matrix_82 03-08-08 16:19

Ok am inteles scuze!!

cryssl 03-08-08 20:06

ok;)....

Matrix_82 04-08-08 09:50

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 1676652)
nu vorbesc de forum,vorbesc de site..care e copiat in totalitate dupa sa-mp, si din cate stiu nu ai voie sa faci asa ceva. deci eu zic sa te apuci sa iti faci un design.

Chiar nu stiu cine a facut asta da sunt chiar curios!! Dar poate au acordul de la sa-mp.com! Sau poate nu? Oricum nu prea-mi place ideea cu sa-mp.ro!

All times are GMT +2. The time now is 20:18.

- Copyright 2026 4Tuning