![]() |
Re: Gta Domination Un Nou Mod Off San Andreas
Sincer pana nu modifica unu cladiri tot nu prea e asa tare sau puneti si voi vitezometru rezervor sa se termine benzina ceva acolo sa fie mai fain. Asa puneti cateva masini si scrieti fiecare cuvant cu litera mare....aia nu e modificare....
Stiu ca e greu dar daca faceti ceva faceti-o calumea. ps: bafta baieti sa faceti ceva calumea. O sa fiti mari daca iesiti cu ceva ce nu au mai facut ceilalti...(nu o luati in nume de rau) |
ala e plin de bube ,ce e drept ca e mai fain..dar baieti au facut ceva mai slaabut dar superior calitativ ;)
|
Pentru a instala modului mergeti la www.sa-mp.com si descarcati..instalati apoi in folderul original o sa gasiti un fisier cu numele samp..intrati in el si dai ad ..serverul nu o sa fie mereu online...cand este o sa postez aici..sau verificati si voi in lista de la sa mp
pm sau add pe mess ;) Salut |
srv on!
|
Nu prea cred ca aveti voie sa folositi pagina sa-mp.com ca sa-mp.ro ..probabil o sa dau un PM la admin sa vedem cum sta treaba cu voi
|
nu inteleg :|
|
Quote:
|
nu vorbesc de forum,vorbesc de site..care e copiat in totalitate dupa sa-mp, si din cate stiu nu ai voie sa faci asa ceva. deci eu zic sa te apuci sa iti faci un design.
|
Quote:
AAA da si salvari vom baga in V2 si vom pune mai multe functii!! V1 a fost doar un test sa vad dak are erori la masini cldiri haine etc!! Errori 1% ! Akum testez V2!! Intrati pe site pt mai multe detalii! id contact [email protected](mail sau mess) |
hai frate ma lasi:|
eu am jucat cu cryssl multy...si e super tare:D si dati`mi o salvare....ca mie lene sa fac misiuni ...ce naiba:| |
Frate ia salvarea normale si pune-o in data!!1 si mai uite-te pe site si forum pentru informatii!!! Akolo se pun intrebarile nu aici!!
|
Ce aberati :):|..
1.ala nu e site'u meu...e pe net..nus al cui e....acolo e o modificare care iti permite sa il joci multiplayer..eu nu am facut nimica doar am postat pasii!!!!!!! 2.nu sunt din echipa,nu vreau,doar am ajutat spre placerea voastra..dar vad ca ati inceput sa mancati... am incheiat ;) pa! |
Ok am inteles scuze!!
|
ok;)....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning