![]() |
asha am sa fac(dak tzi lene nu intra :) )...mam gandit sa nu incarc topicu :D
|
ma daca va uitati la poza de la bordul audi-ului acul ae oprit in dreptul 100. Dupa cum arata ambulanta presupun ca e masina din europa si e 100 kmph nu 100 mph. Oricum cred ca impactul s-a produs la o vites\\za mult mai mare de s-o rupt asa A3-u, mai ales ca Audi are tabla tare. nasol...
|
oricum...avea ceva viteza, acu era la 100 da ala de turometru era la peste 2000 de ture, si sa nu uitam ca-i diesel...deci dc era intr-a 5-a 6-a...la 2000 de ture...avea ceva viteza
|
mie tot lene mi ... punetzi pozele pe forum!!! :P
|
2 Attachment(s)
SFARSITUL CAPITOLULUI I.
|
... long story ... varianta scurta : accident :lol:
|
...imi pare rau cand vad asemenea accidente in care sunt implicate masini in care s-au pus multe ore de lucru in personalizare...pacat...
|
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=asc&start=345
hehe,a ci avem si o poza cu partea din fata a masini implicata in acident...atunci cand a fost facut, frumoasa masina, pacat c-o fost slabut....mai sunt poze da mi lene sa le caut |
saracu ARO.......acCiDEntu o fost recent sau mai demult???
|
MA DACIA WRC . DOAR ATATA MAI DORESC DE LA VIATA ASTA SA TE PRIND ODATA IN AFARA A ORASULUI UNDEVA. :chainsaw: :2gun: :bat: :pistoles: :headache:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
in sfarsit dacia a ramas fara replica si daca da da o replica de kakat prindel si omoaral ca ii plac accidentele!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
in manastur la capatul lui 6 acolo in curba ...nu va speriatzi ala de sub masina is eu :D
|
accident ieri seara pe 21 decembrie, un matiz si o dacie, nush daca au fost si pers implicate da era smurdu si salvarea si alea alea ... da oricum pozitziile masjinilor erau f ciusate nush cum s'o putut intampla ...
|
2 Attachment(s)
Azi accident...pasteur intersectie cu aia de la recuperare....audiu venea de la recuperare....fiesta....pe pasteur in sus....audiu a castigat si o aruncat fiesta pe coltul opus in groapa....
P.S. :si prietenul nostru \"leu\" cu vectra se dadea smacher pe acolo....i s-o luat talon si facut proces.....sorry pt el |
| All times are GMT +2. The time now is 13:48. |
- Copyright 2026 4Tuning